Наталия Уилсън убила Славка и сина й с нож

Местната полиция предполага, че е имала и съучастник
4 фев 2010 10:11,
65
Наталия Уилсън убила Славка и сина й с нож
За зверството е арестувана Наталия Уилсън. Снимка: БГНЕС

Полицията от "Prince William County" разпространи информация за убийството на Славка Найденова и нейния 8-годишен син Пол.

За първи път разследващите съобщават, че жертвите са убити с нож, а не разстреляни, каквато бе първоначалната информация.

За зверството е арестувана Наталия Уилсън, която вече е обвинена в двойното убийство.

Тя е втората жена на биологичния баща на малкия Пол.

Местната полиция предполага, че е имала и съучастник, но категорично отказва да съобщи мотива за убийството.

Полицията издирва свидетели. За достоверна информация е обявена награда от 1000 долара.

Dnes.bg припомня, че сестрата на създателя на "Мултигруп" Илия Павлов и синът й бяха открити убити в САЩ.

Телата на 41-годишната Славка Найденова и 8-годишния й син Пол Уилсън бяха открити в дома им в Дейл сити (Вирджиния).

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бащата на Илия Павлов: Убийството на сина ми е поръчано у нас12.03.2008 / 09:08Тези, които не успяха да участват качествено в приватизацията, започнаха да изтребват първенците, каза бащата на Илия Павлов.Гледай видео материал затвориБащата на Илия Павлов: Убийството на сина ми е поръчано у нас Убийствата на знакови личности са плод на конкуренцията и тези, които не успяха да участват качествено в приватизацията, започнаха да изтребват първенците. Това заяви Павел Найденов, баща на Илия Павлов. Той допълни, че онези, които не са се класирали добре в приватизацията, посегнаха върху други лица. Бизнесът и икономиката не се състоят само в управление на мини и хотели, защото има и други съблазнителни фактори, като модни агенции, допълни Найденов.Според бащата на Павлов мутрите не са били официалната страна на бизнеса и си служели с непозволени средства. "Преходът избра хора, които не можеха да управляват държавата и може би трябваше този преход да бъде извърнеш плавно", допълни той.Според него Андрей Луканов е управлявал всичко: "Допускам, че е имал възможност да създава фирми, чрез които да създава работни места, каза още Найденов и и допълни, че той е искал да има влияние над хората, с които е работил и това, може би, е ставало с пари".На базата на страх, всяван от Андрей Луканов, се е стигнало до смъртта на сина му, смята Найденов. Той допълни, че не може да посочи хора, които са взели пари от бившия министър-председател.Илия Павлов не е давал пари на политици за избори и смятам, че поръчковият убиец е от България и е поръчан от нашата страна, заяви още Павел Найденов.
43
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
И друго ми направи впечатление - и бащата и други близки на семейството казаха че не вярват убийството да е на битова основа, а от това което чух днес по новините - американската полиция е излязла точно с версията за битово убийство...Тази рускиня на снимката има малко вид на луда - може тя да е убиеца, но може и да са я натопили умело...
42
0
 
0
 
! Отговори
Nefteniq преди 14 години
бОтици, сигОрно....За себе си можете да напишете , че сте УлигУфрениКво сте седнали да коментирате хората - виже себе си първо какви сте неграмотни чукове.То да пишеш не е като да точиш *** лиги в някой чалга-бар....
41
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Има нещо съмнително в цялата работа - уж всичко е ясно - кой е убиеца и как е станало убийството - а дават награда от $1000 за информация и свидетели....
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
маги стига ги защитава кой каквото търси си го получи да светнат оня дърт пергиш баща им и да приключваме с тази зловредна фамилия мене лично не ме трогва новината
39
0
 
0
 
! Отговори
МАГИ преди 14 години
АХА ДОБРЕ ЧЕ СИ ТИ ДА НИ СВЕТНЕШ! НИЕ ПАДАМЕ ОТ МАРС!! АМИ МАСЛАРОВА КАТО НИ ОБРА С ДЕВЕТ МИЛИОНА И Е ВСЕКИ ДЕН ПО СКЪПИТЕ БОТИЦИ/?/ ВИЕ МАЙ ЗАБРАВЯТЕ РЕАЛНОСТТА?
38
0
 
