Тръмп излязъл за кратко от болницата заради симпатизанти

Състоянието му се подобрява, може да бъде изписан днес
28
Тръмп излязъл за кратко от болницата заради симпатизанти
Снимка: БГНЕС

Американският президент Доналд Тръмп напусна за кратко военната болница "Уолтър Рийд" в предградие на Вашингтон, където се лекува от коронавирусна инфекция. Световните агенции предават, че целта на Тръмп е била да се види със свои симпатизанти.

Още по темата


Той е бил с маска в колата, в която е имало още най-малко двама души - също с маски. През стъклата той помахал на събралите се до сградата на болницата симпатизанти, след което отново се върнал в лечебното заведение,съобщи Bulgaria ON AIR.

В социалните мрежи американският президент направи и ново видеообръщение към своите последователи, в което благодари на медицинските специалисти, които се грижат за него. По-рано се появи информация, че състоянието на Тръмп се подобрява и той може да бъде изписан от болницата още днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
14
 
7
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Никой не вярва на моме ата на този клоун. Песента му е изпята. Абсолютен некадърник .
7
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гермаците са най-примитивния и нецивилизован народ. Избиваха цели села до крак - жени, деца, старци, и после изгаряха всичко. Защото имали заповед от Водача. Нито един германец не се противопостави, в същото време в България партизаните избиваха немските войници, но в Германия никой не каза защо нападнахме тази стран, избиха 20 милиона.
6
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Атанас ВелмазовТакава глупост, че Тръмп е най-успешният им Президент може да твърди само някой който изобщо не е чел историята им.
5
13
 
4
 
! Отговори
Deutschland преди 3 години
Ангела Меркел е ядрен физик, докато Тръмпи хал хабер си няма от коронавирус, от политика или от зелена енергия. Неслучайно Германия се справя най-добре с вируса в Западния свят, там управляват политици, а не шоумени. Бързо възстановяване Тръмпи! Пожелавам ти да управляваш САЩ вовеки и да освободиш Германия от американска окупация.
4
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям резил, човек на 74 години си изкара страшния вирус на крак!
3
9
 
13
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Бързо оздравяване господин Тръмп ! Най-успешният президент в историята на САЩ !Предстои нова лесна и безпроблемна победа на президентските избори !
2
6
 
11
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Как успя да се оправи от ''страшния страшнозаразен'' грип!? Вярно, той не е от простолюдието, което го убиват с тръба навряна в гърлото и коктейли антибиотици венозно ''срещу'' вируса!
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
баси смъртоностния вирус оправяше сички известни разболели се , за два дни са оздравели