Байдън за Путин: За бога, този човек не може да остане на власт!

Руският народ не е наш враг, обяви президентът на САЩ
26 мар 2022 21:40, Красимир Ангелов
288
Байдън за Путин: За бога, този човек не може да остане на власт!
Снимка: БГНЕС

"За бога, този човек не може да остане на власт". Това заяви държавният глава на САЩ Джо Байдън по адрес на руския си колега Владимир Путин в реч в Кралския замък във Варшава, предаде Франс прес.

"Ще имаме различно бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията и принципите, на надеждата и светлината, на благоприличието и достойнството, свободата и възможностите. За Бога, този човек не може да остане на власт", каза Байдън.

Американският лидер се обърна в речта си директно към руския народ. "Позволете ми да кажа това, ако можете да ме чуете - вие, руският народ, не сте наш враг", заяви Байдън, цитиран от БТА.

По думите му войната на Русия в Украйна е стратегически провал. Байдън добави, че натовските сили в Източна Европа са там да бранят НАТО, а не да влизат в конфликт с руските военни.

Байдън заяви, че САЩ не искат да влизат в конфликт с руските сили, които нахлуха в Украйна, но отправи твърдо предупреждение към Москва: "Не си помисляйте да стъпите и на сантиметър на територията на НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
1
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Вие сте врагове на човечеството.За вас има само един лек-АК-47.
229
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Америка е единствената държава в СВЕТА , употребила ядрено оръжие над НИЩО НЕ ПОДОЗИРАЩИ ЦИВИЛНИ хора без да и мигне окото ( 140 000 в Хирошима ) ! Мога само с УЖАС да си представя на какво са способни ако няма такива като Русия и Китай и затова са БЕСНИ че Путин е корав и силен ЛИДЕР , който не им се покланя както беше Горби и Елцин ! Намериха един продажник жаден за слава и пари на всяка цена и го подкокоросаха , не им се получава и вече НЕ могат да се прикриват зад лицемерните усмивки !
228
1
 
2
 
! Отговори
Твърдо съм убеден преди 2 години
ЛИЛИПУТин не само че не трябва да останв на власт, той трябва да бъде изтрит от Историята!
227
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пак каза тихата част на глас. Дано осъзнава, че целия свят си мисли същото И за него и за Путин. Тия двамата не трябва да са на власт. След 2г КОВИД свинщини единия създаде криза с горивата като спря тръбопроводи из цяла северна америка и ЕС и другия за да не остане назад започна война, да не би кризата да е само творение на САЩ. Все пак и той трябва да се разпише в книгата на Гинес с рекорди за най-смотани световни лидери!
226
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според повечето хора не само че може, но и трябва.
225
5
 
16
 
! Отговори
Я стига глупости преди 2 години
Тоя между две напикавания вземе та изтърси някоя глупост! Не той решава кой ще е на власт и кой не! Светът вече е многополюсен, като не му харесва да ходи в старчески дом!
224
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Основателите на САЩ са били много прозорливи президент не може да им по-вече от два мандата. Ако управляваш по-вече от 10 години една държава губиш досег с действителността или както е в случая с Путин - той май дори се приема за господ
223
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да живее България, не ме интересуват другите държави.
222
10
 
12
 
! Отговори
Георги Ковачев преди 2 години
За разлика от САЩ, където президента се избира от тези с най-дълбоки джобове, в Русия, изненадващо, президента се избира от обикновените хора. Рейтингът на Байдън сред американците продължава да се срива, докато този на Владимир Владимирович след началото на военната операция даже се повиши сред руснаците. Чудно защо ли?
221
1
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Нека не се забравя ,че Байдън е само говорител на Дълбоката държава,която го избра за президент ,като контрапункт на онзи ,вироглавият и най-вече неудобен за тях Тръмп,който не спазваше правилата наложени от нея.Дълбоката държава не е един човек или някаква група хора,това е неясен,невидим на повърхността съюз между могъщи корпорации,които даже на повърхността може да имат противоречиви интереси.
220
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Криминалното *семейство* байдън е много ужилено от войната в Украйна. Загубили стотици милиони и за това тая тоалетна чиния рипа огън и жупел, не може сън да спи, тая сенилна сатанистка педофилска Г Н И Д А!
219
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пoдлецът винаги ще си остане пoдлец освен, ако не бъде ликвидиран. Мир не може да има, докато е жив или на власт ,този пcиxoпат. Путин ще използва всички пoдли номера за да оцелее, защото знае, че краят му наближава. Руснаците никога не прощават на губещите и затова сега Путин не може да се откаже от това, което започна на 24.02.2022
218
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами аз пък ще кажа, че Байдън не трябва да остава на власт, защото спечели срещу Тръмп с изборни измами.
217
1
 
8
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Дълбоката Европа, като инструмент на дълбоката империя съвсем съзнателно създаде удобната европейска комисия,чиито дейности недвусмислено улесняват нахлуването в Европа на дълбоката империя и това изглежда никак не се нрави на руските политически кръгове.А руските политически кръгове,от своя страна, очевидно нямат нищо против това развитие на събитията, имайки предвид,че докато Европа набълбуква Украйна с кредити,както се прави при всяко заробване,а Русия продава нефт на високи цени
216
1
 
21
 
! Отговори
ааа знаем преди 2 години
я вашата демокрация . при нея америка казва кой да е президент на русия и какво да прави останалия свят. нещата случили се в либия,ирак,сърбия,и т.н не бих ги нарекъл демокрация. за украйна-каквото повикало такова се обадило
215
3
 
28
 
! Отговори
Спеца преди 2 години
Байдън ще се спука от яд ,че плана за фашизиране на Украйна ,оборудването и с нацистки полкове "Азов" ,"Десен сектор",обучението им като главорези се проваля!Но истинската същност на САЩ лъсна с разкритите лаборатории за сеене на биологична смърт!Това Русия няма да прости!
214
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
359 защо? Ти да не мислиш че американския народ е свободен? Сладурче, я виж колко хора са на помощи? Виж им измислената свобода при която ако не си здравно осигурен не може и бърза помощ да викнеш. Виж ги как разделят жени от децата им на Мексиканската граница и как ги държат зад телена ограда като животни. Децата на емигрантите там спят на пода завити с фолиеви одиела. Да, това е САЩ! Стига величахте. Всички четем новини, всички гледаме телевизия!
213
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Личната омраза на един деди към Путин докара 3,7 милиона жени и деца бежанци и разрушени градове. Няма нищо по-долно от егото облечено във власт! Руския народ сам решава кой ще му бъде президент. Така както американския сам ще реши дали иска пак това деде.
212
3
 
20
 
! Отговори
Да бега при доктора преди 2 години
Wall Street Journal: Байдън да се въздържа от неподготвени коментари, добре е да говори по-рядко......Не подценяваме значението на публичните изказвания от страна на длъжностните лица, но конкретно той очевидно не се справя със задачата, пише журналистът Джеймс Фрийман
211
2
 
8
 
! Отговори
Ъ преди 2 години
Пъънчо можеш само да го цунеш по гзъ