Зеленски доволен от резултатите при боеве в Донецка област

Добре свършена работа в Бахмут, заяви той
Обновена: 9 юни 2023 07:03 | 9 юни 2023 07:02, Александър Попов
117
Зеленски доволен от резултатите при боеве в Донецка област
Снимка: GettyImages

Президентът на Украйна Володимир Зеленски приветства това, което той определи като "резултати" в тежките боеве, водени в Донецка област в Източна Украйна, предаде Ройтерс.

"В Донецка област се водят много тежки боеве", каза Зеленски в ежедневното си видеопослание, отправено във влак на връщане от районите, засегнати от скъсването на язовирната стена в Нова Каховка, които той посети вчера.

"Но има резултати и аз съм благодарен на тези, които  постигнаха тези резултати. Добре свършена работа в Бахмут. Стъпка по стъпка", каза той.

Зеленски цитира и други райони, в които се водят боеве, но каза, че няма да предостави подробности.

Снимки, публикувани в неговия акаунт в Телеграм, показват, че той се е срещнал с някои от висшите генерали на терен./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Така ще злобеете русофилчета до капитулацията на Мордор, а после ще има само рев и coпoли...
12
14
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 месеца
Всичко което се случва тази и миналата година Русия предупреждава за него още от 2008 насам. Няма нито един западен анализатор или политик, на когото да не му беше ясно какво ще стане ако се направи преврат в Украйна и се спонсорират и раздуят тези анти руски паравоенни организации и се спонсорира клането срещу рускоезичното население. За капак Лунатиците в Киев заговориха за сдобиване с ядрено оръжие. Каквото посееш това жънеш
11
11
 
18
 
! Отговори
Наш Кирчо преди 10 месеца
зениците му широки! Мозъкът му бучи и на него. Същински Зельо. С подобни о-треп-ки във властта нищо добро не ни чака.
10
16
 
18
 
! Отговори
Сламени хора са това преди 10 месеца
укрите. Янките ги събират като шепа съчици и ги хвърлят в огъня. А укронацистите горят и пукат. Пук Пук. Хора създадени и отгледани от Запада с единственото предназначение да бъдат употребени за разпалки.
9
15
 
25
 
! Отговори
изпариха нацистите преди 10 месеца
В Павловка експлозия разтресе из основи града и се равняваше на 4 килотонна атомна бомба! На Укрите им заминаха муницийките от НАТО. Останалото е прах в очите.
8
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе той поздравява, но май ще се окажат верни писанията, че митичната контраофанзива нещо не върви и украинците имат много загуби. От много мислене и хвалби по медиите, забавиха нещата и руснака здраво се е окопал. Ако сега руснаците им приложат класическата схема от Втората световна да ги оставят малко да напреднат, да ги изтощят и после да ги ударят с резерви от две те страни на фронта и ги обкръжат, направо после ще спрат някъде до Киев. После и на запада ще му писне да налива пари.
7
7
 
25
 
! Отговори
да преди 10 месеца
и от какво е доволен не се разбра? от взрива на язовира ли? с това доказва че е бандит! споко, путин ще ви го върне тъпкано!
6
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Една седмица ожесточени сражения, хиляди загинали украинци и десетки унищожени западни танкове и други бойни машини, платени от европейските данъкоплатци, включително и от нас българите резултатът е..., "че има постигнати резултати и Зеленски е доволен", това е резултатът!!! Украинските нацисти не са напреднали с 1 метър, обаче наркоманът е доволен! Сигурно защото са му доставили кока от екстра класа директно от Колумбия със самолети на американската армия.
5
6
 
24
 
! Отговори
Техниката замина преди 10 месеца
В Хмелницки замина Укро-Натовска-техника и снаряди на стойност 1 милиард долара. А взривът предизвика земетресение с магнутуд 3.4 по рихтер. Останалото е прах в очите!
4
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чудя се кой се друса повече Зелята или наш Кирчо в парламента!?
3
6
 
29
 
! Отговори
Сламен човек преди 10 месеца
е Зеления наркоман нацист. Дрогата му е направила мозъка на слама. Изсъхнал като сахарска земя. Една клечица, една искра е достатъчна да го превърне в горяща факла. Това е съдбата на всички нацисти. Сламени хора.
2
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вийййте московити, виййте кеффффф! :))))
1
6
 
29
 
! Отговори
абе преди 10 месеца
тез негови "висши" генерали имат ли още армия, или останаха една шепа западни дже-ндъри доброволци да умират!