Основният спонсор на Джокович: Ваксините са нещо лично

Тенисистът още не е коментирал случилото се в Австралия
25 яну 2022 08:45, Нели Христова
33
Основният спонсор на Джокович: Ваксините са нещо лично
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович получи подкрепа от един от основните си спонсори - швейцарската компания за луксозни часовници Hublot. Всеки път, когато триумфира в даден турнир, Джокера бърза да сложи някой от часовниците на въпросната фирма, с която е обвързан със солиден договор.

Сега говорител на компанията коментира ситуацията с Ноле, който не бе допуснат до участие на Australian Open и бе депортиран от страната. Именно фактът, че тенис звездата не е ваксиниран, доведе до цялата драматична ситуация.

 “Изчакваме да видим каква е неговата позиция, след като премина през всичко това. Принципът на ваксините е такъв, че те са нещо лично. Ние ценим личната свобода - всеки може да решава какво да прави. Някой може да са “за”, а други - “против”. Това е позицията ни”, коментира в интервю шефът на Hublot - Рикардо Гуадалупе.

Той добави още, че очаква Джокович да наруши мълчанието си на 30 януари, когато Откритото първенство на Австралия приключи.

Сърбинът се завърна в родината си, но все още не е коментирал ситуацията и случилото се по никакъв начин.

Преди седмица друг от спонсорите на Ноле, френската компания за дрехи Lacoste излезе с позиция, че ще се свърже с него, за да обсъди случилото се на австралийска земя.

Сърбинът е спонсориран и от автомобилния гигант Peugeot, откъдето обаче отказаха да говорят по темата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е кво пък му е толкова лично на една всксина. Да не си я завира в задния двор че да е такава тайна. Не съм за или против ваксините. На някой им помагат на други не. Всичко е индивидуално. Обаче като започне някой неук да ми говори колко са вредни как ни чипират убиват и т н щот го гледал в ютуб на някой си антиваксър канала където оня изкарал милиони от такива като него за година от гледания и тогава яд ме хваща колко *** народ сме
3
21
 
7
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Откъде накъде да са нещо лично?
2
36
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се ваксинира, стига е ревал. Само ходи по света да ръси ковид. Аман от нежни.
1
8
 
26
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Ваксините може да са нещо лично, но Ковид-ваксините са бизнес и политика !!!