Зеленски доволен от резултатите при боеве в Донецка област

Добре свършена работа в Бахмут, заяви той
Обновена: 9 юни 2023 07:03 | 9 юни 2023 07:02, Александър Попов
117
Зеленски доволен от резултатите при боеве в Донецка област
Снимка: GettyImages

Президентът на Украйна Володимир Зеленски приветства това, което той определи като "резултати" в тежките боеве, водени в Донецка област в Източна Украйна, предаде Ройтерс.

"В Донецка област се водят много тежки боеве", каза Зеленски в ежедневното си видеопослание, отправено във влак на връщане от районите, засегнати от скъсването на язовирната стена в Нова Каховка, които той посети вчера.

"Но има резултати и аз съм благодарен на тези, които  постигнаха тези резултати. Добре свършена работа в Бахмут. Стъпка по стъпка", каза той.

Зеленски цитира и други райони, в които се водят боеве, но каза, че няма да предостави подробности.

Снимки, публикувани в неговия акаунт в Телеграм, показват, че той се е срещнал с някои от висшите генерали на терен./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
16
 
18
 
! Отговори
До 21 преди 10 месеца
Напротив. Никой от помагащите не се интересува от човешкия живот хеле пък на славяни. Тях ги интересува геостратегическия им интерес. По същата логика Англия и Франция са помагали на Османската империя срещу Русия.
32
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добри новини идват от фронтовете на украйна. Слава на Русия!
31
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Твърдението на фашистите в Кремъл и лъжливите русофили тук , че властите в Киев извършват геноцид срещу руското малцинство през тези 8 години обаче е подвеждащо и неподкрепено от доказателствата, които предоставят международните правозащитни организации, които работят на територията на Донбас....
30
28
 
18
 
! Отговори
ZZ top преди 10 месеца
Когато посееш бури жънеш урагани. Сега няма да се обеснявам на хомосексуалистите какво са правили Украинците 9 години срещу Рускоговорящите има достатъчно факти. Зеленский не знам от какво е доволен но само за един ден Укропите загубиха над 2000 човека над 40 танка някои Леопарди има и Брадлита и стотици хвърлиха оръжието и се предасоха в плен. За близо седмица контраофанзива не са върнали и 1 сантиметър напротив отсъпват и то с колосални жерти над 6К и много изпотрошена техника.
29
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Твърдението на фашистите в Кремъл , че властите в Киев извършват геноцид срещу руското малцинство през тези 8 години обаче е подвеждащо и неподкрепено от доказателствата, които предоставят международните правозащитни организации, които работят на територията на Донбас.....
28
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЕВРОЗОНАТА Е В РЕЦЕСИЯ, двуцифрена инфлация и обедняване на работещите хора в целия ЕС, и резултатът от всичко това е един щастлив и доволен наркоман, който е доволен от постигнатия резултат, други резултати няма!!!
27
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Обвиненията на Кремъл, че украинските власти извършват геноцид в Донбас можеха да бъдат направени от самата руска страна много отдавна и по дипломатическата процедура. Русия можеше да предаде на ООН доказателствата, с които разполага и да поиска да бъде започнато разследване. Москва не предприема никакви... подобни стъпки за осемте години, в които твърди, че престъпленията на украинците в Донбас се неглижират от международната общност.
26
17
 
11
 
! Отговори
Историк преди 10 месеца
Руските фашисти ще загубят тази кървава война.Предсказано е.Имайте вяра. Доброто ще победи. Свободният свят ще победи диктатурата на Путин.
25
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какъв го търси рашка в Украйна ?
24
5
 
11
 
! Отговори
Фактите в Донбас преди 10 месеца
По данни от доклад на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) за периода 2017-2020 г., броят на цивилните жертви е 946 души. Според доклада на ОССЕ, от тях 227 души са били на територията, контролирана от украинското правителство, а много повече 657, в териториите под контрола на про-руските сепаратисти.... От военните жертвите за периода от 2016 г. до 2020 г са около 4100 от украинска страна и около 5650 от въоръжените проруски военни....
23
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
РАБОТАТА Е ЗЛЕ, ЩОМ ЗЕЛЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВА ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ В НЯКАКВА СИ ДОНЕЦКА ОБЛАСТ. ОЧАКВАХ С ВЕЛИКИЯТ НАПЪН ДА ПРЕВЗЕМЕ РУСИЯ ДО КАСПИЙ И УРАЛ!!...
22
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ама не казва какви са резултатите.А резултатите са пълна нула.Пълен провал на контрата.Скоро ще излязат и огромните загуби за които както винаги се мълчи.
21
9
 
13
 
! Отговори
da преди 10 месеца
Успехите на Украйна от 2014 насам: Свалянето на малайзийския самолет. Палежа на профсъюзния дом в Одеса. 8 години обстрел на цивилните в Донецк и Луганск с РСЗО. Взривяване на газопроводите Северен поток. Атентат срещу Кремъл. Взривяването на язовир Каховка.
20
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Укрите *** като мухи по фронтовете, а Зельонски доволен.
19
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хората ти мр.ат като пилци вече цял ден, а ти им викаш "добра работа".
18
7
 
18
 
! Отговори
как няма да е преди 10 месеца
доволен, пак е на черешата и бере круши, като изтрезнее ще усети загубите.
17
6
 
18
 
! Отговори
БАНко преди 10 месеца
НАИСТИНА ЛИ НА УКРАИНЦИТЕ ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА ЗНАЯТ ИСТИНАТА ??? РОБЪРТ КЕНЕДИ МЛАДШИ КАЗА В ИНТЕРВЮ : УКРАЙНА ЗАГУБИ 350 000 МЛАДИ МЪЖЕ НА ФРОНТА !!! И ЗА ВСИЧКО СМЕ ВИНОВНИ НИЕ , АМЕРИКАНЦИТЕ !!!
16
16
 
11
 
! Отговори
Психоаналитик преди 10 месеца
Русофилите са хора с нисък интелект.Повечето заблудени като деца от родители роднини.
15
31
 
23
 
! Отговори
Русия била агресор?? преди 10 месеца
Ако под агресивна разбирате да чакат цели 14 години и да направят всичко възможно за да не се достига до военен конфликт. През което време в Донбас има избити 15 хиляди цивилни много от които деца. А в Русия са емигрирали 2.4 милиона бежанци от източна Украйна. И накрая когато вече наистина нямат друга опция влезнаха в Украйна, но и тогава не отприщиха огъня с пълна сила и гледаха да ина минимално сътресение за цивилните. Отне им 8 месеца са почнат да удрят по енергопреносната мрежа. Агресивна?
14
24
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много безочливо и елементарно лъжете русофили пoдли... Затова ви ненавиждат нормалните хора. Нямате мярка, а си личи, че не сте особено умни...