Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна на церемония

Американският държавен глава е добре
2 юни 2023 07:00, Елка Василева
381

 

Американският президент Джо Байдън се спъна и падна, след като връчи последната диплома на церемонията по дипломирането на випускници от Академията на военновъздушните сили на САЩ в Колорадо Спрингс, в щата Колорадо, предаде Ройтерс.

Осемдесетгодишният президент на САЩ бързо се изправи на едно коляно, подпомогнат от трима души, и се върна на мястото си без чужда помощ. Докато му помагаха да се изправи, Байдън посочи зад себе си, изглежда да покаже в какво се е спънал.

Директорът по комуникациите на Белия дом Бен Лаболт съобщи в "Туитър", че Байдън е добре. "На сцената имаше торбичка с пясък, докато той се ръкуваше", обясни той.

Инцидентът стана, след като Байдън произнесе реч в началото на церемонията по дипломирането пред публиката, развяваща знамена, в която той предупреди завършващите учебната година випускници, че ще служат в един все по-нестабилен свят, като цитира предизвикателствата от страна на Русия и Китай.

Байдън се кандидатира за преизбиране през 2024 г. Неговите лекари го обявиха за здрав и годен за служба след физически преглед през февруари.
(БТА, Светослав Танчев)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 226 Ами да,защото Тромпета е неадекватен в главата. Което е много по лошо от краката. :)) Популиста НЕ направи нищо от това, което лъга преди изборите. Ама НИЩО. Четеше едни написани слова от ПР ... и после едно голямо НИЩО. Може би най слабия президент в история им е тромпета.
168
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това ако беше Тръмп нямаше да се спре да се говори как е неадекватен и трябва да се махне незабавно.
167
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е то не е смешно. Възрастта ще застигне всички. Въпроса е дали може да работи с главата си. Пък много млади съм виждал да падат по сцените с куп кабели.
166
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На стълби да се спънеш ок, ама на гладка повърхност...тцттццтц аре взимай си некролога и дим да те няма.
165
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До мдаа Защо ли? Ами защото на близките му, които са ОПГ за финансови престъпления не им се пуска кокала. Покрай него станаха милионери от стотиците им далавери. Същото е и относно Сорос и тъмната власт в САЩ. Твърди се, че Сорос казва какво да се случи в САЩ и дърпа конците на Байдън. Най-долните и хищни престъпници от тайното управление на САЩ им е най-добре с такъв президент, за да си правят каквото си искат. Докато беше Тръмп зор видяха, защото той не беше безволна кукла на конци.
164
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Деменцията не знаеше къде се намира като седна на стола след кълбото .
163
1
 
10
 
! Отговори
БРУС ЛИИ преди 11 месеца
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИК АЗИАТСКИ ЯДРЕН КИТАЙ, КОЙТО ЩЕ СМАЧКА БЕЛИТЕ СИ БУЛКИ И ЧЕРНИЛКЕ ОТ САЩ !...ДА ЖИВЕЕ АЗИЯ.....ДА ЖИВЕЕ РОССИЯ И ТУРЦИЯ ! ГРОБ ЗА САЩ И ЕВРОПА .
162
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За N-ти път се преби като циркаджия, а после си удари главата във вертолета (президентския). Ето това е "лидерът" на "свободния" свят. А тук в това спонсорирано от Сорос сайтче, разни плювачи се чудят как да унизят Путин.
161
3
 
23
 
! Отговори
Смях преди 11 месеца
То това е олицетворение на цялата им цивилизация.
160
2
 
24
 
! Отговори
мдаа преди 11 месеца
Защо го мъчат, не го харесвам, но ми стана жал за него. Имат си процедури, могат да го махнат, а те чак за втори мандат го гласят.
159
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен.Кво кайш,дженди.Че родните русофили били на 70+ и били по зле от Байдън.Друг е проблемът.А той е че родната жълтопаветна гад,която е на 20+ е един вагон пъпчиви третополови наркозависими насекомоядни бозайници,в сравнение с които бай Дън е в цветущо здраве.
158
1
 
8
 
! Отговори
пуйката на Холмс преди 11 месеца
Да не е стъпил върху жълто паве,поставено от роден майстор?Преди години гледах един клип за сватба в Украйна в едно малко градче,в който младоженката изпълни танц със шашка върху идеално подредени жълти павета,а останалите пееха популярната им песен "Ойся ти Ойся".
157
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Лекарят на Байдън: В добро здраве е, силен и способен за задълженията си"
156
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това е истинското лице на прогнилият краварник
155
2
 
19
 
! Отговори
daa преди 11 месеца
Със сигурност Путин е подхвърлил тази "найлонова торбичка",за да го злепостави......
154
1
 
7
 
! Отговори
Един там преди 11 месеца
Ааааааахахахахахахахаха....
153
1
 
12
 
! Отговори
Руски зъл шпионин преди 11 месеца
А кратуната не си ли е натъртил , че да му дойде акъла ????
152
14
 
9
 
! Отговори
... преди 11 месеца
ми на 80г толкова! повечето тука даже на 40г няма да се държат толкова на краката си колкото Байдън на 80! :))))))))))))
151
2
 
18
 
! Отговори
байгън преди 11 месеца
Паднал от щастие като благославял Лойко и Кирчо във верна ЛГБТ любофф в името на евронасрантическите ценности !!
150
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нашите русофили са на по70+ и вече са по зле и от Байдън