US генерал: Бих се отървал от десния си крак, за да летя с F-16!

Предложихме ви най-доброто, категоричен е Филип Брийдлав
Обновена: 21 яну 2019 17:03 | 21 яну 2019 12:30,
354

След бурни дебати парламентът одобри правителственото предложение да подготви международен договор и да проведе преговори с правителството на Съединените щати за придобиване на нов тип боен самолет F-16V Block 70.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR бившият главнокомандващ силите на НАТО в Европа Филип Брийдлав коментира изборът на изтребител и защо трябва трябва да даваме милиони за въздушна охрана, без война.

"Летял съм на почти всички модели на F-16. Този, който се предлага на страната ви, е последният - най-нов модел. Това, което наистина отличава този самолет, е, че той е оборудван с последно поколение системи и оборудване. Това включва възможност за атака през деня и нощта. Бих се разделил с десния си крак, само, за да летя на този изтребител", категоричен е генералът.

Според него охраната на въздушното пространство е много важно задължение на всяка една страна.

"Нашите компютри и софтуерни системи трябва да могат да влязат във взаимодействие с вашите по всяко едно време. Затова е НАТО - да споделяме и да си помагаме при всяка една ситуация", споделя Брийдлав.

По думите му най-добрият начин да избегнем война, е да сме най-добре подготвени за нея постоянно.

Генералът смята, че това, което НАТО прави през последните няколко години, е постоянно да се въоръжава, за да не е изненадан Алиансът.

"Служил съм 8 пъти в мисии на НАТО. Дълбоко съм убеден, че това е най-успешният алианс в историята на нашия свят. Имало е конфликти, но те са били дребни и са решавани бързо. Този съюз не е толкова важен сега, колкото в бъдеще", допълни военният.

Все пак бившият главнокомандващ е на мнение, че в момента Европа е в особена и скрита опасност, защото много близо се водят военни действия.

"Русия използва сила, за да промени международно признати граници. Те анексираха Крим и сега там, на украинска територия, има огромно позиционирана сила. Никога не сме си мислели, че в Европа някой може да си позволи да наруши националните граници на една държава", коментира още Филип Брийдлав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПичВ грешка си пич. Пуцат от тяхната си територия и не навлизат в Сирия.
175
5
 
6
 
! Отговори
тоз пък преди 5 години
Тоз сигурно има два десни крака, та затова с лека ръка си дава единият.По принцип хората имат по два леви, но тоз все пак е мириканец.
174
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този генерал сигурно се е отърва от десният си крак като е пилотиръл ф16. Не трябва да се вярва на САЩ!!!!
173
3
 
4
 
! Отговори
кйбкй преди 5 години
такива ли били амер генерали? генерале в порше за 500милиона правят завод за панамера и го произвеждат!! а не да ви вземем 8 самолет4ета за 2.5 милиарда!!
172
3
 
5
 
! Отговори
До 99 преди 5 години
Освен ако не излизаш от някоя дупка, писанието ти изглежда като писано от марсианец.Абе ти толкова ли си задръстен, та не можеш да намериш нормални източници на информация в Интернет или просто ти плащат за да пишеш всичките тези глупости тука?Елементарната проверка показва каква дебела ЛЪЖА са твърденията ти за 200 руски военни самолета. Всъщност те имат над 1500 бр такива.А писанието ти за сблъскалите се самолети. Преди два месеца се сблъскаха американски и потънаха в океана и какво толкова
171
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
психопат!да реже и друтгият и ще получи пожизнена пенсия на военноивалид
170
17
 
5
 
! Отговори
Пич преди 5 години
А в момента израелците си разиграват коня, разбирайте F16, над Сирия, и никакво руски ПВО-та не могат да ги спрат. Това е информация за тези, които се интересуват защо джуджето влага толкова много пари и услилия, за да очерни сделката за F-ките. И основните играчи в тази негативна кампания - *** и Генерадев, са на заплата в Кремъл, и са национални предатели. Да, правилно разбрахте, имаме си национален предадел в президентството, който на всички отгоре е пилот и много добре разбира ситуацият
169
0
 
8
 
! Отговори
A преди 5 години
До Темелко 144Какъв ЕС и НАТО те гони. След като САЩ излезат от НАТО - пиши го бегало. А скоро Тръм каза, че САЩ ще излезат от алианса. Омръзнало му да издържа ЕС.
168
0
 
4
 
! Отговори
A преди 5 години
До ИСТИНАТА Е 151Да, но САЩ развалиха далаверата на Израел. Хърватия под давлението на САЩ развали сделката. Само тяхната, на САЩ, военна индустрия трябва да печели.
167
0
 
6
 
! Отговори
A преди 5 години
До Сата НАТОВ къщи каня само истински хора, а не такива които единствената им мисъл е как да заграбят къщата, земята ми и всичко, което има стойност и да им плащам скъпо и прескъпо за ***, които неговите хора произвеждат, въпрекиче нямам нужда от тях.
166
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алооооо мишките които църкат как ф16 унищожили повече миг, ама те американците имат повече самолети от Руснаците и не само ф16 а и ф22 и ф35 но и през ум не им е минавало да воюват с Руснаците, що ли? Реално американски пилоти никога не са водири въздушни битки с Руснаците. Турците направиха голяма грешка като свалиха руския бомбардировач, но ще си понесат заслуженото рано или късно. След 4 год. ако пристигнат първите летящи щайги качвайте се и нападайте Русия, ако ви стиска палячовци.
165
10
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Длъжен ли съм да знам всички идио.. на английски език.Интелигентният човек първо се информира, а после лае по форумите.Пък и е близко до акъла, че генералът се изразява в преносен смисъл.Или до твоят акъл не е близко?
164
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АМЕРИКАНЦИТЕ ДОИЗТУПВАТ БЪЛГАРИЯ КАТО БРАШНЯН ЧУВАЛ.
163
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия ще предостави безвъзмездно на сръбските си съюзници изтребители СУ-35 и ПВО С-500.А ако не ги пуснем?
162
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за какво точно са ни тези самолети?Латвия, Литва и Естония НЯМАТ САМОЛЕТИ и още съществуват. А от НАТО вече правят сметка как бъдещите ни самолети ще дават дежурства в балтийското небе.По данни на ВВС на САЩ един час полет с Ф16 струва 24900 ам.долара.
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баси форума,баси празноглавците,и фили,и фоби!Айде въз, калиманда Гьорге!
160
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде, голема радост ни сполетя.Секи път като се намеси САЩ, СЕ ТАКИВА РАДОСТИ НИ СПОЛЕТЯВАТ.И спирането на ЮП, и подаряването на Мариците, от които тока стана 3 пъти по-скъп, и американските бази, за които единствени ние не взимаме наем от всички други където има ам. бази. Изобщо утепало се е от благини.А тоя да си реже крака, може пък да му се отрази добре.Между другото тия ф-ки на Бахрейн ги продават 3 пъти по евтино.Ама на нас понеже много ни обичат за тва - над 2 милиарда.
159
9
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Изразът бих дал дясната си ръка/крак е устойчиво словосъчетание в англ. език, тоест идиом, тоест figure of speech. Приемайки го булвално само демонстрирате тапотията си. Колкото до Ф-16, самият Главнокомандващ го нарече прекрасен самолет. И няма да намерите военен или авиоспециалист, който да ви каже обратното.
158
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1622 миг с лекота размазват 1 ф16.
157
6
 
2
 
! Отговори
sd преди 5 години
Хахахаха, а Жужин е готов да се раздели с джуджешкото си "пишльоче" за да литка на МиГ 29, сделан в СССР преди 40 години.....смях!