Украйна може и да не бойкотира Олимпиадата, ако Русия и Беларус се състезават под неутрален флаг

През април Киев забрани участието на спортистите си
27 юли 2023 16:51, Стела Стоянова
122
Украйна може и да не бойкотира Олимпиадата, ако Русия и Беларус се състезават под неутрален флаг
Снимка БГНЕС

Украйна може да се откаже от бойкот на Олимпийските игри догодина в Париж, ако спортистите от Русия и Беларус се състезават под неутрален флаг, заяви украинският министър на спорта Вадим Хутсайт, цитиран от Ройтерс.

Все още няма решение по въпроса, но Киев е склонен да участва, ако руските и беларуски атлети не се състезават от името на своите държави, намекна Хутсайт.

През април Украйна забрани на всичките си спортисти да участват в олимпийски, параолимпийски и други спортни състезания, ако в тях се включват и представители на Русия и Беларус, припомня БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До НЯКОЙ, ама твоята Расиа няма да участва бе бо*клу*к руски!
73
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
БИЙ РУСНАКА, ПО ГЛАВАТА, БИЙ, БИЙ, БИЙ! БИЙ ДОКАТО НЕ ПУKНЕ ГAДА, БИЙ, БИЙ, БИЙ!
72
4
 
18
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 9 месеца
То па на некой му е много зор дали Украйна ще участва на Олимпиадата.
71
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не дай Господ сляпото да прогледне! Сега пък Зельо се впрегна за Олимпиадата. Какво ли си въобразява този човек?
70
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Четирикратната световна шампионка на сабя Олга Харлан (Украйна) бе дисквалифицирана от Световното първенство по фехтовка в Милано, Италия, след като отказа да се ръкува с руската си съперничка Анна Смирнова след края на двубоя им.
69
21
 
5
 
! Отговори
Антипутин преди 9 месеца
Освен войната,Путин прецака и надеждите на руските спортисти. За да станеш спортист от световна величина са нужни труд и талант,всеки ден тренировки,всеки ден график. И едно джудже,скрито в бункер те прецаква. А ти си се трудил десетилетия.....
68
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Така ив е задрямало на всички дали Украйна ще бойкотира олимпиада, че няма накъде повече. Тези се имат за най-значимите вече в света. Бойкот или не Зеленски ще се пръкне на видео връзка да удари 1 пропаганда за да не губи инерцията.
67
6
 
10
 
! Отговори
Е що бе, Зельо? преди 9 месеца
Нали всички зобят - и руснаци, и американци, и ти самият. Ама за да спечели Украйна олимпиадата, трябва лично да участваш. Ти зобиш повече от всички.
66
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Украйна няма да бойкотира Олимпиадата, ако..." Ако пък я бойкотира, каква ще е загубата? Да не са пъпа на Земята?
65
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Даат наназадзе а ? А защо сте изпраскали снимкята на зеленото влИчуго ?
64
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 63, поредната жалка руска партенка за наивници, без грам истина в нея
63
4
 
13
 
! Отговори
мак преди 9 месеца
Голяма работа са ук.рите, от тях всичко зависи, те диктуват навсякъде кой да участва и какво може и не може. А "умниците" им се подчиняват. смехория. Но е жалко за спортисти, това им е работата да участват и трудът им отива на кино. Двойни стандарти.
62
6
 
7
 
! Отговори
Анкета сред Французи преди 9 месеца
Питат ги Кого искате да ви е президент. И 70% отговарят, че Путин искат. Освен преди Олимпиадата да дадат на дед ни Вова и тоя пост. Макарона да си ходи.
61
4
 
14
 
! Отговори
Луд умора нема преди 9 месеца
Ама Евровизия няма да бойкотира, нали? Щото там наградите се раздават по други критерии. И Украйна ще е спечелила още преди началото на конкурса. Важното е да ръкопляскаме на Украйна, няма значение дали заслужава овации.
60
4
 
8
 
! Отговори
Майка Русия преди 9 месеца
То пък едни спортисти.. Сатанисти навсякъде с татуировки, изтисувани целите. С пречупени кръстове с нацистки слънца. Всякква символика. После защо това съсловие на 99% подкрепя Укронацистите. Ми как няма. Те са същите. Да има един челъм да ги наптоварят всички на тирове и да ги пратят на наркомана в Киев да ги хвърля на фронта както намери за добре.
59
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До Анонимен Беларус и РФ са северни страни да погледнем представянето във футбола според теб важно на други северни страни Норвегия? Финландия? Канада? Швеция? Гренландия? А сега сравни тези страни с великите футболни страни само че за Зимната олимпиада...
58
4
 
16
 
! Отговори
Нацистки писък преди 9 месеца
Нацистки писък разцепи тъмнината на нощта. Последен писък, а после тишина. Като съчки в огъня те изгоряха, при кумира си Бандера отлетяха.
57
4
 
15
 
! Отговори
паф преди 9 месеца
без русия олимпиадата е брачна нощ без булка!
56
5
 
15
 
! Отговори
Жигосайте фашиста преди 9 месеца
На всеки един краваристански фашист в БГ по пет кръга на челото! Да се разпознават и да се гордеят че са олимпийци. А така и от Козяк по лесно ще си ги разпознават по работните закуски, чайове и други приеми в ПОСОЛСТВОТО.
55
3
 
17
 
! Отговори
да преди 9 месеца
започна да омеква зеления плъх, скоро ще признаеш че донбаския басеин и крим са руски земи от памтивека...хода на историята е такъв!