Жертвите на пожара в Калофорния достигна 23 души

Някои от загиналите, открити в коли, други – в къщи
11 ное 2018 08:00, Петя Славова
13
Жертвите на пожара в Калофорния достигна 23 души
Снимка: БТА

Броят на загиналите при пожара в селището Парадайз в Северна Калифорния, достигна 23 души, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Шерифът на окръг Бют каза, че вчера са били намерени още 14 тела, три дни след избухването на пожара.

Той добави, че някои от жертвите са били намерени в коли и в къщи. Последните данни бяха за девет загинали, предаде БТА.

От четвъртък до сега над 6700 сгради в Парадайз бяха опустошени от пожара. Над 250 000 души в окръг Бют получиха заповед за евакуация.

До този момент пожарът е изгорил 40 000 хектара земя и е овладян едва на 20% по данни на калифорнийската служба за пожарна безопасност. Общо 3200 огнеборци опитват да го потушат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: калифорнияжертвипожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
firebg преди 5 години
Ужас!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Масово свлачища от порои ли са започнали, че сте го прекръстили на калОфорния?
9
0
 
0
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 години
КалОфорния...yeah baby...
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА ВИДЯТ КАКВО ИМ Е НА ХОРАТА ПО СВЕТА, КОИТО БОМБАРДИРАТ ПОСТОЯННО.
7
0
 
1
 
! Отговори
ВСЕЛЕНАТА Е преди 5 години
Висшият СЪДНИК.Нека всеки да се замисли.Особено онези, които БЪЛВАТ ОТРИЦАТЕЛНА енергия.И мислят, че със ЗЛОТО ще бъдат Важни личности.Има такива и в РБългария.Една ПОЛОЖИТЕЛНА дума към Ближния не съм чул да кажат. ПОзнахте ли се? Колкото и да се мислите за Важни.ЗЛОТО ражда ЗЛО.Доброто- Добро.Огледайте се. Не търсете хора.А МИСЛИ.Опитайте.
6
1
 
1
 
! Отговори
Калифорния преди 5 години
е крадната от мексиканците/ потомците на Кортес / те пък са я краднали от индианците на Монтесума,те пък са си я получили от Бог...И пожарищата явно са от Него,така ми се чини...
5
1
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Преди месец -два арестуваха някакъв щото правеше умишлени пожари ,сега е заради сушата казват И тоя *** Тръмп ,заплашва щата че щял да спре федералната субсидия ако пожарите не били овладяниТия хора от LAFD(Los Angeles fire department) работят денонощно и живота си рискуват и някъв откаченяк на хиляди мили от Л.А да ги юрка и заплашва ..пълен ***
4
4
 
7
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
До В Малибу как е?Евакуиран е. Събота сутринта отлетях от ЕлЕй и по това време северните части на Малибу вече бяха изпепелени. Ситуацията в Калифорния е апокалиптична и макар да не харесвам х'амриканските *** изобщо, като видях положението им ги съжалих! Господ да им е на помощ! Особено Тоусанд Оакс - преживя една от най-големите масови убийства в историята на Калифорния, и след два дена половината град вече беше изпепелен в един от най-големите пожари в този щат! Божа работа!
3
0
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Звучи апокалиптично... Какви са версиите за пожарът?
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пиша за Малибу Pacific palisades което споменават в статията е въобще не е засегнато Има магистрала която PCH(Pacific cost highway )Която ходи от Palasides до Malibu тя е затворена Цял L.A мирише на сажди ,на десетки мили от пожарите се усеща миризмата И като отидеш по близко до пожарите се вижда едно като гъба все едно атомна бомба е пусната Пожарите се разрастват !!!
1
0
 
17
 
! Отговори
В Малибу как е? преди 5 години
Разбрах че Мартин Шийн - на Чарлито създателят е жив - ами останалите как са? Цяла нощ със съпругата сме на валидол! Пишете моля за Малибу!