Байдън в Киев: Предупреждавах света, че Русия ще нападне Украйна

Той обеща още военна помощ
Обновена: 20 фев 2023 17:54 | 20 фев 2023 13:20, Нели Христова
279
Байдън в Киев: Предупреждавах света, че Русия ще нападне Украйна
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън пристигна в Киев днес на изненадващо посещение в украинската столица, съобщи Си Ен Ен, публикувайки снимки редом до украинския президент Володимир Зеленски.

„Джоузеф Байдън, добре дошъл в Киев! Вашето посещение е изключително важен знак за подкрепа за всички украинци“, посрещна го Зеленски.

Той обеща половин милиард долара допълнителна помощ за Украйна, съобщи Си Ен Ен.

Байдън заяви, че пакетът ще включва повече военно оборудване, включително артилерийски боеприпаси, повече противотанкови ракети "Спайк" и "Джавелин" и гаубици.

Зеленски от своя страна заяви, че той и Байдън са говорили за "оръжия с голям обсег и оръжия, които все още може да се доставят на Украйна и които не са били доставяни преди".

Байдън говори за устойчивостта на украинската съпротива, докато войната навлиза във втората си година.

"Предупреждавах света, че Русия ще нападне Украйна", каза американският президент, подчертавайки, че има значително съгласие в Конгреса относно подкрепата за Украйна.

Той се срещна с украинския президент Володимир Зеленски, както и с първата дама Олена Зекенска, в президентския дворец в Киев.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
0
 
0
 
! Отговори
Румен преди 1 година
е гуано което трябва да бъде съдено за нац предателство за това че не превъоръжи България с модерно натовско оръжие. Срам и позор както за България така и за Европа. Импийчмънт веднага
208
0
 
1
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Bidets tonight put si Beshear pil hapchetata, I pak ruseshe gluposti. Znachi, I'll hapchetata ne rabotyat v taking doza, I'll prosto tolkova si moje
207
0
 
1
 
! Отговори
Istinata преди 1 година
Sled Kato izbra Trump predi sebe si ne mu vqrvat v USA, otide 4ak v Ukraine za da vidi kak se ocelqva s istinata samo Bez orugie.
206
5
 
3
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Анонимен 213: Смей се на г'лупостите си. Путин участва в толкова международки срещи и в Русия и извън нея, а т'роловете все въртят тая латерна.
205
6
 
8
 
! Отговори
Война можеше да няма преди 1 година
Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.
204
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Верно тоя ловец на мечки ще се е скрил в бункер? Нахахахахахахахахахахахаха. Иначе позира като плейбой в ледени води. Ахахахахахаха. Бункер мен. Ахахахахахахахахахахахахахаха. Тоя Путин се оказа мега страхливец. Аааахахахахахаах
203
4
 
6
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
По руската телевизия казаха, че посещението на Байдън (от съображения за сигурност) е било съгласувано с Москва. Няма лошо, нека да се видят на живо Бай Дън и Зеленски. Да си го пазят американците - има да им дължи много долари.
202
4
 
5
 
! Отговори
bl преди 1 година
"Следващото гостуване на деди ще е на Крим." Разбира се, в Крим има много хубави руски хотели а руснаците са гостоприемни хора.
201
3
 
5
 
! Отговори
Слава преди 1 година
Следващото гостуване на деди ще е на Крим.
200
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единия лидер в бункера, другия в Киев. Та толкова за лидерството на Путин, който още Крим не е посетил. Нахахахахахахахаха.
199
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Байдън използва Украйна за полигон, дава им старо оръжие, за да заработи на пълна пара ВПК на САЩ. Мизантроп е той, не е от любов към украинците. Ако се избият руснаци и украинци ще е най-доволен.
198
5
 
6
 
! Отговори
До 203 преди 1 година
Това ли успя да измислиш, ***? Можеш и по-добре, не се излагай. Трябва да защитиш честа на джуджака, на който дъртия му го заби с 200 в задния двор. Великия политик и лидер не може да излезне от бункера си, само до преди година беше готов да марширува до Берлин за 3 дни, а сега дъртия му обикаля задния двор и джуджака не може да направи нищо с безаналоговата си армия. Останахте му само вие троловете, така че не се излагат, а се стягай.
197
3
 
10
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Смел човек , а Путин в бункера.
196
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БАИ ДЪН Е НА КОМАНДНО ДИШАНЕ.ЗАЩОТ ОЩЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ РУСИТЕ И КРАВАРИТЕ СА УТОЧНЯВАЛИ ТОВА ПОСЕЩЕНИЕ. ДА НЕ ВЗЕМАТ ДА ПУСНАТ "ПОГРЕШКА" НЯКОЯ РАКЕТКА. ПУТИН Е КАЗАЛ ЧЕ НЯМА ДА СИ ХАБИ БАРУТА ЗА ТРУПОВЕ.
195
6
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Добра новина.Американската подкрепа продължава.Украинската победа наближава.500 млн.$ са сериозна сума.
194
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БАЙДЪН Е ВЪВ КИЕВ. ПОКАНИЛИ СА ГО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ УМЕЕ ДА СЕ ЗДРАВИСВА СЪС ПРИЗРАЦИ И АКО МОЖЕ ДА СЕ ЗДРАВИСВА СЪС "ПРИЗРАКА НА КИЕВ".
193
4
 
3
 
! Отговори
Обам Бараков преди 1 година
САЩ досущ кат Палпатин от Звездни войни. Сблъсква държави и помага на едната. Идеята е да подчини и двете. Тя Украйна си е. А Русия искат да грохне и да разпарчетосат и оглозгат. Хитро е нал тъй?!
192
10
 
9
 
! Отговори
... преди 1 година
Хахаха, пълна гавра с московското джудже, само 2 дена преди годишнината великия Джо му обикаля задния двор, а той горкия не може да излезне от бункера. Плачете путинофили...шах и мат
191
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Байдън показа на целия свят кой е истински глава на велика империя и кой не е. Е кво. Gog bless America!
190
6
 
6
 
! Отговори
Слава преди 1 година
В крайна сметка се видя кой е сикием сени сана. Пун дю се асра а като гледам по форумите как се е разспенил Соловиов - оплю цялото студио на первъй канал го направи в плюнки. Докато Пун Дин се крие в бункера, деди се разхожда из Киев вместо него. Какъв резил само.Има повод за празнуване днес в Кремлин. Е хаерлия да е :)))