Българин стана африканец, за да оживее!?

Абсурдите в лекарствената политика на НЗОК са в ход
Обновена: 26 мар 2012 14:45 | 26 мар 2012 07:07, Екип на Dnes.bg
136

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
8
 
! Отговори
бунтовник преди 12 години
Ако всички търгове на болници и клиники се централизират на едно единствено прозрачно място, цените на апаратура, консумативи и лекарства ще паднат в пъти. Но тогава ще спре далаверата, а много лапачи нямат интерес. Само на улицата ще се разправим с тая ***, иначе не става.
49
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мамата си е... скоро ще почнем да емигрираме и по Африка, че и там по се живее от тука.
48
1
 
19
 
! Отговори
До 54 от UK преди 12 години
Безплатно здравеопазване като в белият свят. Ако работиш здравните осигоровки се взимат от твоята заплата. Ако станеш безработен, нетрудоспособен и пенсионер всяко лечение,всички лекарстава са напълно безплатни. Така е тук във Великобритания и останалата част на западна Европа.
47
2
 
25
 
! Отговори
ДО 42 преди 12 години
А ти имаш ли представа, че в САЩ всеки работи за себе си, а не за да издържа 2 милиона безработни магала? И аз съм съгласна да знам, че всичко което изкарам ще отиде по моя лична сметка и когато ми се наложи да ползвам медицинска помощ или евентуално доживея до пенсия ще ми е осигурено, а няма да разчитам на Боко и Цоко да ми отпуснат 100-на лева за да им остане за бонуси.
46
0
 
13
 
! Отговори
X преди 12 години
Не са се обадили на Бойко, щеше веднага да долети с хеликоптера и да дари един бонус.
45
16
 
4
 
! Отговори
До 48 преди 12 години
Какво значи безплатно здравеопазване бе фантазьор? Може би лекарите да работят без да получават възнаграждание за което и по съвместителство сами с подръчни материали да изработват медицинска техника и лекарства? Аман от празноглавци като теб! Здравеопазването е нещо много скъпо! Крайно време е българина да разбере, че за получиш нещо качествено, трябва и да си платиш!
44
3
 
14
 
! Отговори
Черен Петър преди 12 години
Здравния министър - тежката гаубица иска да отнема личните карти и блокира сметките на тези, които не си плащат здравни осигуровки... ГЕРБ, салют и залп!
43
1
 
16
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Много ми се иска някой макар и ***, крадлив гербераст да ми посочи едно нещо, което управляващите поискаха и направиха в здравеопазването, освен хаос - помните, че "здравната карта" на всеки българин трябваше да е готова до 01.09.2010 г. - сега дори не се говори за това, ДЕцентрализираха търговете за лекарства за да могат фирмите да увеличат цените в пъти и това ако не е защита на лобистки интереси, закриха общ. болници и "преразпределят" парите към частните, обединиха бюджетите и хоп - бонуси.
42
0
 
23
 
! Отговори
кво им пука? преди 12 години
Кво им пука дали момчето ще оживее на НЗОК,важното е Огнян Донев да си прибира милиончета от високите цени на лекарствата и никой да не го закача.а това,че няма пари и отказват лечение на едни момче и то може и да не оцелее не е вжно,това е направо отвратително!!!
41
1
 
19
 
! Отговори
Def преди 12 години
Отдавна всички сме африканци в Бг.
40
1
 
27
 
! Отговори
А4о преди 12 години
Здравеопазването трябва да е безплатно!!!А народа да спре да се яде един друг и да открие кой му пие кръвчицата!
39
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде стига сте ревали, бе!Не, че съм почитател на ГЕРБ, но това щеше да се случи при всяко предишно правителство.Все едно Сергей и Доган ви оправиха много живота.Добре, че не ни управляваха и по време на кризата, че тогава вече щяхте да видите кон боб яде ли.Бойко е резултат от крадливата пасмина ДПС и БСП.Да, *** е, но всички ние си го докарахме.
38
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
45 защо пишеш сам за себе си ,че си жалък, или така го чувстваш просто ?
37
0
 
7
 
! Отговори
До 45 преди 12 години
Смешно жалък си!
36
30
 
11
 
! Отговори
GREEK TERMINATOR преди 12 години
Вулгари, 3 пати по зле сте от Африканците....ХАХАХА МНОГО СЕ КЕФЯ ..
35
13
 
33
 
! Отговори
до 39 преди 12 години
Че правителството не е свет не е , но да е най- некадърното !!! Ако предишните бяха толко къдърни Бате Бойко никого нямаше да се издигне в политиката . А относно касата съд до Страсбург да ни види европа , иначе нямя оправия !
34
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната глупава "новина". Африканец бил станал човека - пълна простотия. В усилията си да направите сензация от нещастието на хората отивате много далече вече! Това са много редки заболявания и е нормално лекарствата да са много скъпи. Имате ли представа, че в САЩ ако нямаш здравна застраховка въобще не те допускат до болница, да не говорим за лекарства, имате ли предства колко скъпи са здравните услуги в западния свят!?
33
3
 
2
 
! Отговори
до 37 мразещият преди 12 години
Като гледам и ти правиш същото !Типична българска черта, да плюеш по някои които правят същото като теб.
32
1
 
39
 
! Отговори
марин преди 12 години
С излизане на улиците нищо няма да стане. Колко пъти сме излизали. Тука трябва да се вземат пушкалата и революция. Трябва да има обесени, набити на колове трупове на всеки метър, за да си вземат бележка големите престъпници в парламента и позлатените къщички около Витоша. Разстрели без съд и присъда, както са правели другарите на времето.
31
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ***, кой е станал африканец бе. *** чалгата. Некадърни драскачи. Толкова ниско сте паднали. Гнус ме е от помията ви вече.