Русия предупреди съседите на Украйна да не приемат бойни самолети

Москва обвини Румъния, че е разрешила кацания от Киев
Обновена: 6 мар 2022 20:44 | 6 мар 2022 20:36, Веселина Йорданова
486
Русия предупреди съседите на Украйна да не приемат бойни самолети
Снимка: БГНЕС

Русия предупреди днес страните, които са съседни на Украйна, да не приемат бойни самолети на Киев, които после ще бъдат използвани срещу силите на Москва и обвини Румъния, че е разрешила подобни кацания, предаде Франс прес.

Още по темата
"На практика цялата авиация на режима на Киев, годна за участие в боеве, беше унищожена. Но ние знаем от сигурни източници, че украински машини, са излетели към Румъния и други съседни страни", заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

"Използването на мрежата от летища в тези страни за база за украински военни самолети и за тяхното последващо използване срещу руските въоръжени сили би могло да бъде смятано като намеса на тези страни във въоръжен конфликт", предупреди говорителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
2
 
1
 
! Отговори
Чаошеско преди 2 години
Героична Румъния прие украински самолети при себе си, а нашите путолизци едни снаряди не смеят да дадат, да не би джуджака да ги погледне лошо! Аман от родоотстъпници и страхливци в тая страна.
363
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако сега се бием срещу Путин всички големи на думи и тарикати ще се нас, ерат и ще развеят бельото знаме. Да пази Бог, силни на думи а на действия с 300ста.за Повечето писари се отнася. Защото четем някъкви които си изразяват омразата против паметта на руски войници, Дане забравяме че Украинци има не само руснаци.
362
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин, що не вървиш от там дет си дошъл.
361
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Писна ми от русофилистичните претенции на путинофилите и Путин: Украйна да приеме нашите искания, Полша да не прави това, България да не прави онова, света да се съобразява само с нашите претенции. Путиландци, явно още не можете да разберете, че Слънцето не се върти около, и заради, Московията. В нета върви следния виц: Когато Ким Чен Ун разбрал за нападението на Русия над Украйна казал:"Вече не съм най-големия ид-и-от в Света.". Руснаците ги чака живот като в Кимоланздия...дълги години.
360
18
 
15
 
! Отговори
??? преди 2 години
Смърт за ПУТИН И ВСИЧКИ ПРИБЛИЖЕНИ ОЛИГАРСИ
359
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия предупреди Че вече е готова да се предаде на Украйна.
358
26
 
35
 
! Отговори
Народеее!!!! преди 2 години
Чета коментари по долу за убити руски войници и подигравка с паметта им.Ей въшлъовци петнящи паметта на убитите няма разлика между вас и фашистите срещу които се води тази война!Срамувам се от вас!
357
29
 
27
 
! Отговори
К преди 2 години
ДОЛУ НАТО!
356
1
 
34
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Да пази Господ от лош съсед! От роднина можеш да избягаш от съсед НЕ!
355
17
 
28
 
! Отговори
До АНОНИМЕН преди 2 години
На Путин му е все тая дали ще му дадете повод или не. Ако не му го дадете , сам ще си го даде! Този човек е озверял ...
354
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чете простотиите по-долу човек се чувства омърсен. Простотия до шия. Закъде сме с такъв *** народ!
353
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе т.панари, не яи ли хрумна че това може да е план Б на екитие за намаление на населението след като план А с ковид и ваксините не успя? Ако румънците продължат да засилват бойни самолети в бойните действия срещу руската армия само ще дадат повод на Путин да премине към осъществяване на плана на елитите. Руската армия може да напредва бавно, но руските ракети веднъж изстреляни имат максимум половин час да избият милиарди и да отровят планетата.
352
3
 
2
 
! Отговори
Гол след Гол преди 2 години
Тези в Кишинев дали се притесняват много?
351
16
 
2
 
! Отговори
до 403 преди 2 години
"Трябват само няколко думи от страхливеца Столтенберг: "Влизаме в Украйна, за да изгоним нацистите."- точно за това настоява великия чистокръвен украинец Зеленски. И ще насране рай.
350
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да дойдат украинските пилоти на Шабла имаме няколко руски самолета и да ги взимат.
349
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама какво значи да диктува на съседните независими държави какво да правят?Това си е чисто обявяване на война под условие.Путин дефакто обяви война на Европа.Във всеки един момент може да реши,че някоя държава е нарушила ултиматума му и да я нападне.
348
22
 
24
 
! Отговори
Хайде преди 2 години
От заплахи към Украйна мина на заплахи към съседните й страни ! Както е почнал, може да стигне до Луната и Марс !
347
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Натовците пак сънувате
346
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мнение Руснаците видяха сметката на доста хора и без дрон . Малко новичок и без шум видяха сметката на доста служители и агенти на САЩ и НАТО. Някои и полудяха и лекарите не можаха да открият и какво им е, няма и новичок
345
15
 
30
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и да путин обвинява Румъния,че приема гладни и прогонени от домовете им деца,прогонени от армията му...убивани...Румъния поклон...Велик Народ сте!!!