Бай Стайко дава акъл за политиката

Как изглеждат нещата от гледна точка на здравия житейски разум
Обновена: 5 ное 2011 18:49 | 5 ное 2011 08:12, Екип на Dnes.bg
59

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изслушах внимателно записа,който не е нищо ново,защото всеки от народа ще ви каже същото.Но ме потресе факта че този човек работи 50 години в озеленяването и нищо не се е променило,мете с метла и събира *** с картон ,а като капак на всичко извозва със строителна количка ***!След като в 21 век в България нищо не е променено дори в този сектор какво да очакваме за другите неща!Невероятно жалки сме!
36
0
 
5
 
! Отговори
уборка на плаца преди 12 години
Знаете ли каква е разликата между Бай Стайко и Румен Вълка (Чистота) ,инак град София бил 'мръсен' има нещо вярно .много мръсен.
35
0
 
23
 
! Отговори
бг данъкоплатец преди 12 години
Това, което го иска бай Стайко го иска всеки. Лошото е, че няма хора, които да го направят. Нормален и свестен човек няма да тръгне да се занимава с политика, а ако случайно реши, ще го изкарат най-големия ***. Изхода за България е или революция като в арабските страни и тотално изчистване на политическата ***, или масова емиграция и изпадане на страната до нивото на африканските държави. В момента по БВП на глава от населението сме на 89 място в света между Беларус и Панама. Кво праим?
34
0
 
0
 
! Отговори
от 35 преди 12 години
извинявам се. коментара ми е за номер 31
33
0
 
8
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
не неискам. мнго по достойни хора от мен има (за теб да не говорим) които трябва да са в парламента и в МС. но всеки има право на мнение дори и най простия и когато говори разумно дори и с прости думи и се труди за това да е добре на него и на обществото ПОКЛОН
32
1
 
3
 
! Отговори
за 32 преди 12 години
Ако искаш да те изберем теб за премиер и ти да оправиш България? Искаш ли?
31
1
 
1
 
! Отговори
за 32 преди 12 години
Ти откъде знаеш какво съм свършил и какво не съм? Всеки иска хората в България да са добре, обаче малко са тези които нещо се опитват да направят по въпроса и още по-малко успяват. Обаче философите са много.
30
2
 
6
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
човека неговоо си го прави и не иска нищо повече само БГ и народа и да е добре. ти от друга страна си пълен *** който една свястна работа не е свършил през живота си а камо ли пък нещо в полза на обществото.
29
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много готин дядко и добре говори. Обаче има един малък проблем. В България и бизнес да правиш и политика да правиш и наука да правиш и благотворителност да правиш накрая винаги ще се появи някой байчо с количката и ще ти обясни, че така не се прави и ще ти каже той как мисли, че се правят нещата, а после ще продължи да си бута количката, както е правил цял живот. А това дето го е дал като съвет няма да тръгне да го прави, защото не иска и не може.
28
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Споко бе другарю ***. Успокой се. Ходи лапай *** на дуганя, не стой тук. Никой не иска да *** ***, че кой ще иска да *** дърта *** с разширена *** от множество злоупотреби с ***. И ако тоя човечец беше казал една дума добра за вас със сигурност щеше да се спукаш да го хвалиш и да говориш за него точно това, което сега ти говорят другите. Айде, бегай яж бяло семе, вие *** от Позитано само това умеете. хахахахах :)))
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоз дядка сложи в джоба си всичките ЦоЦиолози.......
26
6
 
4
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Ти само си мислиш, че това е моята майка. Това е снимка на твоята и лъскаш бастуна пред нея.
25
10
 
1
 
! Отговори
от 21 преди 12 години
Виждам, че кандидат-чистачите работят с пълна сила да ми слагат минуси. Не се притеснявайте важното е да сте добри хора. Няма значение дали сте чистачи.Но внимавайте какво си пожелавате, че може и да ви се сбъдне.
24
2
 
28
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Още Паисий ни го е написал - обикновени хора - те са истинските хора - не хитри и горделиви търгаши.
23
3
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Но поради що ти, глупави човече, се срамуваш от своя род и се влачиш по чужд език? Но, рече, гърците са по-мъдри и по-културни, а българите са прости и глупави и нямат изтънчени думи. Затова, казва, по-добре да се присъединим към гърците. Но виж, неразумни, от гърците има много народи по-мъдри и по-славни. Оставя ли някой грък своя език и учение и род, както ти, безумни, оставяш и нямаш никакви придобивки от гръцката мъдрост и изтънченост? Ти, българино, не се ***, знай своя род и език и се учи на своя език! По-добра е българската простота и незлобливост. Простите българи в своя дом приемат и гощават всекиго и даряват милостина на ония, които просят от тях. А мъдрите и културни (гърци) никак не правят това, но и отнемат от простите и грабят несправедливо и повече грях, а не полза ще получат от своята мъдрост и култура. Или се срамуваш от своя род и език пред учените и търговците и славните на земята, защото българите са прости и няма от тях много търговци и грамотни, и вещи, и знаменити на земята в днешно време, но повечето от тях са прости орачи, копачи, овчари и прости занаятчии? Аз ще ти отговоря накратко за това. От Адама до Давида и праведния Йоаким, Йосиф годеник (на света Богородица), колкото праведни и свети пророци и патриарси имаше и се нарекоха велики на земята и пред бога, никой от тях не беше търговец или прехитър и горделив човек, както сегашните хитреци които ти имаш на почит и им се чудиш и се влачиш по техния език и обичай. Но всички тия праведни праотци са били земеделци и овчари и били богати с *** и земни плодове, и били прости и незлобливи на земята. И самият Христос слезе и заживя в дома на простия и бедния Йосиф. Виж как бог обича повече простите и незлобливи орачи и овчари и най-първо тях е възлюбил и прославил на земята, а ти се срамуваш, защото българите са прости и неизкусни, и овчари, и орачи, оставяш своя род и език, хвалиш чуждия език и се влачиш по техния обичай.
22
2
 
12
 
! Отговори
Томас преди 12 години
За някои неща говори много правилно човек, обаче масово хората са свикнали да се правят на тарикати, да се мислят за голяма работа и такива обикновени човеци им се струват жалки и презрени - обаче именно такива хора са за уважение.
21
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво му се възхищавате. Бил работел в озеленяването. Глупости. 50 години чистач. Ама от тъпия народ, който преизбра Тиквата какво друго да очакваш.Айде плякайте минуси, защото Бай Стайко бил добър човек. И пак глупости. Добър е за пред телевизията, защото са му подметнали 50 лева и са му казали какво да говори, да могат да си направят интервюто.
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека *** чуят много добре какво казва човек от техния електорат, дето от "малък има леви убеждения", както сам каза за себе си и си вземат поука.
19
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя байо направи по-добър и точен анализ от всички политици и социолози взети заедно :))
18
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Абе добър човечец е ,ама си е елементарен. "Елементарен е, ама си е човек. За разлика от много "усложнени" мозъци.