Тръмп: Китай да бъде държан отговорен за коронавируса

Ще победим вируса, ще сложим край на пандемията, обеща той
Обновена: 22 сеп 2020 21:48 | 22 сеп 2020 21:47, Анисия Иванова
68
Тръмп: Китай да бъде държан отговорен за коронавируса
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ООН трябва да държи Китай отговорен за пандемията от коронавирус, отнела живота на около 200 000 американци и близо 1 милион души по целия свят, предаде Асошиейтед прес.

"В началото на разпространението на вируса Китай забрани вътрешните полети, но разреши на самолетите да напускат Китай и да инфектират света", каза стопанинът на Белия дом във видео, излъчено на Общото събрание на ООН, предаде Франс прес.

"Китайското правителство и Световната здравна организация, която е почти напълно контролирана от Китай, изказаха невярното твърдение, че не съществува доказателство за предаване на вируса от човек на човек", добави той.

"Ще разпространим ваксина, ще победим вируса, ще сложим край на пандемията и ще влезем в нова невиждана епоха на благоденствие, сътрудничество и мир", каза още президентът.

Тръмп използва речта си, за да приветства сключени неотдавна международни споразумения, на които САЩ станаха посредници - едно между Косово и Сърбия и още едно между Обединените арабски емирства, Бахрейн и Израел, с които "изпълнихме съдбата си на миротворци". (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАз ли съм тъпо парче или ти? Аз който знам точните думи на Тръмп, ли? Или ти дето дори не можеш да си ги преведеш, а чакаш някои комунистически вестник да ти ги разясни?
39
3
 
0
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До Анонимен 36О, извинявай че нараних крехката ти интелигентна душа! Прости ми! За осталото съм прав обаче и ти си го знаеш, ама си лицемер !:):)
38
5
 
2
 
! Отговори
сергееФ преди 3 години
До УчуденТръмп в момента се моли на Путин за разрешение да построи в Москва Тръмп Тауър. От както го избраха с помоща на руски хакерчета го моли . Путин първо му отказа ама сега Тръмп се гласи да го съблазнява с подарък - апартамент . На последния етаж. Лукс обзавеждане . .... и като бонус предложение към другите в Г7 за приемане на Русия обратно. Учудващо, А?
37
2
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До сергееФАбе ти не си в ред! Пак питам - къде е линка???? Това което излезе е, че е имало телефонни обаждания, но без доказателства че се е случило. Основната версия е, че това са хитреци като теб, които искат да натопят Тръмп пред комуунистическите медии. Също както оная откачена като теб комунистка, е искала да натопи Тръмп, след като е отровила мъжа си, защото е бил мормален човек. А Тръмп никога не предлагал да се пие белина. Никога!
36
2
 
3
 
! Отговори
сергееФ преди 3 години
До УчуденАми аз съм ти го написал .American Association of Poison Control Centers ..... да ти го напиша пак - American Association of Poison Control Centers ... и пак - American Association of Poison Control Centers влизаш на сайта им и четеш . ТАМ е . Проблем с английския ли имаш?Няма по това време кой да то го преведе на развален български за да го разбереш ли? Искаш ли да ти извадя и за умрелите от употреба на дезифектанти за същия този Април на знаменитата реч на Тръмп?
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя мрежа бе?........Бе наричай баща ти, който не си спомня, как те е създал....понял?
34
6
 
4
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До сергееФАйде и теб да попитам за линкове:) А иначе веднага ти пускам линк за това как Тръмп спря путиновия СП2, как изтрепа зелените му човечета от Вагнер, как го смаза от санкции, как увеличу добива на горива в САЩ и с това го зачука на путин, и как за целия мандат на Тръмп, Путин не посмя да пробва Кримски или Грузински номера , че пляс.
33
2
 
