Жени предизвикали взривовете в московското метро?

По неофициална информация са открити части от телата на атентаторки
29 мар 2010 12:12,
95

Снимка: БГНЕС

Руски следователи са намерили части от тела на жени, за които се предполага, че са на атентаторите-самоубийци, съобщи Интерфакс.

„На станция „Парк на културата” е откриха част от тяло на млада жена”, съобщил източник от оперативно-следствената група, работеща на мястото на експлозиите в московското метро.

Той смята, че най-вероятно става въпрос за жена-атентатор.

На станция „Лубянка” са открити части от тялото на по-възрастна жена, за която също се предполага, че е задействала взривно устройство.

Още по темата

Към момента няма официално потвърждение на тази информация.

По данни на министерство на извънредните ситуации загиналите са 35 души, а ранените са 73.

Рано сутринта в понеделник на станция „Лубянка“ на московското метро избухна взрив. Друга експлозия имаше на станция "Парк на културата".

С разследването на взривовете се зае руският главен прокурор. Според досегашната информация терористите са се самовзривили с по 2 килограма тротил, прикрепени към телата им.

В българското посолство няма информация за българи, пострадали при атентатите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Давайте братушки, запознайте терористите с АДВОКАТ КАЛАШНИКОВ!
65
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колете ги като овце тия авгански ***!!!!!!!!!!!!!
64
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
силиконът им е гръмнал.
63
3
 
2
 
! Отговори
кучемраз преди 14 години
крайно време е Путин да извади тайния инжектопляктор и да ги изпари тия мазни чеченци!ако ли не поне да пусне една атомна бомба над чечения!
62
2
 
5
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Всички конфликти в света днес са за власт, пари, ресурси и подобни. Религията е оправдание за безскрупулните. И сред мюсюлманите има хора, които искат да живеят в мир и разбирателство. Въпросът е да не се залита в крайностите на исляма, което носи само мрак и зло.А терористите заслужават само едно наказание и по този въпрос всички са на едно мнение.
61
5
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 14 години
Убиват деца. Използват жени за камикадзета. А Путин и Медведев си пият спокойно водчицата за да могат вечер по-хубаво да спят. Каква ирония е този свят.
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А е имало времена когато арабите-мюсюлмани са били доста напред в науката, медицината и изкуството, маврите в Испания също. Тъжното в слуая е, че извендъж това развитие спира и няма никакви крачки напред. Османската империя е жив пример за това което говоря- освен да руши тя не е създала нищо положително за разлика от Рим да речем- една империя създала пътища, държавна администрация, право, модерната армия, наука, водопроводи мостове и прочие.
59
1
 
1
 
! Отговори
... преди 14 години
Syjaljavam za izjadenite bukvi v komentara mi (60)... ot vylnenie i byrzane e... Nadjavam se, 4e se razbira
58
1
 
6
 
! Отговори
brigante преди 14 години
може би са им обещали 40 девствени мъже :)
57
1
 
2
 
! Отговори
... преди 14 години
Absoljutno sym syglasna!!! Eto tova ne iskat da priznajat mjusulmanite.... Ve4e jiveem v 21 vel, a ne v 13ti.... Tjahnoto sozialno i moralno razvitie e sprjalo njakade tam v dale4noto minalo...Az ne chula hristianin da si e vyrzal bomba na krysta i da e vzrivil njakoe metro ili avtobus oylen s mjusulmani v istanbul, naprimer...
56
0
 
5
 
! Отговори
Tina преди 14 години
За радикалните елементи съм напълно съгласна - такива като Юзеирови, които дръзват да нарушат мира и спокойствието, трябва да се изхвърлят от България. Но за това трябва да имаме силни закони и държавници. А в последните 20г. имахме управляващи, които работеха за благоденствието на джоба си и допуснаха Родината ни да се "оголи" за всякакви посегателства.
55
1
 
2
 
! Отговори
... преди 14 години
za syjalenie tova, 4e Vie ste mjusulmanin/ka i iskate da jiveete mirno i spokoino, NE ozna4ava, 4e njama mnogo radikalni mjusulmani, koito izbivat hiljadi nevinni hora po sveta!!!
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Tina, последния кръстоносен поход е бил през далечната - 1291 г. а избиването на френските хугеноти ( вартоломеевата нощ) е през 1572г и от тогава християнския свят не предприема враждени действия на верска основа срещу други народи. Това обаче не важи за мюсюлманския свят - те все още се избиват защото еднити били шиити а другите сунитии прочие. Не може да се отнасят с жените си като с животни, да нямат никакви права и прочие. Така че, не мога да се съглася с теб :)
53
1
 
5
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Не ми говорете, че това не е от религия ... отворете някой руски нюз сайт и вижте препратката към кавказ.орг - там черно на бяло БРАДАТИТЕ ТЕРОРЮГИ ПОЕМАТ ВИНАТА ЗА АТЕНТАТИТЕ И С ГОРДОСТ ЗАЯВЯВАТ ЧЕ ЩЕ ИМА ОЩЕ! Вих ви пратил линк, ама тия от Днес.бг не дават. Най добре влезте в youtube и потърсете клип на име "Имарат Кавказ - Не Спонтанное Решение" !
52
0
 
5
 
! Отговори
сас преди 14 години
продължение към 53..а в турция ви тртират като *** и уважават повече българите отколкто вас.познавам и турци които са много свесни хора,трудолюбиви,отзивчиви но като цяло сте *** нация...в тоя дух скорро и с българите ще се случи това,само че разликата е там че вие сте били поробители с векове и сте долни по природа а ние я придобихме и предадохме на децата си в тея 20г.- злоба,алчност,лицемерие,мързел,беднотия-това видях от прехода и в момента...ДОКОГА
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сигурно е имало "Алах акбар" и после терористките са полетели при алаха.
50
1
 
6
 
! Отговори
sas преди 14 години
напълно съгласна с поста ти. а към горния коментара ми е че никой не закача религията и мИсЮлманите, просто и аз съм чела доста за обвързаноста на бг мюфтиите с разни радикални групировки кат тея.има и достатъчно доказателства че маса терористи са били тук и надали са ходили да говорят с арменски или бг поп.имам чуството че вие друговерните нарочно искате да се изкарате малцинство а дефакто има хора от вас родени и говорещи български които яростно се бият в гърдите че са турци
49
4
 
1
 
! Отговори
sem преди 14 години
не намесвайте веднага религията и мюсулманите са хора всеки иска да живее мирно и спокойно .
48
2
 
15
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
А най-срашното е, че тоя уахабизъм неумолимо настъпва и в България. Самият ГЛАВЕН МЮФТИЯ е свързан с тия ненормалници. ДПС взимат пари от тях. Юзеиров също! А през това време Цветан Цветанов казва, че "Няма данни за радикален ислям" ... Завчера четох интервю на македонския главен мюфтия, който казва че Уахабитите са завзели властта над много джамии из балканите и готвят КЪРВАВА БАНЯ! Замислете се, хора, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И СЕ СЪБУДЕТЕ, УТРЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КЪСНО!
47
2
 
11
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Това не са хора! Това са диви животни, живеещи в землянки и пещери, чиято единствена цел е да дадат "курбан" (жертвоприношение) на демона, който смятат за Бог. Тези "хора" не правят разлика дали ще убият жени или деца, мъже или старци, за тях е важно да убиват! При много от тези уахабити, дори няма значение дали убиваш мюсюлманин или християнин (и в този зверски акт има ранен мюсюлманин) ... виж как редовно взривяват мюсюлмани в арабските държави.