0
 
! Отговори
ХРИСТЯНИН преди 14 години
31добавен от: МАЛКИЯТ ПРИНЦ преди 8 минути ОтговориРУСНАЦИТЕ СА СТРАШНО ЛАКОМИ ЗА ПАРИ, А ЖЕНИТЕ ИМ СА НЕЧИСТОПЛЪТНИ .... ЗА ТОВА ПЪРВОТО СЕ БЪРКАШ ТОВА НЕ Е ДПС!!! А ЗА ВТОРОТО МОГА ДА ТИ ОТГОВОРЯ : *** !!! КОМЕНТИРАШ ЖЕНИТЕ ИМ БЕЗ ДА ГИ ПОЗНАВАШ ! АБЕ ТИ МАЙ СИ ЧАТАК ЗЛОБЕН ! КОМПЛЕКСЕР!!!
37
0
 
0
 
! Отговори
МАРГО преди 14 години
ТИ *** СЕ ПРЕГЛЕДАЙ ОТКАЧЕНО ***! ИЛИ САМ СЕ СВЕТНИ С НОЖА ЩЕ ОТЪРВЕШ СВЕТА ОТ ЕДИН МЕРЗАВЕЦ ПО МАЛКО!! ***, БОЛЕН МОЗЪК!
36
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
Много сте глупави всички, убитата с цялото семейство от мултигруп ви е обирало и си е купувало имоти и какво ли не.
35
0
 
0
 
! Отговори
МАРГО преди 14 години
РУСКИНИТЕ СА АД! ПОЗНАВАМ НЯКОЛКО ЕДНА НЕ Е СЪС СВЕТА!! ГАДНИ, НАГЛИ НАЛАГАТ СЕ ЗА ВСЯКО НЕЩО И НА ВСЯКА ЦЕНА! Е ТОВА СА1ЗАТОВА СА ОЦЕЛЕЛИ ПРЕЗ ВОЙНАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНАТА СИ!
34
0
 
0
 
! Отговори
До Чикатило преди 14 години
Откачалка!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 14 години
dobre se e obliakla v oranjevo, shte go nosi do kraia na jivota si , bliadove
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
руска ***...
31
0
 
0
 
! Отговори
МАЛКИЯТ ПРИНЦ преди 14 години
РУСНАЦИТЕ СА СТРАШНО ЛАКОМИ ЗА ПАРИ, А ЖЕНИТЕ ИМ СА НЕЧИСТОПЛЪТНИ И МЪРЗЕЛИВИ.
30
0
 
0
 
! Отговори
боян преди 14 години
малииииииии, тая има *** психопатската гадна муцуна
29
0
 
0
 
! Отговори
ПОМАК преди 14 години
Абе, каквито и ща да са били жертвите, мразя и ненавиждамх да се убиват Български граждани, дори да се намират и в Братския Американски Съюз!
28
0
 
0
 
! Отговори
Шемет преди 14 години
Абе, този *** да не е някой грозофил със специално предпочитание към източно европейки ? Баси и пича ...
27
0
 
0
 
! Отговори
Elliot Ness преди 14 години
Какво да очакваме от дрогирана и миризлива руска ***?
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
8защо и е да убива бившата съпруга а кого да убие-с кого би имала конфликт-може би с тебе без да те познава ?
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за тези които бързат да оплюват америка -не ви ли направи впечатление че нито един от тази семейна драма не е американец.Всички те са от най-доброто място в света-бившия соц. лагер:рускиня българка ***.Еее и пак ли комунистите ще пробутват теориите за лошите американци и добрите славяни.Защо рускинята е станала убиец-нали не е яла гмо и не е вземала амфетамини защото е от е била гражданин на великият съветски сьюз.