Родителите на ученика в САЩ, убил 4 деца, вече с обвинения

Те пренебрегнали признаците преди стрелбата
4 дек 2021 12:38, Елка Василева
29
Родителите на ученика в САЩ, убил 4 деца, вече с обвинения
Снимка: архив, БГНЕС

Прокуратурата повдигна обвинения срещу родителите на 15-годишния Итън Кръмбли - обвинен в тероризъм и убийство, след като откри стрелба в училище в американския щат Мичиган, при която загинаха четири деца, а други седем бяха ранени, предаде Би Би Си.

Властите издадоха заповед за задържането на Джеймс и Дженифър Кръмбли, които са обвинени, че са пренебрегнали признаците преди стрелбата.

Още по темата

По-рано в публикация в социалните медии момчето показало новото оръжие на баща си с текст „моята нова красота“, добавяйки емоджи на сърце.

Часове преди стрелбата родителите били извикани на спешна среща в училище, след като учители открили бележка на сина им, включително няколко рисунки на оръжия и окървавени хора, с надписи „мислите не спират, помогнете ми“, „животът ми е безсмислен“ и „светът е мъртъв“.

15-годишният Итън Кръмбли е обвинен, че е използвал пистолета на баща си, за да застреля свои съученици в град Оксфорд, на около 60 км северно от Детройт по-рано тази седмица. Той се обяви за невинен по множество обвинения, включително тероризъм.

Властите издирват родителите, след като адвокатите им не успяха да се свържат с тях по телефона. Според адвокатите обаче двойката не се укрива от правосъдието, а е напуснала града в нощта на стрелбата „за собствена безопасност“.

Четирима души бяха убити, а седем ранени при стрелбата във вторник. Убити са две деца на 17, едно на 16 и едно на 14 години, припомня БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Манафейко: преди 2 години
До Светозар: "трр..." - изключи си вибратора преди да пишеш, сладур!
16
0
 
3
 
! Отговори
До 15 и 16 от 12: преди 2 години
Учил съм в Русенската Математическа Гимназия "Баба Тонка" в паралелка по програмата на Националната Математическа Гимназия. Не правя абсолютно никаква реклама, не съм носталгично настроен, но за НИКАКЪВ ТОРМОЗ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА. Имало е нормалните базици, закачки, по-солени шеги и гаднички прякори, но никога, абсолютно никога не е имало някой като мишена за тормоз. За сведение, учих по-късно и в университет зад океана на по-стари години и оцених какво значи стабилните знания от гимназията.
15
0
 
2
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Като гледам какво става в тукашните училища, май е време и тука да се случи нещо подобно и да изгърмят няколко ученика и учителя, за да знаят другите че следващите може и да са те. И не е вярно че родителите не са си на мястото. Напротив, родителите на тормозеното дете са си на мястото, но учителите и директорите спъват всичко, защото така им е по-добре. Едно време имаше поведение и ТВУ и тогава тези бабаити не смееха толкова да показват своята умствена слабост тормозейки другите.
14
2
 
1
 
! Отговори
олигофренка преди 2 години
не сме поканили и суфлиорки
13
2
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Е какьв е проблема може да е застрелял привьрженици на - тръмп в опит да устоява свободата и демокрацията като при капитолия опитващи се да демонстрират в училището
12
2
 
13
 
! Отговори
До 4: преди 2 години
Абе, ти си наистина отизгубеното поколение. Аз пък съм зашършил една от най-добрите математически гимназии през "тоталитарния" комунизъм. Повечето бяхме амбицирани, че учим нещо уникално, че градим бъдещето си и не ни е оставало време за глупости, за тормоз на някого. Вие просто сте ходили там да безделничите и да си губите времето. И е много тъжно, че вместо да учите сте си пилеели времето, а човешкия мозък в тази възраст възприема най-лесно.
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не трябва да се месим в бита и културата на американския народ.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние имаме кукерски танци за богат урожай, сурвакане, тричане на кучета. Там имат други народни обичаи, които може да ни изглеждат жестоки и сурови, но американците намират смисъл в тях и ги спазват.
9
2
 
10
 
! Отговори
ХП преди 2 години
Че, то държавното и обществено устройство у Щатите е построено на "принципите на убийство" още от създаването на съюза им! Ами традиции да го е..., а трдициите трябва да съ спазват! Ми тъй, де! -)))))
8
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интерестно. Това е тероризъм, а онзи ч3рния с колата - инцидент.
7
8
 
28
 
! Отговори
Свобода за България преди 2 години
Типична мириканска история. Държава от убийци и престъпници
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СИГУРНО ДЕМОКРАТИТЕ СА ГО ТОРМОЗИЛИ
5
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краварщина
4
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Манафейко: - Бе да ти кажа, като знам какъв ужас беше у мойта гимназия и колко тормоз имаше и на мене ми идеше, да застреляма няколко парчета, че да спрат да ми тровят живова. Ама бях по-умен и се срях на амфети месени с това беличкото, дето се трупа около акумултора на колата :)
3
28
 
10
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
До Манафейко: Руски трроляга, в твоята Русия се трепят и без оръжие, ама не го правим на въпрос. Колхозник !
2
7
 
33
 
! Отговори
Манафейко: преди 2 години
Американски прелести - епизод пореден, но за съжаление ту би континуед.
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами явно са му се правили нещо, знам ли ...