Доналд Тръмп е здрав, въпреки наднорменото му тегло

Президентът на САЩ тежи 110 кг, малко повече от миналата година
4 юни 2020 11:22, Петя Славова
33
Доналд Тръмп е здрав, въпреки наднорменото му тегло
Снимка: БГНЕС

Президентът Доналд Тръмп не страда от страничните ефекти от противоречивото си приемане на хидроксихлорохин и е в добро здраве, въпреки че остава с наднормено тегло, заяви Белият дом, след като президентът беше подложен на ежегодния медицински преглед.

"Президентът е здрав", заяви пред репортери неговият прессекретар Кейли МакЕнани, цитиран от БГНЕС.

В документ, официалният лекар на президента Шон Конли, заявява, че "няма значителни констатации или промени, които да бъдат докладвани".

Според Конли, Тръмп тежи 110 кг, което е незначително повече в сравнение с миналата година. За височината му от 1.91 метра, това го поставя под определението "наднормено тегло", както беше и при миналогодишния преглед.

Тръмп, който се противопостави на съветите на много медицински експерти за промотиране на антималарийното лекарство хидроксихлорохин като превантивно средство срещу COVID-19, сложи край на „приема безопасно и без странични ефекти“, написа Конли.

Тестът за коронавирус на Тръмп също е отрицателен.

Тръмп публикува медицинския си доклад всяка година откакто е на поста. Тази година обаче възникнаха спекулации, след като президентът направи изненадващо посещение на правителствената болница Уолтър Рийд миналия ноември. Тогава той обясни, че е бил там за началото на прегледите.

Предишният му преглед се състоя през февруари 2019 г., а Белият дом заяви, че иска да изтегли напред прегледа през 2020 г. – необичайна практика, която предизвика въпроси в американските медии дали Тръмп не страда от някакво заболяване.

Тръмп е най-възрастният обитател на Белия дом. Той стана президент на 70 и навършва 74 този месец, докато неговият конкурент на изборите от Демократичната партия Джо Байдън е на 77 години

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е Америка бе, хора! 110 кг не са нищо за американец, особено за по-селските райони. Даже учениците тежат повече. Нищо му няма на теглото. Виж, с главата нещо напоследък...
23
1
 
2
 
! Отговори
msk преди 3 години
Еее, добре, че е добре. Сън не можех да заспя без да знам резултата от прегледите на Тръмп. Поуспокоих се. Добре, че има истински *** като вас. Струвало си е това учене в университета ... грамотни и стойностни публикациЙ! Евала!
22
1
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Всеки ден...мушка по 2-3 хотдога...гратис и пие безалкохолна бира на...корем.Браво, як...хамериканец,само той е за президент.
21
2
 
6
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
На мен ми е все тая кой ще спечели. Тръмп ми се вижда по-малкото зло, но все пак също е зло. Просто няма по-добра алтернатива от него в момента...
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ТРЪМП ! ТРЪМП 2020 ! ПЕДОФИЛИТЕ ОКОЛО БАЙДЪН ВЕЧЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО....ФЕЙК ПАНДЕМИИ , ГРАЖДАНСКА ВОЙНА , ОБВИНЕНИЯ В РАСИЗЪМ , ОБВИНЕНИЯ ВЪВ ВРЪЗКИ С РУСИЯ....КАКВО ЛИ ОЩЕ ЩЕ СЕ ИЗЛЕЕ ВЪРХУ НЕГО ДО ЕСЕНТА ! СТАБИЛЕН Е !!!
19
1
 
9
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Аз обаче сериозно не разбирам нещо! Сега, като е толкова мразен Тръмп какво, Килъри Клинтън ли искате? Не сте ли наясно, че върне ли се в Белия Дом демократичната клика на Килъри и Обама, тоя свят ще се пръсне? При демократа Обама и дясната му ръка Килъри пламна Сирия, а Европа се напълни с ислямисти. Това ли е "желанието" на българския русофил, защото е ясно, че руските и европейските интереси са две различни плоскости които не се пресичат. Някой да ми обясни, защо е толкова мразен от нас?
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диетата му е на Макдоналдс и диетична кола, тоя е машина.
17
4
 
2
 
! Отговори
малания преди 3 години
А самолета още вдига ли го?
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ционисти срещу ционисти. Демократи срещу републиканци.. Сорос срещу Нетаняху. САЩ срещу СССР/Русия. Отдавна са завзели властта по света и сега само преразпределят територии. Вътрешна борба за власт между двете най-големи фракции. За власт над гоите.
15
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е с евреите бре, каква бяла надежда ви гони!?
14
0
 
10
 
! Отговори
Доналд Дж. Тръмп преди 3 години
е Последната Бяла Надежда. Дано Живее поне до 100 и да променят Конституцията и да Има 3-ри, 5-ти, 10-ти Мандат - с други думи до Живот да бие всеки ден Крушета на Световните Комунисти от ООН, СЗО, ЭС, Китай и т.н.
13
3
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
До 12Правилно!
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е нашата единствена надежда. Нещо като ела зло че без тебе по зло. Нищо хубаво не чака никого ако се върнат на власт либералите с тях идват и филантропите.
11
2
 
14
 
! Отговори
свинята преди 3 години
с малко съм по-нисък съм от Тръмп и тежа колкото него (на килограми, не на власт и пари, за мое съжаление). та 110 кила за мъж с такава височина са нищо - дори, ако си по-лек изглеждаш зле като глиста - висок и тънък!!
10
12
 
10
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Жив и здрав да е.С този човек нещата влизат в пътя!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свръхнормено е до 30 BMI, а неговият индекс е 30.2, което вече е в зоната на затлъстяването. Срочно трябва да свали 5-6 килограма.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 6 Е кога си виждал някога чист фашист да е наред с главата?
7
3
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
ехххх..............мъко либерална..... Шороша ще нахрани червеите преди Тръмпи. МАААААЧЧЧКААААААЙЙЙЙ БАЙ ТРЪМПЕ !!!!
6
4
 
6
 
! Отговори
Хх преди 3 години
Всичко добре, ама трябваше да му направят изследване и на мозъка, че там нещо не е наред с президентската глава!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наднормено му е Егото, не теглото на тръмп.Както и на черните.Берат, убиват, сводничат, стрелят, продават наркотици и са пpacкaт колко били богати и велики, а когато ги зaпpacка закона пискат.