Мишел Обама откровена в... "Да станеш"

Мемоарите на бившата първа US дама разкриват лични моменти
14 ное 2018 12:15, Анисия Иванова
15

Мишел Обама с емоционална изповед в новата си книга. Мемоарите на бившата първа дама на САЩ разкриват много лични моменти за брака ѝ, децата ѝ и за това, което никога няма да прости на настоящия президент Доналд Тръмп.

Откровения и много любопитни моменти от живота на бившата първа дама се разкриват в книгата ѝ "Да станеш“.

Съпругата на 44-я US президент споделя, че двамата с Барак имат прекрасна романтична връзка, която обаче е преминала през тежки периоди. За пръв път тя разказва, че е преживяла спонтанен аборт, а дъщерите ѝ Малия и Саша са заченати ин витро.

Мишел Обама споделя и какво никога няма да прости на настоящия президент Доналд Тръмп. Тя го обвинява, че е разпространил слуха, че Барак Обама може би няма американски акт за раждане и гражданството му е под въпрос.

Нещо, което накара мнозина да се съмняват дали Барак Обама е бил избран законно, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мишел определи изказванията на Тръмп като злобни и целящи да разпалят предразсъдъци и ксенофобия. За пореден път съпругата на 44-я президент изтъкна, че няма намерение да се кандидатира за президент през 2020 г. и заяви, че никога не е била почитателка на политиката, а преживяното в последните години не е променило мнението ѝ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много искам Мишел Обама да се кандидатира и да я изберат. Не мисля, че има капацитета а това, но поне ще затапи демократите отвсякъде - не стига че е жена, но и черна при това. Демократите трябва сами да издигнат кандидатурата и, както направиха с Хилъри. Би било справедливо и морално. Кандидатурата на Хилъри най - малкото не беше морална, понеже тя изби милиони докато беше на власт.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умна жена. Ако се кандидатира, ще я изберат и това Тръмп няма дя може да го преживее.
12
1
 
1
 
! Отговори
???? преди 5 години
Някой зададе ли си вьпросите защо бяха избрани последните 2 президента в САЩ ами заради разработена военна и трудова политика, на кратко доугите (др.) да работят и др. да плащат. Ето така се става президент и с мнго дарители.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Женската баракуда излязла да хапе...
10
4
 
10
 
! Отговори
мира преди 5 години
Сега ще стане милиардерка след продажбата на книгата си . "Законно" ще си покаже богатството. Те всички пишат мемоари а нашите Тодор Живков. Брежнев и кой ли не, ама имат 'легални 'доходи от книги .А пък американските президенти са повече писатели и от самите Писатели
9
5
 
7
 
! Отговори
West Side преди 5 години
Нали убиха една известна американка, защото каза,че Мишел Обама е "тренировка" т.е. трансджендър !! Имаклипове в youtube, верно й стърчат неща под полите и панталоните.Да не се окаже,че Обама е Осама Бин Ладен!!
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Децата и били заченати инвитро. Половин америка мисля , че тя е трани , а децата осиновени. А барак е мюсюлманин. Не че е лошо да си мюсюлманин , но черен мюсюлманин начело на сащ не е мн добре . Нещо като Костов премиер
7
4
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Всички Соро.сови слуги се чувстват силно засегнати от Тръмп.Нормално-баницата беше много сладка,ама свърши.
6
2
 
4
 
! Отговори
Тръмп преди 5 години
Абракадабра! Ние върнахме работните места !
5
1
 
6
 
! Отговори
Обама преди 5 години
Работните места трайно отлетяха от Сащ и само с магия могат да се върнат
4
4
 
11
 
! Отговори
Тръмп преди 5 години
А аз никога няма да простя на съпруга ти какво причини на армията ни и на Сащ като цяло.
3
3
 
20
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Кой се интересува от тая?Чер.н.ите си минаха от реда за Белия дом!Е нямаше голяма полза,само дето ***** станаха още по-нагли.Впрочем и Обамовица се издъни няколко пъти,примерно при посещението при английската кралица,Мишел я потупваше по гърба,все едно е в старчески дом.Ама не***ска работа...
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се кандидатира ще бъде избрана още на първи тур основно от ***, жени и африканската общност в САЩ.
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почва си с кампанията от сега още.