Ню Йорк премахва задължителните маски на закрито

Губернаторът ги определи като временна мярка
9 фев 2022 10:17, Ния Христова
13
Ню Йорк премахва задължителните маски на закрито
Снимка: БГНЕС
Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул планира днес да отмени задължителното носене на маски на повечето закрити обществени места в щата, съобщи The New York Times, цитиран от БГНЕС.
 
Губернаторът демократ възнамерява да остави задължителното носене на маски, което е оспорено в съда да приключи по график, вместо да се опитва да го поднови, съобщи вестникът във вторник, като се позова на трима души, информирани за решението на Хочул.
 
Все още не е ясно дали администрацията на Хочул ще поднови или ще се откаже и от отделното правило за задължително носене на маски в държавните училища в Ню Йорк, което изтича след две седмици.
 
Хочул определи задължителните маски на закрито като временна мярка, която беше наложена на 31 декември м.г. 
 
Решението за премахването на това изискване идва, след като представители на няколко други щата, ръководени от Демократическата партия - Ню Джърси, Калифорния, Кънектикът, Делауеър и Орегон - обявиха, че през следващите седмици ще отменят задължителните маски в училищата и на други обществени места.
 
Във всички тези случаи властите се аргументират с отстъпващата вълна от инфекции, хоспитализации и смъртни случаи, причинени от COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
9
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Ех тъ пунгере, в Германия чупят световните рекорди с 75% ваксинация, в Израел са вече на 7-*** доза и имат повече заразни от както никога до сега!
7
4
 
3
 
! Отговори
Ех Цеко преди 2 години
У вас умират хората, като мухи от балканската хитрост.В Ню Йорк нямат случай и болниците са добре. У вас няма места, а влезеш ли си вече пътник, защото си отишъл късно и дроба ти е пастет.Най лошото здравеопазване в комбинация с антивакс и твърдоглавие дават резултати!
6
2
 
10
 
! Отговори
Цеко преди 2 години
Хайде, хайде и у нас. Кво чакате още, да цъфнат налъмите ли?
5
2
 
10
 
! Отговори
Пътуващ във времето преди 2 години
А защо всъщност е нужно да се маскираш на закрито?!
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТХАХАХАХАХА!!!!!! ОЩЕ ЕДИН УДАР ПОД КРЪСТА НА ГЛОБАЛИЗИТЕ!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глобалист комунистите си играят с мозъците ви които са увредени и ви лъжат ,че всичко свършва защото сте абсолютно слепи и не сънувате дори това което са ви поготвили .Още един удар и цялата цивилизация ще рухне която е вече колос на глинени крака. И тогава истинският филм започва. Нито една от базисните мерки не е премахната досега и никога няма да се премахне докато има безумний двуноги като вас несретници.
2
0
 
32
 
! Отговори
Този преди 2 години
Те на всякъде започнаха да напускат кораба, но трябва да има съд за много лекари и политици. Лошото е,че ще се измъкнат.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Отава до Ню Йорк не е толкова голямо разстоянието май.