Жени предизвикали взривовете в московското метро?

По неофициална информация са открити части от телата на атентаторки
29 мар 2010 12:12,
95

Снимка: БГНЕС

Руски следователи са намерили части от тела на жени, за които се предполага, че са на атентаторите-самоубийци, съобщи Интерфакс.

„На станция „Парк на културата” е откриха част от тяло на млада жена”, съобщил източник от оперативно-следствената група, работеща на мястото на експлозиите в московското метро.

Той смята, че най-вероятно става въпрос за жена-атентатор.

На станция „Лубянка” са открити части от тялото на по-възрастна жена, за която също се предполага, че е задействала взривно устройство.

Още по темата

Към момента няма официално потвърждение на тази информация.

По данни на министерство на извънредните ситуации загиналите са 35 души, а ранените са 73.

Рано сутринта в понеделник на станция „Лубянка“ на московското метро избухна взрив. Друга експлозия имаше на станция "Парк на културата".

С разследването на взривовете се зае руският главен прокурор. Според досегашната информация терористите са се самовзривили с по 2 килограма тротил, прикрепени към телата им.

В българското посолство няма информация за българи, пострадали при атентатите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
не терорист преди 14 години
в уикипедията четох на скоро ,че зависи от гледната точка как ще бъде наречено ,,тероризъм или партизанска воина,,--няма политици затова следва воина ,а тероризма и невинните жерви вървят ръка за ръка с воината .
45
1
 
7
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Никое нормално човешко съзнание не може да побере ужаса, който терористите причиниха на децата в Беслан. Изглежда си човек, който знае доста неща. Затова сигурно знаеш, че в Осетия се изповядва православие и ислям. Сред загиналите деца в Беслан имаше и мюсюлмански деца. Затова и казвам, че чистата вяра в Бог няма нищо общо тук. По-скоро желание за власт и кой знае още какво, скрито зад знамето на религията.
44
2
 
5
 
! Отговори
sn0wflake преди 14 години
Много чеченски майки ще плачат съвсем скоро....
43
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Радикалистите никога няма да спрат... ако цивилизованият свят не се обедини срещу тях ще платим сериозна цена!
42
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЖЕНИ МЮСУЛМАНКИ
41
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Гордите" войни на исляма използват жени и момичета за да убиват цивилно население?! Нали сте големи бабаити бе ***, защо като мъже не нападнете сградата на някоя казарма или не ударите сградата на ГРУ или ФСБ а ? Но по ви е лесно да нападате училища (Беслан) и крокто гледащи театър невинни граждани в Москва. Ако това ви е "Джихада" то вие сте пълни *** и смешници. Искрено се надявам, че руските служби ще открият, кой стои зад това, а като те ви открият - не искам да съм на ваше място !!
40
0
 
2
 
! Отговори
не терорист преди 14 години
Воината във ВИетнам бе прекратена от общественото недоволство поради многото жерви --дали е прав или не терориста предизвиква обществено недоволство и желание за прекратяване на военните деиствия или военното присъствие за нас това са зверства те си намират начини да се мотивират ние казваме ,че ще ги избием и те го казват.-- безмислено е нали.
39
0
 
3
 
! Отговори
не терорист преди 14 години
добре тези са терористи ,да отговорим с ръка на сърцето си какво правят руснаците там имали невинни хора избити примерно в Грозни, още един въпрос 30 млн кюрди --трюбва ли да имат държава ,а знаете ли по времето на 2св -воина кои територии е притежавала Албания.
38
5
 
17
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Ако не беше на религиодзна основа, а беше нрмална война, тия СТРАХЛИВЦИ, нямаше да избиват НЕВИННИ ХОРА в метрото, а щяха да нападнат с калашници и базуки някое военно поделение! Но не да би ... това са страхливци, за които е "мъжество" и висша фрома на религиозност да убиват невинни хора, деца и жени (виж примера в УЧИЛИЩЕТО В БЕСЛАН).
37
4
 
21
 
! Отговори
Някой преди 14 години
Просто не ми се мисли какво следва от тук на татък! Ще има голямо клане, може и цял регион да затрият руснаците.Настъпиш ли ги на тяхна територия ще проклинаш майка си че си се родил.След историята в театъра бяха избити повечето сепаратиски лидери като пилета.
36
0
 
9
 
! Отговори
/// преди 14 години
права си Тина
35
3
 
26
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Недейте намесва религиите и вярата в Бог. Това не е религиозна война и става въпрос за хора, които нямат нищо общо с божественото. Да можеше поне един от тези фанатизирани убийци да се върне и да каже на своите събратя къде е отишъл, какво е видял след като е убил невини хора и деца и дали Бог го е посрещнал като праведник и го е приел при Себе си...
34
0
 
14
 
! Отговори
freestyle преди 14 години
Кире то само това ни остава и съвсем ще я закъсаме.Добре, че за сега сме мирна и спокойна държава.Мир на праха на невинните жертви!
33
4
 
6
 
! Отговори
-- преди 14 години
s tozi simvol na Ku-Klux-Klan kakyv "hristiqnin" si ti be, selski?! Haide marsh obratno v Alabama!
32
0
 
5
 
! Отговори
бог е толерантен преди 14 години
аменхотеп,човек сам предопределя съдбата си,ти с тая злоба в теб някой ден ще се случиш точно до такава бомба и край...бог не бърза,изчаква до край да изразиш доброто в теб,ако пък не ....
31
0
 
5
 
! Отговори
не терорист преди 14 години
Бг. бе поробена точно защото бе 2века напред от ,,османлиите,,
30
4
 
15
 
! Отговори
Х преди 14 години
Кой каквото и да пише исляма е религия прововядваща терор , навсякаде кадето има ислям стават и такива терористични актове.Тва не са хора , тва са *** с деформирани увредени болни мозъци.
29
1
 
8
 
! Отговори
em преди 14 години
Споко, ще му мине времето и на това. И християните са имали кръстоносни походи и инквизиция, а сега замира. Всяко нещо с времето си, просто мюсюлманите изостават няколко века.
28
1
 
4
 
! Отговори
кире преди 14 години
В съвременния свят това се приема за нормално вече. Жалко, но е факт. Това е цената, която плащат обикновенните руски /и не само/ граждани за водената от страните им политика......при нас защо няма бомби????.....щото сме последна дупка на кавала
27
2
 
9
 
! Отговори
не терорист преди 14 години
Руснаците ни се смеят ,че сме славяни защото са чели македонски учебници по история-- е там ние сме в ролята на татарите а те са чисти потомци без никакви примеси на Филип Македонски