Осмомартенски сюрприз с Азис

Скандално! Деца танцуват на чалга на детски празник в община Видин
Обновена: 13 мар 2012 15:20 | 13 мар 2012 15:20, Красимир Ангелов
379

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още по темата: Видиндетски празник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
така трееебеееее,азис е новия идол,наложен от културната инвазия на правителството и културния министъъъър,софчето на евровизияяяя,а на азис паметник!да се махне палетника на цар освободител пред Народното събрание и да се турят АЗИС И СОФЧЕТООО!!!
261
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да застанат родителите и да кажат ние сме ***, не занимавайте децата ни с Чайковси
260
2
 
4
 
! Отговори
sopol преди 12 години
mrete
259
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре пак питам, на каква музика очаквате да танцуват тези ромски дечица, Чайковски ли?
258
0
 
30
 
! Отговори
Ico преди 12 години
Това беше, емигрирам !
257
0
 
13
 
! Отговори
BULGARIN преди 12 години
besilka za vasilka
256
1
 
15
 
! Отговори
das преди 12 години
Ами да ме извиняват ревностните защитници на великата ни "демокрация", но подобно гротескно зрелище едно време просто нямаше как да се види. И то не само защото тогава го нямаше кретеническият феномен "чалга" и гей-помпозност, а защото хората имаха ценности и съзнание. Сега това липсва. Тази случка е пълно олицетворение на тоталната простащина и съвършената липса на култура у нас. Това, в комбинация с идиотското ни управление, дава модерния вид на България. Не, мерси.
255
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На празника на мама като поздрав ,червени вратовръзки и танц на фона на гласа на Азис : " мразиш...., газиш..." Колко трогнати са били майките? Нещо като комбинация от пионерчета танцуващи на фолк с ръководител обратен ***...Леле мале и това в училище ,дето уж там е прогреса и бъдещето...
254
0
 
20
 
! Отговори
ггг преди 12 години
Кажи ми ,кажи,бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?...Мълчи народът,глухо и стращно гърмят окови,не чуй се от тях глас за свобода...
253
1
 
25
 
! Отговори
. преди 12 години
Намерих въпросния "хореограф" , оказва се , че е полуграмотен *** , облечен в костюм на някакви лъскави цветя и ако се съди по множеството снимки от разни събития е доста известен в тези среди ... сега не ме учудва естетическия вкус на въпросния , това което ме учудва или по-скоро ИЗУМЯВА е как са допуснали идеята му да стане реалност !???
252
1
 
22
 
! Отговори
рекордно невежество! преди 12 години
И така:1.Учители, директори2. Общински служители, началници3. хореографът на децата Методи ФилчевИ това е ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА на Видин, слушат в захлас чалгата на Азис и се възхищават от ОБРАЗА му!???!!!ГОЛЯМА ДЕГРАДАЦИЯ на няколко поколения!!Наистина лош материал, КОЙТО НЕ МИСЛИ!( употребявам "материал" нарочно: това не са ЛИЧНОСТИ.)
251
2
 
5
 
! Отговори
Gude преди 12 години
Хитлер е жив!
250
0
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
развращаването на хората продължава - не се обаждате, когато азис прави гнусотиите си - когато децата ви са пристрастени към гнусотиите му се сещате, че имате деца.
249
1
 
14
 
! Отговори
БУБСАНА преди 12 години
Този *** М. Нешев първо е чистокръвен Бончовист от *** махла във Видин и е голям *** също е и *** това се знае от всички.На какво може да учи децата ви та тои е без образование,освен на кючеци чалгарщина и педерастлък.
248
0
 
12
 
! Отговори
детайли преди 12 години
хореографът се казва Методи Филчев и е гей от ромски произход, но това са само детайли, разбира се
247
1
 
10
 
! Отговори
ад! преди 12 години
до 306 Анонимецо, толкова си неграмотен,трагичен и гнуснен,колкото гнусна е гадната чалга и всичките като тебе,които докараха децата до това положение!!!! "възвишАни" ??? Бързо ходи да се застреляш и ти и всички кючекчии,които стъпкаха ценностната система на толкова поколения в България!!
246
7
 
1
 
! Отговори
до 311 преди 12 години
а ти на какво очакваш да танцуват децата от ромската махала бе ***, на Чайковски ли, не виждаш ли че тези деца са чисти, ходят на училище и се занимават с извънкласна дейност! Ей това злобата ви убива или викаш по-добре да ходят да просят и да раждат деца като останалите!
245
0
 
9
 
! Отговори
ужас и потрес преди 12 години
Ако ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА на ВИДИН ( да оставим настрана хореографа!!! явно няма нищо духовно в него!) вникне в съдържанието на песента- ще види САМО ОТРИЦАТЕЛНА енергия-"мразиш", "газиш"!!?? И с тези думи ЗАРЕЖДАТ празнично настроение, танцуват децата и се зареждат с отрицателна енергия!???А има толкова хубави песни за Майката, които са и танцувални, носят положителна енергия!( въпрос с понижена трудност, но за интелигентни хора...)
244
0
 
7
 
! Отговори
до 306 преди 12 години
Драги "човек" ,децата изобщо не съзнават на какво танцуват и е нормално да излъчват невинност. Нали затова е толкова отвратително ,че това е съчетано с гнусната песен на Азис!Дали мразя чалгата? - ДА мразя тази долнопробна и елементарна музика! Дали мразя Азис? - НЕ ,но и не го слушам и не ме интересува ! Щом си толкова погнусен ,можеш да вървиш където си искаш ,не си нужен тук! Може в някое негърско гето ,пълно с наркомани и рап. Там няма да си погнусен , а на място!
243
1
 
4
 
! Отговори
До 291 преди 12 години
Приятелю-чалгар, всички сме съгласни за поредната португалска песничка, и за бразилския джаз и миксовете с балкански мотиви.Проблемът, приятелю-чалгар, е в това, че нито едно от тези творения, не проповядва необразованост, не се "промотира" с дебели мъже в женски дрехи и тунингова жени, тип "порно кралици"... Можеш, приятелю-чалгар, да оспориш с американския рап, но там проблемите са исторически... Както и тук, де...И никъде не страдат подрастващи...