"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна

Националистите питат: Колко мъка още може да понесем?
Обновена: 14 юни 2018 20:06 | 14 юни 2018 09:15,
481
"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна
Снимка: Facebook

Крайната популистка партия "Алтернатива за Германия" започна кампания срещу България, заради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт.

Лидерката на формацията Алис Вайдел публикува постер с въпрос: "Германия, докога ще издържиш страданията?" и в пост изброява последните престъпления, извършени от чужденци в страната.

Припомняме ви, че вчера полицията в Германия съобщи за ужасяващо насилие на тийнейджърка от страна на осем младежи от български произход.

Още по темата

Зверството станало 21 април, но заради разследването, а и за да запазят момичето от медийния интерес, прокуратурата пазила тайна по случая до вчера.

Към момента 6 от насилниците са издирени и задържани, но германските власти обявиха за издирване останалите две, включително и в България.

Към момента е ясно, че всички момчета са ходили в едно и също училище във Велберт.

Във фаталния следобед на 21 април те били на плуване в местния басейн. Там била и 13-годишната им жертва със свои приятелки.

Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Те я издебнали, когато си тръгва, устроили й засада в близката горичка, през която минавал пътят й, и я нападнали и изнасилили.

Завлекли я навътре в гората и там двама я изнасилвали, докато другите снимали с телефоните си. По-късно сменили мястото и продължили да я изнасилват.

13-годишното момиче било спасено от случайно минаваща жена, която видяла, че става нещо съмнително, и буквално изтръгнала момичето от ръцете на насилниците си.

Ромите избягали. Те са на възраст между 14 и 16 години и имената им са известни на прокуратурата.

Шестима били арестувани веднага, двама още се издирват. Изчезнали са заедно със семействата си.

Момичето е с тежка психическа травма след трагедията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
4
 
2
 
! Отговори
ЕвроатлантикЩ преди 5 години
Вие за толерантност не сте ли чували?
142
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОКОГА ще ТЪРПИМ да обиждат народа ни заради ***, която ДОРИ НЕ СЕ самоопределя като БЪЛГАРИ? В името на ТОЛЕРАНТНОСТ? Към кой?Да обидим и заклеймим ЦЯЛ ЕДИН НАРОД заради действията на ***???
141
2
 
31
 
! Отговори
Иван Стратиев преди 5 години
Когато се пише статия е редно да бъдеш обективен и представянето на информация да не се изкривява така, че да вкарваш читателите в заблуда. Извършителите на гнусния акт са РОМИ. Това трябва да е водещото за да може право защитни организации, като БХК да поемат отговорност, за действията си, които раждат подобни казуси.
140
2
 
19
 
! Отговори
Shark преди 5 години
А беее то търпението и на най-търпеливите е на път да свърши. Нека, само така трябва да се действа, но трябва да осъдят българското правителство за толериране на престъпен етнос. И СПРЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ХОРА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА СТРАНАТА И ЗА ПРАВАТА НА НАРОДА СИ ПОПУЛИСТИ. ЗАЩОТО ТОГАВА ХОРАТА, КОИТО ТОЛЕРИРАТ И СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ХОРАТА ОТ ЕТНОС СА СЪУЧАСТНИЦИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!! НАЛИ ТАКА!!!
139
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Дюселдорф Дортмунд и Дуисбург живеят предимно ромски българи по цял ден обират хората по гарите и събират железо а децата им шпрехат немски и учат как да крадът и насилват немците има си мюсюлмански училища
138
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 148"Някой чували е позицията на правителството за инцидента?"...Някой чува ли позицията на опозицията за инцидента?
137
2
 
36
 
! Отговори
НЕ СЕ СРАМУВАМ преди 5 години
Европейски граждани изнасилиха 13 годишна. Тези са европейци както българите, немците и французите. Защо трябва да се споменава страната, нали всички сме европейци. Ако трябва да има по-голяма яснота и повече подробности, тогава нека да поднесем всички детайли. Иначе трябва да казваме както при храните - произведено в ЕС. Не трябва да се оставяме да ни УНИЖАВАТ.
136
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой чували е позицията на правителството за инцидента?Снишили са се яко.Мишки уплашени от местните предателски НПО та.
135
0
 
12
 
! Отговори
Do 127 преди 5 години
емаила им го пише най долу в импресума на сайта им, но не виждам какво ще помогне това. те са наясно с тези разлики, но са провокатори. никога няма да напишат такъв плакат за онези, които мути прие на гости, а те вършат същите неща, но с фатален край за жертвата.
134
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обяснете ми защо повечето отвратителни деяния са дело на този етнос ?
133
0
 
26
 
! Отговори
Виктов Пенев преди 5 години
Долна ***, дано изкарат едно 30 години в някой затвор.
132
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типично в "ромски" стил групово изнасилване. Като са по много тогава се правят на силни иначе по сами са доста страхливи.
131
22
 
9
 
! Отговори
J преди 5 години
Как може да ги наричате роми и да опетнявате имиджа им. Просто кажете че са от България и не уточнявайте происхода им, тъй като насаждате етническа омраза. Бива ли така...
130
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия вече загуби и Третата Световна война като гледам!Гадна, лицемерна нация, която мрази всички и всичко...
129
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лесно е тази германка да плюе слаба България с безгръбначната й политическа класа.Я да захапе турците, арабите, пакистанците или афганите - ще я разкостят!Лицемерни немци, пожелавам им държавата им да загине скоро, заслужават си го!
128
0
 
43
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Къде сте БХК !?! Бият нашите, пардон вашите
127
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цв. Цв. посети махалите преди последните избори и ги спечелиха..
126
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без значение дали са българи или роми - тези трябва да бъдат натикани в затвора заедно с родители и да бъдат изнасилвани до умопобъркване така както те са се гаврили с момичето.Аман от такива изча.дия. Съд и бял ден да не видят.Трябва да ги кастрират пред погледа на родители и други такива.Изобщо крайно време е да се задействат Крумовите закони.
125
1
 
9
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
До RuciferАко това, което си написал е вярно БСП щяха да бъдатнесменяемо на власт от 12 години насам
124
5
 
5
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Е нали са ходили в немско училище що така е станало не ни пробутвайте турски сапунки с артисти с български и,, немски паспорт,, нещо момичето се е дърпало да не пристане на някой и го изнасилили, къде е тука новината не стана ясно!