Швейцарско бижу за луксозно бягство

Идеалното място, където да прекарате зимната си почивка
29 дек 2014 20:14, Теодора Драгоева
11
Швейцарско бижу за луксозно бягство
Снимка: adelto.co.uk

За някои хора зимният сезон е повод да потърсят някое далечно топло местенце, където да избягат дори за малко от ниските температури и снега. За други зимата е точно обратното – те се наслаждават на нейната красота и възможностите, които предлага.

В случай че вие сте от втория тип, значи швейцарското бижу Alpine Estate определено ще ви заинтригува. Това е едно от най-луксозните места, в които може да отседнете в швейцарския ски курорт Вербие.

Alpine Estate се състои от две разкошни вили и трета, която е на разположение при допълнително поискване от гостите. В нея например могат да отседнат бодигардовете на посетителите и друг домакински персонал.

Вилите имат самостоятелен двор и 10 луксозни спални, всяка от които с изглед към планината и със своя тераса. Всяка спалня има индивидуален дизайн и съчетава традиционни швейцарски материали и луксозни интериорни решения.

Chalet Levanto е третата хижа, която е разположена отделно в рамките на Alpine Estate и която предлага комфортно настаняване на домакинския персонал, който може да бъде до осем души. Местоположението ѝ осигурява уединение на гостите и същевременно навременна помощ, тъй като се намира в непосредствена близост до другите две хижи.

След цял ден на ски пистите гостите на Alpine Estate могат да се насладят на хамам, сауна, два басейна, закрити и открити джакузита, фитнес и отделни стаи за балнеолечение.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте как би изглеждала една зимна приказка в Швейцария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изобщо не ми харесва- скучно,сиво, и гадно! не ме чакайте-няма да дойда! Отивам на топло
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако за 1-2 седмици "почиват" ястреби вече няма да е идеалното място за почивка
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Идеалното място, където да прекарате зимната си почивка"Koгато преписвате разни статии, първо се уверете, че са съобразени с реалнотта тук.
2
6
 
5
 
! Отговори
Земляк преди 9 години
Пълна малоумщина и провокация. Няма да си почивам в луксозното и евтино Банско, а ще се развявам из някакви си Алпи. Където между другото и снега обикновено е малко и пистите са им по-лоши от нашите.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
tova e po4ivka , a ne da se blyska6 v hoteli,kurorti,all inclusive i drugi podobni prostotii