5
 
! Отговори
сергееФ преди 3 години
До УчуденСпоред American Association of Poison Control Centers през април когато Тръмп излиза с "блестящата" си идея да се пие белина е имало 3609 случая на УМРЕЛИ след пиене на белина . Данните за предишния месец са - 3401 , за Февруари - 1675 ... за януари - 1706 - ТОВА СА ОФИЦИАЛНИ ДАННИ . Можеш да ги провериш във всеки държавен сайт на САЩ . Не казвам че на всичките Тръмп им е наливал в устата , но трябва да си ттъп за да не забележиш какъв скок в броя има след речта на Тръмп... УЧУДЕН
32
5
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До Анонимен 28'Мрежата е пълна..' ? Коя мрежа бе? На баба ти ли? Дай линкове за тези 38 човека пили белина? А искаш ли линкове за това колко е изтрепал Куомо, как Пелоси ги канеше на празненство в Чайна Таун!??? Не бил спрял Тръмп навеме и достатъчно полетите?????? Ама дори и за това, другарите ти комунисти в САЩ и медиите им, го нарекоха расист. Нали? Или лъжа?
31
4
 
3
 
! Отговори
сергееФ преди 3 години
До АнонименА може би са глупости и че Дончо строи Тръмп Тауър в Москва и е обещал на Путин луксозен апартамент . Я си провери Сороските опорки.Може би са глупости и че Дончо публично потвърди руската хакерска намеса в изборите когато беше избран за президент, а това че предизборния щаб на Байдън беше хакнат от руски хакери ДНИ след срещата на Тръмп и Путин.А това че ЕДИНСТВЕН Тръмп натиска Г7 да приемат Русия обратно Тръмп е ПРЕДАТЕЛ и само руските *** го подкрепят по заповед на Путин.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО СЕГА е ваксина за лечение на коронавирус........сергееФ, виждам, че нямаш идея колко "корона" вируси има.
29
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КрадецаДоверието в Тръмп е с пъти по-голямо от доверието в медиите, които пълнят с талаш главите само на такива баламурници като тебе. Виж рейтингите!
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
27....ти си по-скороТрол, отколкото учуден.
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ха сега обясни и как го е постигнал!!?"Мрежата е пълна с информация за ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА която той бълва за Covid-19.Много късно спря НЯКОИ полети /а трябваше всички международни/, и до ден днешен въпросът с тестване/проследяване на заразените не е решен.....когато Италия и Испания горяха, той предричаше, че вирусчето ще изчезне...и тн.
26
4
 
1
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До Анонимен 23Дай линк за тези '38 човека пили белина' !! Аз знам само за един случай, но накрая се оказа че че жена му която е превъртяла комунистическа активиска като теб, му наляла белина защото подкрепял Тръмп. А човека е бил инженер, възпитан образован и добродушен. И жена му го млатила и преди товс, според съседите. Искаш ли линк????
25
5
 
7
 
! Отговори
сергееФ преди 3 години
До АнонименсергееФ, пий квас и не говори глупости!!!Модерна е създадена 2016г. с финансиране от Фондацията Бил и Мелинда Гейтс.Единствения продукт на тази компания ДО СЕГА е ваксина за лечение на коронавирус.Започват изследванията си пак тогава 2016г.ПРЕЗ СЪЩАТА ГОДИНА през която Бил Гейтс публикува лекциите си как трябва да се намали населението на земята и как света е уязвим на вирусна атака.EP3172319B1 е патента на коронавирус щам собственост на Бил Гейтс направен чрез Питбрайт Институт.
24
1
 
5
 
! Отговори
Крадеца преди 3 години
Вика.....дръжте крадеца!!! Кой ли му вярва още? Може би,ще е по-добре добре пак да се изкаже относно здравословното състояние на колегата му от Северна Корея...
23
3
 
0
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До Анонимен 21Ха сега обясни и как го е постигнал!!? И какво би тябвало да направи..... за да не стане такъв масов убиец, за какъвто го представяш? Иначе остава впечатлението че си просто ....... ......! Да живеййй Китайската КП и световния комунизъм!!!!!:))
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЕдинствено перхидролнотоНедоразумение в Белия дом с неадекватните си "решения" е отговорен за смъртта на над 200 000 души в САЩ.А за смърта на 38 човека пили белина след препоръките на Дончо на официалната пресконференция на Белия Дом тоя Рус Перчем трябва в затвора да лежи. С 38 доживотни присъди.
21
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Най добрата за сега ваксина в САЩ е на "Модерна" която е започнала работата по нея 2016г ???"сергееФ, пий квас и не говори глупости!!!