Пожар в склад за гориво след удар с дрон в Крим

Огънят е обхванал площ от 1000 кв. метра
29 апр 2023 07:50, Елка Василева
74
Пожар в склад за гориво след удар с дрон в Крим
Снимка: архив, БГНЕС

Пожар в резервоар за гориво е избухнал тази сутрин в окупирания от Русия полуостров Крим. По данни, съобщени от ТАСС, огънят е обхванал площ от 1000 кв. м.

Назначеният от Русия губернатор на Севастопол Михаил Развожаев написа в канала си в Телеграм, че по предварителни сведения пожарът е започнал след удар с безпилотен летателен апарат.

Информацията за евентуални пострадали хора се уточнява, казва Развожаев. Той помоли жителите да запазят спокойствие.

Засега няма реакция от украинска страна, нито други сведения за произхода на предполагаемия дрон.
(БТА, Петър Къдрев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
6
 
! Отговори
кратко и ясно преди 1 година
Тасс мас Крим и флота остава без дизел и газ
66
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слава на Украйна Браво на ВСУ
65
1
 
3
 
! Отговори
Генерал смърт преди 1 година
Немогат го въстанови поне месец дори и да работеше моста а и освен да го складират в бая разхлопаната попата на Гауст лайдерчето Развожаев няма къде и да се складира ...
64
0
 
7
 
! Отговори
Генерал смърт преди 1 година
Фротския черноморски горивен резерв около 800 вагона гориво замина яко дим .вече само с танкери и то евентуално другари .и май не е от дрон а Авияция
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не забравяме все пак, че удара е станал на украинска територия. Официялно Кримския полуостров е окупирана територия, но принадлежи на Украйна.
62
5
 
8
 
! Отговори
Слава на Украйна! преди 1 година
Бавно и методично унищижаваме силите на zлото
61
18
 
9
 
! Отговори
До Слав СЗУ! преди 1 година
Каква украинска армия, бе ***?На предния ден френски и американски АУАКС-и са летяли над пограничните румънски територии.Безпилотните апарати пак са НАТО-вски. Операторите на три апарати са някъде далеч, вероятно отвъд океана.И ти бръщолевиш тъпотии за украинска армия.Истината е, че НАТО води пълномащабна война срещу РФ на територията на Украйна.
60
11
 
16
 
! Отговори
Слава ЗСУ! преди 1 година
Добър удар на украинската армия. Бомбардировките над русофашистката окупационна войска не трябва да спират нито за миг до пълното им ликвидиране.
59
8
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Красота.Искаме още.
58
9
 
8
 
! Отговори
Новина от Бахмут преди 1 година
В Бахмут (Артьомовск) е ликвидиран смеещият се командир на специалните сили на SOF. Капитан Александър Чернигов, роден през 1997 г е бил командир на група от елитния 73-ти център на ВМФ. Унищожен на 24 април, в същия ден е убит друг офицер от MTR на Въоръжените сили на Украйна, лейтенант Владимир Ободенко. Смеещият се Чернигов беше наречен заради многобройните видеоклипове, които записа и публикува в мрежата, където обикновено разказваше колко добре се справят въоръжените сили на Украйна.
57
8
 
7
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
Жалка работа са укронацистите. А и нашата журналистика. Голямо тумба-лумба за две запалени цистерни. А за това, че украинската армия обстрелва жилищни квартали в Донбас далеч от фронтовата линия нито дума. Вчера укронацистите са обстреляли центъра на Донецк и един градски автобус с хората в него е изгорял изцяло. Голяма победа, дума няма.
56
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крим е Украйна, така че какъв е проблема да бият по окупатора Русия там? Като окупатора е толкова голяма работа да накара Украйна да спре да да бие Русия. Нали оня пияния фукльо Медведев има ядрено оръжие какво чака?
55
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПЕНКО Декър значи къде е къра, а декар е мярка за площ. Ама иначе е много гот да си русофил нали?
54
3
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 година
ДОБРЕ ---АЙДЕ, ВСЕЧКО ДА Е ВЯРНО ---НОО , 1000 КВ.М - Е ЕДИН ДЕКЪР !?
53
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама мола ви, напишете нещо и за окраинските победи в бахмут??? Напишете и за провалената руска ракетна атака, която въобще не е унищожила един куп техника, личен състав и натовски офицери! А това, че всеки ден по няколко бандерски гсм дават фира е тотален фейк нюз. Напишете и за другите окраински победи.
52
6
 
4
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 1 година
До Кос тихо, това че некадърните рускаци се провалиха, не означава, че не са се опитали.
51
3
 
5
 
! Отговори
Кос преди 1 година
До r3v0lv3r кой в окрайна е умрял от студ или глад, бе алтав ?
50
3
 
4
 
! Отговори
Ехаа преди 1 година
До Чалга дивак Дроновете падат, падат от небето, капка ми капна на сърцето! Оглеждай се, да не ти падне нещо откъм дупето.
49
5
 
6
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 1 година
До Анонимен викаш друго си е свободните ирански дронове, които удрят 8 месеца електрическата мрежа, за да измрат хората от студ и глад.
48
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пак по опорката? Много ви е умна опорката България сателит на САЩ. За съжаление България все още е сателит на Русия иначе нямаше да сме последни в ЕС