Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна на церемония

Американският държавен глава е добре
2 юни 2023 07:00, Елка Василева
381

 

Американският президент Джо Байдън се спъна и падна, след като връчи последната диплома на церемонията по дипломирането на випускници от Академията на военновъздушните сили на САЩ в Колорадо Спрингс, в щата Колорадо, предаде Ройтерс.

Осемдесетгодишният президент на САЩ бързо се изправи на едно коляно, подпомогнат от трима души, и се върна на мястото си без чужда помощ. Докато му помагаха да се изправи, Байдън посочи зад себе си, изглежда да покаже в какво се е спънал.

Директорът по комуникациите на Белия дом Бен Лаболт съобщи в "Туитър", че Байдън е добре. "На сцената имаше торбичка с пясък, докато той се ръкуваше", обясни той.

Инцидентът стана, след като Байдън произнесе реч в началото на церемонията по дипломирането пред публиката, развяваща знамена, в която той предупреди завършващите учебната година випускници, че ще служат в един все по-нестабилен свят, като цитира предизвикателствата от страна на Русия и Китай.

Байдън се кандидатира за преизбиране през 2024 г. Неговите лекари го обявиха за здрав и годен за служба след физически преглед през февруари.
(БТА, Светослав Танчев)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
1
 
9
 
! Отговори
OZZY преди 10 месеца
Преди церемонията са забелязани Петров и Баширов да разнасят торбички с пясък....Интересно-о!
188
2
 
16
 
! Отговори
Bai Dun преди 10 месеца
Торбичката с руски пясък ли е ?
187
4
 
20
 
! Отговори
Тихомир преди 10 месеца
"Неговите лекари го обявиха за здрав и годен за служба след физически преглед през февруари." Пращи от здраве тоя млад момък. Гадни торбички с пясък, те са виновни.
186
2
 
21
 
! Отговори
Мишо преди 10 месеца
Кога най на края ще му купите инвалидна каляска?Смяхте се на руснаците за старите им партийни секретари през 80те, а сега вижте се само!
185
6
 
13
 
! Отговори
гост преди 10 месеца
Може би най-земния президент...
184
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Съзирам дългата ръка на Кремъл
183
4
 
16
 
! Отговори
соломон трабанта преди 10 месеца
Джо ! Ти си убиец ! Ти Джо ! -- престъпнико си Международен терорист Номер -1.! - Джо въпреки често падаш, и помниш едва 20 минути ти надмина всичките предишни престъпници Президенти--- даже "'''Бащите на нациите"'' със своите престъпления. Джо !- ти си най- Великият Американски Президент в историята на тая престъпна страна. Даже Господ се отказа от теб Джо !---- злините които извърши на тоя свят. О Господи ! -моля те пребери тоя *** при себе си заедно със Сорос както прибра М. Олбраят и Д. Маккейн и спаси човечеството от тези злодеии .Амин !
182
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кукловодът на този бот временно е изгубил връзка със сървъра.
181
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Интересно,защо на сцената е имало торбичка с пясък.А Бай Дън нали се кандидатира за втори мандат,дали ще доживее победата си,евентуално?
180
0
 
20
 
! Отговори
ПорЦелан преди 10 месеца
Байдън никога не е падал, а сега пак.
179
5
 
29
 
! Отговори
Joe Bidet преди 10 месеца
Жалък престъпник, не е избиран за президент а инсталиран, точно както се инсталира тоалетна чиния.
178
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На този не му трябва специален руски чай, сам ще свърши работата.
177
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тук се радваме на други лидери, пак дърти и с деменция ама са други, има един 200 литров където народа му мре от глад и на него се радваме.
176
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пак да си го изберат ...
175
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"На сцената имаше торбичка с пясък.." я да проверят дали няма надпис на торбичката - "Оборудване Санкт Петербург" :))))
174
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Рашистите много са се притеснили за Америка и Байдън, но няма нужда, и без вас живота ще продължи. Скоро ще видите.
173
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То това не е и смешно вече, този дърт peптил не може да ходи и се изхожда в памперси, но се кандидатира да управлява САЩ още 4 години. Очеизвадно е, че е кукла на конци, тая деменция не може да управлява. Страшното е, че САЩ се управлява от хора в сянка, които не носят отговорност за действията си и тласкат света към Трета Световна война. Ако не дойде Тръмп на власт, ще стане страшно.
172
2
 
9
 
! Отговори
Ron DeSantis преди 10 месеца
Единственото спасение за Америка и Света, какъвто го знаем...
171
2
 
34
 
! Отговори
хаха преди 10 месеца
Не е паднал бре, оня там нарочно му подложи крак. Руски шпионин и човек на Путин е, веднага да се арестува. Иначе стареца си е ок, физически и психически е на ниво.
170
4
 
23
 
! Отговори
Светът върви на зле преди 10 месеца
Какво става, бе ? Всички Велики сили се ръководят от дементирали, ненормални старци, които избиват комплекси. Путин, СИ, Ердоган, Лукашенко, тоя американския даже не ми се коментира. Бразилския и той дъртак. Какво става, бе ? Само Великобритания и Франция се управляват от нормални хора! Те пък са кукли на конци. Нашия бойче като чукне още малко 70 плюс ще сме и ние така. Пенсия не взимат ли, скучно ли ил е - не знам вече!