КНДР потвърди успешен ядрен опит

Властите в комунистическата държава съобщават, че подземният ядрен опит е с цел самоотбрана
25 май 2009 08:13,
19
КНДР потвърди успешен ядрен опит
Снимка: БГНЕС

Северна Корея е провела "успешен" подземен ядрен опит тази сутрин, съобщиха официалните държавни медии, цитирани от АФП.

КНДР "успешно проведе нов подземен ядрен опит на 25 май като част от своите мерки, насочени към засилването по всички начини на средствата й за ядрено възпиране с цел самоотбрана", съобщи Централната телеграфна агенция на Корея (ЦТАК).

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Мне! Не е пиян! Дрогиран е!
17
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 14 години
Проявих сарказъм към нискочелите евроатлантически ибрикчийски настроени задничета, и резултатът и наличе -- декократурните нет-заптийета скриха цялата тема.Четете, ченгенца, и уважавайте по` знаещите!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
И после се чудят учените що за по малко от денонощие в Македония е имало 350 труса .А то ко жълтурковците си играели под земята с 20 килотонна ядрена бомба .От години някои страни се мъчат изкуствено да предизвикат унищожителни заметресения и цунамита.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Наздраве
14
0
 
0
 
! Отговори
bo преди 14 години
Номер 13, нищо не ти разбрах, пич, но е похвално, че си успял така да се нафиркаш до 17:30 ч. в работен ден. Браво!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Умния измислил молива, глупеца гумата.Всички като пишат еднакво, останалите са излишни.Да са живи и здрави майките ви *** продажна, плачеща за прът.
12
0
 
0
 
! Отговори
злетаци преди 14 години
Колеги, доста зле сте осведомени! Нямат какво да ядат около 4 милиона българи, а не два милиарда "жълти човечета". А ядрен опит можем да направим само един - край Козлодуй, първи и последен.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Kostov, prestani da se mesi6 v svetovnite politi4eski dela, a poemi politi4eskata i moralna otgovornost !!! VEDNAGA !!!
10
0
 
0
 
! Отговори
ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН преди 14 години
Е това вече не мога да го разбера... Нямат какво да сложат в устата си, ядат водорасли, а си правят ядрени бомби....До къде може да доведе лудостта на шепа хора.....
9
0
 
0
 
! Отговори
phfire преди 14 години
ако няма драма за никаде не сме
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Това за мен е лоша новина... Мислех че тия глупости престанаха.. Кой ще те нападне до такава степен че да правиш атомни бомби?!!!!!!! Простотии.. вместо да ставаме по-обединен и по-мирен свят, защото не ни остава много и на нас и на земята... ние се мразим и се разединяваме.
7
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 14 години
Расизмът е лошо нещо.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Е, като САЩ и Франция са провели по 1000 опита дай сега всяка страна от третия свят да направи същото! Казвал съм го и преди и пак ще го кажа. Не мога да ги понасям тия дребни жълти човечета - китайци, коррейци и сие. Пожелавам им в едно птичи и свински грип, а ако не е достатъчно едно земетресение 10 степан и няколко цунамита. Дано всичките да измрат, че докато станат и те хора кой знае какви поразии ще натворят.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ако КНДР е провела един, то Франция, Русия и САЩ са провели всеки минимум по 1000
4
0
 
0
 
! Отговори
Oror преди 14 години
Чета и настръхвам от самоубииството което си подготвяме! Все едно да глътнем мини бомбичка и да жидим ще оцелеем ли. Това правим с майката Земя! И се чудим защо има цунами, земтресения и какво ли не. Ние сме като ***, от които Тя иска да се отарве! И си го заслужаваме!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Samo se nadyawam da ne tresdne nyakyde atomcheto, che si zaminawame wsichki.
2
0
 
0
 
! Отговори
KRUM ot Burgas преди 14 години
to zatova razliulq zapadna Balgariq.......ama ni6to ne kazvat.Mal4at si.
1
0
 
0
 
! Отговори
палячо преди 14 години
Бе то и аз мисля да спретна един ядрен опит в мазето, ама ме мързи да си преместя бурканите, че в тази криза...Обаче трупам ядрен материал. В себе си. Оттам не могат да ми го вземат, за това съм планирал екскурзия до Чернобил и до Нагасаки. Трупам си Уран, Стронций, Плутоний - все хубави неща. И някой ден ще направя ядрен опит да сплаша съседката, че все си излива манджата през терасата по тъмно...