Българин стана африканец, за да оживее!?

Абсурдите в лекарствената политика на НЗОК са в ход
Обновена: 26 мар 2012 14:45 | 26 мар 2012 07:07, Екип на Dnes.bg
136

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
7
 
31
 
! Отговори
дони преди 12 години
ето до къде ни доведе най-некадърното правителство
29
0
 
19
 
! Отговори
0 преди 12 години
мечтавм си за социално правителство,ама нейсе!
28
2
 
29
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 12 години
А Вие стоите в къщи и драскате ли драската, вместо да излезем по улиците ...
27
3
 
30
 
! Отговори
jitan преди 12 години
Според идеята на новата министърка на такива хора трябва да им се вземат личните карти без значение дали са осигурени,щото са прецакали имиджа на министерството,а е могло кротко и тихо да си умират един по един , като по този начин се гарантират коледните бонуси и 13-та заплата
26
6
 
0
 
! Отговори
j преди 12 години
липсват субтитри!
25
2
 
32
 
! Отговори
До 30 преди 12 години
Да не би само при сегашните "политици" да е била така ситуацията? Винаги е било така и ще продължава да си е така, докато само си мрънкаме във форумите. Да не опира човек до НЗОК.
24
7
 
28
 
! Отговори
До 30 преди 12 години
Да прав си,странни са субектите *** които защитават простащините на най-некадърното правителство в историята на България наречено Герб. Какво ли ги кара да се правят на клоуни?1.-*** с основно образование като вождът им и управляващият кабинет?2.-Мързеливи синчета и дъщерички на охранени и корумпирани полицаи,съдии и мутри?3.-Наистина крайно ограничени,които обикалят безработни с по пет лева в джоба и се радват на лъскави билбордове и 10 километра магистрали построени от тиквата? 4.-Или пък просто предизвикват нарочно да видят негодуванието на смачканият народ от Борисовата диктатура?Ако пък не са от нито една категория посочена горе,то тогава са извънземни.
23
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Престъпление!
22
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПЪЛЕН ГЕНОЦИД !!БАСТА !
21
7
 
39
 
! Отговори
имам въпрос преди 12 години
Тези които подкрепят ГЕРБ-нека да кажат, да го напишат тук черно на бяло какво точно им харесват?Или някой им плаща за да защитават едни *** подлагащи на невиждан ГЕНОЦИД, една цяла държава, и един цял изчезващ народ!
20
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Държавата на абсурдите-трябва да си *** или африканец, за да ти се обърне внимание, време е да изринем антибългарския политически елит!
19
2
 
42
 
! Отговори
до станчев преди 12 години
А не е ли време НИЕ да изритаме цялото правителство докарало ни до мизерия?
18
3
 
29
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
Ами това е единствена мярка срещу ***.Когато спрат помощите за всичко на *** , те надявам се да спрат и да раждат.Лични карти не им трябват за почнат работа ,защото те дори и не търсят такава, а им трябват за да получават помощи.Така ,че това е добра мярка срещу тях..тези които получават всичко даром за разлика от българите!
17
1
 
32
 
! Отговори
Станчев преди 12 години
Не е ли време нашето любимо правителство да вземе и да изрита цялата тази пасмина от здравна каса,не стигат ли вече обидите,униженията,високомерието и най-вече бездушието,които демонстрират тези самозабравили се чиновници спрямо българския народ?
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тея министри кво правят бе?И квоо всички лекарства са платени.За *** в Африка са безплатни за българите са платени.Пак се издадоха нашите политици колко обичат *** и колко са некадърни.
15
0
 
40
 
! Отговори
накъде!!! преди 12 години
РАБОТА НЯМА. НЕ СИ ОСИГУРЕН. ЗНАЧИ НЕ СИ НУЖЕН НА ТАЗИ ДЪРЖАВА. ЗА ДА СЕ ЛЕКУВАМЕ И ДА СМЕ ЖИВИ - ДА ЗАМИНАВАМЕ ЗА АФРИКА!!! ТАМ, НАДЯВАМ СЕ ЩЕ БЪДЕМ И АДМИНИСТРАТИВНО ОБСЛУЖВАНИ.
14
0
 
42
 
! Отговори
sante_dog преди 12 години
По-лошото е че не е само този случай, а са много. Сблъскваш се с бюрокрацията и тромавите процедури и нямаш шанс. Здравеопазването в България е в дълбока летаргия
13
2
 
47
 
! Отговори
БОГ ДА НИ ПАЗИ преди 12 години
Новата министърка на здравеопазването Десислава Атанасова даде залп с поразителни начинания. Пред Дарик радио тя лансира идеята си, че хората, които не плащат здравни вноски, трябва да бъдат лишени от някои административни услуги, например да не им се издава лична карта. Тя призна още, че е предлагала това и преди години като депутат от ГЕРБ, а сега като министър ще поднови това предложение. Тоест, не е случайно изпусната реплика. В началото на мандата на ГЕРБ тя и съпартийците и се опитаха да пробутат подобен проектозакон,с който се забранява на неплатилите здравни вноски да пътуват в чужбина. И тогава тя е била една от инициаторките. Слава Богу, не мина. Атанасова се самоопредели като тежката артилерия на ГЕРБ. Стрелбата започна. Ще броим труповете. Че тази 33-годишна жена, чийто единствен трудов стаж е като юрисконсулт в болница в Русе, няма никакви способности за министър, започва да става болезнено ясно. Тя каза още, че затворът за неплатени здравни осигуровки не е добрата мярка. Боже, колко била милостива! И административните санкции и лишаването от здравноосигурителни права не работели, казва Атанасова. И затова хората без здравни вноски трябвало да бъдат лишавани от други права, за да ги накарат да плащат. Дава пример, че ако нямат лична карта, това ще ги лиши и от социални помощи. Удивително. Тежката артилерия наистина смята, че може да лиши от административно обслужване 1,5 млн. души, колкото не плащат здравни осигуровки, да ги остави без паспорти и т. н., и те изведнъж ще почват да плащат. Всъщност, броят на неплащащите здравни осигуровки, показва приблизително реалния брой на хората с временна работа или без трудов договор, или въобще без работа. Положението в страната е драматично. И тези хора в безизходица, да бъдат наказани без административно обслужване? Представя ли си някой за момент какъв хаос ще настъпи? Какви неволи ще създаде нафуканата министърка на хората? Те няма да могат дори да заминат и за чужбина да се спасяват от тая страна. Къде да отидат тези безработни и хора, които не са получавали заплати от месеци? Откъде да внесат здравни осигуровки? Вместо държавата да създаде условия за повече работни места, да се погрижи за тях, тя ги бие с милиционерски мерки. Ето, такъв кадър назначи ГЕРБ за четвърти пореден министър на здравеопазването. И тъй като милиционерското присъствие в парламентарната група на ГЕРБ и в правителството е доста силно, нищо чудно този път законът да мине. И в Щатите има към 40 млн. души, които не плащат здравни осигуровки. И колкото и да е чудно на нашата министърка, те не са лишени напълно от здравна помощ. Има болници и организации, които ги спасяват при нужда. А ако там издигне някой тази идея да ги лиши от административно обслужване, ще падне президентът с цялото си правителство. Тук куклата в министерското кресло съвсем насериозно лансира идеи, каквито и милиционерския режим на социализма не е налагал. И никой не се възмущава.
12
5
 
22
 
! Отговори
hihi преди 12 години
стига сте се оплаквали, правят ни магистрали :)))))))))))))))))))
11
2
 
29
 
! Отговори
Томас преди 12 години
***, които си дават бонуци - къде са ???