Най-луксозният нудистки курорт в света

Това е единственият all inclusive нудистки курорт на мексиканските Кариби
27 май 2014 13:07, Теодора Драгоева
6
Най-луксозният нудистки курорт в света
Снимка: hiddenbeachresort.com

Ако се чудите къде се намира най-луксозният нудистки курорт в света, за който няма да се налага да опаковате дрехи изобщо, то той е на брега на морето в Мексико. Комплексът се казва "Hidden Beach Resort" и е единственият all inclusive нудистки курорт на мексиканските Кариби.

Хотелът осигурява на гостите си интимна среда, в която те могат да се чувстват комфортно без облекло и да се върнат назад към природата.

Логично - комплексът е на разположмние само за възрастни. Той разполага с 42 апартамента на първа линия, като всички са с гледка към Карибско море. Домакините посрещат гостите си с чаша шампанско за добре дошли, но те трябва първо да съблекат дрехите си веднага след като бъдат настанени.

Всички стаи разполагат с джакузи, а леглата са с кралски размери. Облеклото е "опция" в рамките на курорта, макар да не е насърчавано. Единственото време, когато гостите трябва да носят дрехи, е когато играят тенис или когато отиват на разходка до съседния курорт El Dorado.

Дейностите, които могат да се извършват в "натюр" вариант, са йога, плуване, волейбол, круизи с катамаран, слънчеви бани, както и консумация в заведенията, ресторанта и дори в дискотеката на комплекса. Двойките, които искат да се оженят тук, пък могат да го направят, без да се налага да носят рокля и костюм.

Вижте снимки на курорта в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В началото на 1930-те години в Германия съществуват около 100.000 организирани нудисти,членовете им, принадлежат към леви социалистическо-пролетарски групировки.С идването на власт национал-социалистите забраняват нудизма.С идването на власт на "демократите" през 1990 в България,нудизмът не се забранява,тъй като и без това е вече анахронизъм. Дори при преобличане в съблекалните, младежите от фейсбук-поколението се завиват с кърпи.
4
4
 
1
 
! Отговори
ЗАСТРАХОВАТЕЛ преди 9 години
Поради опасност от злополуки направете си застраховка на атрибутите си (да не ги застъпите).
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В социализма България беше царството на нудистите в целия соц лагер :)
2
12
 
10
 
! Отговори
Дедо Шишарко преди 9 години
Царство на разврата!
1
3
 
12
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Е то един тенис не може човек гол да играе ... , мексиканска му работа.