Те продължават напред: Тръмп не уплаши мигрантите!

Мексико се опитва да го овладее чрез бюрократични мерки
23 окт 2018 20:09, Анисия Иванова
10

Огромният керван от мигранти от Централна Америка преминава през територията на Мексико.

10-те хиляди души, повечето жени и деца, се намират на около 1800 километра от границата със САЩ.

Походът на мигрантите не бе спрян и от заплахата на американския президент Доналд Тръмп, че ще изпрати армията по границата на САЩ и няма да позволи преминаването на хората на американска територия.

Мексиканските власти се надяват да успеят да овладеят потока от хора, като създават редица бюрократични проблеми на бягащите от бедността в родните им страни.

Според правилата хората трябва задължително да се регистрират и да подадат молби за убежище – процес, който трае със седмици.

Мексиканските власти заявиха, че всеки, който наруши тези правила, ще бъде незабавно депортиран, съобщава Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
36
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
някакви тъмни сили с големи криви носове и други такива с *** и фесове се опитват да прокарат план за ликвидиране на белите и цивилизацията ни.Историята показва най-удачното оръжие--вкарване на варвари.Прекрасната и уредена Римска империя е разрушена от варварите ,Византииската-от варварите.Да давам ли други примери?ТОВА Е ПЛАН.
8
7
 
34
 
! Отговори
до 5 , 2 преди 5 години
Аз живея в краварника (според определенията на някои гении) от доста години.И ако (когато) се наложи ще науча испански (когато изчезне английския).Вие какъв език ще учите , когато изчезне българския ?
7
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Америка се разпада и Тръмп трябва да ги насочи бежанците към руския Рай !
6
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10-те хиляди души, повечето жени и децаВместо да ги приеме, образова и интегрира, той щял да ги репатрира???По тесногръдо мислене няма!
5
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хак му е на Тръмп наплива заради афро-азиатското цунами, с което заля Европа, и без това в Южните щати англо-говорящите отдавна са малцинство.Нека повечко южно-американци да посевернеят, нищо чудно на Тръмп да му стане по-интересно у дома вместо да се бърка из цял свят в работите на всеки, който нещо не му харесва.
4
1
 
49
 
! Отговори
Петър преди 5 години
Всичко е политика. Този конвой от мигранти не е случаен. Направен е така че да дойде точно навреме за междинните избори във САЩ през ноември. Има ги записани как горят американското знаме и развяват това на Хондурас. Защо ще гориш знамето на страната в която искаш да имигрираш? Тъй че не се залъгвайте ... всичко е пито и платено вече.
3
4
 
44
 
! Отговори
I'm преди 5 години
Абе оставете вие краварника!!! Те ще се оправят. Вижте си свинарника в който живеете и пробвайте да си оправите ***.
2
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яяяяяяяя.....че той КОГО е изплашил досега, че мигрантите да му се плашат? Виж, като слон в стъкларски магазин изпотроши ПОЧТИВСИЧКИ международни договори, спогодби, взаимни договорености и съюзи..............абе, типично краварско безочие и наг-лост!!! Ама скоро ще му турнат усмирителна риза! Не че това ще помогне, ако не е той, ще дойде друг такъл таралясник, то ЦЯЛАТА краварски система е такава изкилифарчена! Откакто е "създадена", тая "държава" живее на гърба на ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!
1
1
 
51
 
! Отговори
USA преди 5 години
Сега Европа ще му гледа сеира на бай Дончо.