Тръмп се жалва: Да съм президент ми струва цяло състояние

Той загубил $5 милиарда заради отказването от бизнеса
14 авг 2019 23:11, Красимир Ангелов
48
Тръмп се жалва: Да съм президент ми струва цяло състояние
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че след като е станал държавен глава, е загубил близо 5 милиарда долара, предаде ТАСС.

На тази стойност Тръмп оценява загубите, които е претърпял, тъй като се е отказал от кариерата си на бизнесмен, като включва в нея и разходите за адвокати във връзка с подадени срещу него жалби.

"Това да съм президент на САЩ вероятно ми струва между три и пет милиарда долара", каза Тръмп, цитиран от телевизия NBC. "Все ми е едно обаче, това не ме интересува", допълни той.

В изказването си президентът на САЩ за пореден път обяви, че ще се кандидатира догодина за втори мандат на поста.

Сегашният стопанин на Белия дом многократно е заявявал, че състоянието му надхвърля 10 милиарда долара. Според публикуваната през март класация на списание "Форбс" обаче общата стойност на неговите активи е около 3,1 милиарда долара.

По време на предизборната кампания през 2016 г. Тръмп заяви, че смята да публикува данъчните си декларации, но така и не го направи. Обяснението му бе, че това е заради проверките, които се правят на неговия бизнес.

Тръмп каза, че адвокатите му го съветват да не разкрива тези данни. През май 2017 г. той заяви в интервю, че може да публикува данъчните си декларации само след като напусне президентския пост, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: САЩбизнесДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Ще им се струва преди 4 години
Махнат ли Тръмп да му мислят белите американци. Такъв комунделизъм ще докарат джендърите и либерастите,че съветският такъв ще им се струва песен.
22
1
 
1
 
! Отговори
ДОНАЛД ДЪК преди 4 години
НАМЕРИ СЕ НАЙ-ХУМАНИЯТ
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми...подай си оставката, бе.Никой не те е карал на сила.Тоя луд...като нашата тиква...изкарва се мъченик...че виждате ли...тежко му е...ама как иска да се грижи за всички нас. Популистки тъъъппотии.
20
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Искам таквиа хора и у нас!"Искаш Митьо Пищова за президент???
19
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уж това не го интересувало, пък го прави на въпрос...Само Китай го порязаха с поне 250 милиона само за 1 седмица, като беше решил да им прави номера. И му показаха веднага откъде изгрява слънцето. И веднага се кротна...
18
3
 
0
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Липсата на интелект се компенсира с пари,умнико.
17
9
 
3
 
! Отговори
До 19 преди 4 години
Предател е кратуно, когато ЦРУ и ФБР му доставиха хиляди страници доказателства за намесата на Русия в изборите, а оранжевият ти идол каза, че вярва повече на Путин и после се затвори за два часа с него на тайно. Безпрецедентно и безпардонно. Кой знае?може да е искал златен душ от него, както са го обливали *** в Москва, но надали е било толкова безобидно. А парите му законни или не са дело в голямата си част на спекулации и машинации. Още нещо да тревожи кратуната ти?
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп обеща програма и я изпълнява.Нищо чудно да вземе и втори мандат колкото и противници да има.Въпроса е кога ще направи война някъде по света?Всички президенти на САЩ правят войни по света.Тръмп още не е,но вземе ли втори мандат ще го натисне оръжейното лоби и ще запали някоя държава.Най-близо са Иран,Венецуела и Северна Корея,но да видим.
15
0
 
1
 
! Отговори
Ейбрахам Линкълн преди 4 години
да беше станал порноактьор тогава....
14
4
 
3
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До МдаСамо дето борсите почнаха да падат и скоро бай трън ще влиза в затвора.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да му събираме капачки?
12
4
 
15
 
! Отговори
Правило преди 4 години
Щом комунисти,турци и *** пищят срещу някой,значи той е добър човек!
11
10
 
9
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Малиии, оранджаденият нарцис се изкарва мъченик. Каквото и да е загубил, то е от парите на баща му. Въпросът е колко милиарда загубиха щатите, откалто този предател се прави на президент.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Ко Арад? Комат? Кви ги плещиш уе?
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога в България, ще имаше достойни хора, готови на подобни жертви, питам аз?
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз така си мислех, че Кратуната е много духовен човек и няма лев настрани...
7
4
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 9КОГО ЛЪЖЕШ ТИ *** ГЕРБЕУРУНГЕЛКО!САМО ЗА ДА ОДОБРИ ПРОДАЖБАТА НА БУЛГАРТАБАК СА МУ ПРЕВЕДЕНИ ПО ОФШОРНИТЕ СМЕТКИ 10% ОТ СДЕЛКАТА ОТ ПЕЕВСКИ И ГРУПА БИЗНЕСМЕНИ КОИТО ГО КУПУВАТ ЛИЧНО ОБЯВЕНО ОТ БАНКЕРА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ!
6
7
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВРЕМЕТО НА ТРЪМП ИЗТЕЧЕ!!!ВЪВ ФАЩ ГО НЕНАВИЖДАТ!! ТОВА, ЧЕ ОРЯЗА ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ НЯМА ДА МУ БЪДЕ ПРОСТЕНО !!УВЕЛИЧИ БЮДЖЕТА НА ВОЕННИТЕ С МНОГО А ДОРИ НЕ Е НАПРАВИЛ И ЕДНА ВОЙНА!!!----УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП Е САМО ДО КРАЯ НА МАНДАТА МУ!
5
6
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТРЯБВА ДА СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН НЕУДАЧНИК КАТО ТРЪМП ЗА ДА НЕ СПЕЧЕЛИШ ОТ СТРОИТЕЛНИЯ БИЗНЕС ЗА МИЛИАРДИ КОЙТО НАСЛЕДЯВА ОТ БАЩА СИ!!!НО ТРЪМП Е ТОЧНО ТАКЪВ ЕДИН НЕУДАЧНИК КАТО ПРАВИ БЕЗУМНО СКЪПИ ГОЛФ ИГРИЩА ОТ КОИТО ГУБИ !!! АКО НЯКОЙ Е ПОСТИГНАЛ НЕЩО ТОВА Е БАЩАТА НА ТРЪМП !! А САМИЯ ТРЪМП Е ОБИКНОВЕН ИЗМАМНИК И НИЩО ПОВЕЧЕ!!МНОГО ХОРА НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ПАРИТЕ НА ТРЪМП ИДВАТ КАТО НАСЛЕДСТВО И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА ПОСМЕШИЩЕ ГИ Е ИЗКАРАЛО!
4
5
 
10
 
! Отговори
Мда преди 4 години
До АнонименМного е вероятен втори мандат на Тръмп.Днес сутринта по CNN се оплакваха,че това може да стане на база на икономическите успехи.а много добре знаем,че CNN се контролира от Со*рос и хранениците му-демократи!Всъщност популярността на Тръмп е малко под 50%,НО отново с едно яко рамо от Ротшилдите работата ще стане.Тия са решили повече да не допуснат Со*рос до властта!