Зеленски доволен от резултатите при боеве в Донецка област

Добре свършена работа в Бахмут, заяви той
Обновена: 9 юни 2023 07:03 | 9 юни 2023 07:02, Александър Попов
117
Зеленски доволен от резултатите при боеве в Донецка област
Снимка: GettyImages

Президентът на Украйна Володимир Зеленски приветства това, което той определи като "резултати" в тежките боеве, водени в Донецка област в Източна Украйна, предаде Ройтерс.

"В Донецка област се водят много тежки боеве", каза Зеленски в ежедневното си видеопослание, отправено във влак на връщане от районите, засегнати от скъсването на язовирната стена в Нова Каховка, които той посети вчера.

"Но има резултати и аз съм благодарен на тези, които  постигнаха тези резултати. Добре свършена работа в Бахмут. Стъпка по стъпка", каза той.

Зеленски цитира и други райони, в които се водят боеве, но каза, че няма да предостави подробности.

Снимки, публикувани в неговия акаунт в Телеграм, показват, че той се е срещнал с някои от висшите генерали на терен./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
15
 
13
 
! Отговори
Ще порипат още малко преди 10 месеца
Ще порипат още малко Укронацистите, преди да клекнат и да паднат. Ще се сгромолясат така че ще се чуе чак във Вашингтон!
52
12
 
11
 
! Отговори
Господи помагай преди 10 месеца
Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.
51
12
 
16
 
! Отговори
Haha преди 10 месеца
И Американския институт за войната в пуснатия току-що анализ на досегашната офанзива пише да не се отчайваме , в началото било нормално да има огромни загуби и подобни алабализмиСамо си представете какъв бой ядат укрите на терен !!!
50
10
 
6
 
! Отговори
Кирчо имал мокър сън преди 10 месеца
След като разпродадат България и дарят всичко на Украйна, ДБ и ПП мокрият им сън е да инициират референдум по примера на Пуерто Рико да минем под контрола на САЩ и да им признаем конституцията. А Кирчо, Кокорчо, Ристю Иванов и разните му там Хазарти и други влечуги да влезнат в ролята на гъ-зо-лиз-ци и с чевръстите си дупета да заработят по някой долар и потупване по рамото от големия брат.
49
15
 
11
 
! Отговори
И засвистяха преди 10 месеца
И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!
48
13
 
11
 
! Отговори
Наркоман такъв преди 10 месеца
махай се от Украйна! Не си никакъв Украинец! Предател и унищожител на народа си. За 30 сребърника ги хвърли като съчки в огъня разпален от САЩ! Отивай си във виката в Маями или в Швейцария и не се показвай повече, псе?
47
10
 
2
 
! Отговори
Няма Йод преди 10 месеца
Йодът свърши! таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!
46
13
 
8
 
! Отговори
Вразумете се хора преди 10 месеца
Хора вразумете се! Русия няма армия. Няма ракети! Всичко това е една ХОЛОГРАМА! Ракетите и дроновете са ХОЛОГРАМНИ! Украйна не е загубила 130 хиляди квадратни километра територия! Това е една лъжа и инсинуация. А тази територия дори не съществува. Тя е имагинерна. Така че разбира се, че доброто побеждава. И още стотици деца ще бъдат безмилостно избити в Донбас от Украинските неонацисти! Успокойте се! Нищо не се е променило!
45
6
 
7
 
! Отговори
Mda преди 10 месеца
CNN : "Ukraine significant losses in battle...'"
44
12
 
13
 
! Отговори
Кой е Антихрист? преди 10 месеца
Да наричат Путин антихрист е смешно. 8 години се издевателства в Донбас и големите западни християни дума не обелваха по въпроса! Не само това, запада бълва оръжие и съзнателно предизвика Русия за това което се случи. Истинският антихрист е военната машина, която имаше нужда да се поналеят пари в бизнеса й! Даже смело мога да нарека тази военна машина Сатанисти, защото получават пари от човешко жертвоприношение! Огледай се! Следвай парите и виж истината!
43
8
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Зеленски е на терен,Жужакът в бункера.
42
11
 
6
 
! Отговори
Свистят Кинжалите преди 10 месеца
Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зелка, минавам да ти напомня, че ако не беха лицемерните ти приятелчета от ЕС и САЩ да помпат милиарди евро/долари под формата на помощи и оръжие, сега щеше да висиш на некой стълб или да си съден за военни престъпления срещу гражданите на Донецка и Луганска области. Обаче ЕС решиха да са лицемерни на поразия и от държава с рекорна престъпност, корупция и шуробаджанащина ви направиха да изглеждате светци, каквито всъщност не сте.
40
4
 
12
 
! Отговори
Напред Русия преди 10 месеца
Това са последните войници и техника на киевския режим. Сега като свършат, братушките до края на лятото ще влязат в Киев и Специалната военна операция за денацификация и демилитаризация на украинските фашисти приключва.
39
4
 
10
 
! Отговори
До Зеленясалия преди 10 месеца
Наистина е е голяма отговорност, да си виновен за безсмислената като краен резултат смърт на 1 млн. украинци и бягството на 10 млн. от страната, при положение, че всичко можеше да мине с една автономия и права за руснаците в ЛНР и ДНР. Демек изпълнение на подписаните от Украйна Мински споразумения! Но пък когато не си украинец, а рускоговорящ, чиито родители живеят в Израел, какво ти пука за Украйна! Бинес ис бизнесЗ,
38
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Рашистите ще загубят Крим и затова взривиха язовира. Дето е минал рашист трева не расте. Рашиста знае как да руши, но не знае как да гради.
37
15
 
12
 
! Отговори
Haha преди 10 месеца
Абе CNN друго казват ама щом Зеленски е доволен ...след смъртта на хиляди украински войници в рамките на ден и загубата на около 200 бронирани машини включително танкове...гледайте CNN ,мaйната му на Зеленски хаха
36
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само Русия може да ни извади от сценария на Оруел.
35
15
 
13
 
! Отговори
Аз преди 10 месеца
Ех, Зеленски, Зеленски, народът ти измира и бяга. Превърна страната си в гробище за стара военна техника. Западните корпорации наливат оръжие, защото американците и ЕС плащат. Тази цена обаче народът ти ще я плаща с десетилетия, след тази война. А ти, ха, ти ще гориш в ада!
34
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зеленски успешно фалира Германия и Европа, на ред е САЩ.