Украйна се отклонява от пътя към НАТО?

Виктор Янукович закри два органа, подготвящи страната за членство в алианса
3 апр 2010 19:20,
280
Украйна се отклонява от пътя към НАТО?
Снимка: БГНЕС

Преидентът на Украйна Виктор Янукович закри комисията за подготовката на Украйна за членство в НАТО, предаде  ИТАР-ТАСС, цитирайки президентски указ от 2 април.

С друг указ се закрива Националният център по въпросите на евроатлантическата интеграция, който бе създаден от предишния президент Виктор Юшченко.

Новото ръководство на Украйна неведнъж е заявявало, че въпросът за влизането на страната в НАТО не стои на дневен ред.

Същевременно Киев се опитва да запази съществуващото ниво на сътрудничество със Северноатлантическия алианс, отбелязва ИТАР-ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АБЕ СТРАНДЖА. ТИ СУТРИНТА ИЗПИ ЛИ СИ ОЛИГОФРЕНОЛА ?
180
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВИЖТЕ СМЕШНИТЕ УКРАИНСКИ ГВАРДЕЙЦИ КАК СА СЕ ОПЪНАЛИ. ХАХХАХА
179
9
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Нека не забравяме днес, че голямото противопоставяне в света започна от Русияи нейните нескончаеми опити да болшевизира света - ясно беше, че цивилизациите не могат да допуснат това и взеха необходимите мерки, което имструва много жертви и материални загуби, но слава богу доброто победи:Христос воскресе...
178
9
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Истинските украинци не щат и да чуят за Русия, но великоимперските рускиамбиции произведоха демографски бум в самата Украйна и я претопиха отвътре.Колкото и да е изостанала все пак Украйна не е Сибир и Урал и Украйна е единствената, която увеличаваше населението си с западнали руснаци от вътрешността.Но руснаците се заблуждават, ако смятат, че тоя процес ще продължи - вижте какво прави един Казахстан без руска опека, а за Грузия дазабравят и да се пазят от отмъщение...
177
5
 
5
 
! Отговори
неславянин преди 14 години
Светът все по-ясно се разделя на роби(slaves)и проспериращи демокрации.Горките украинци почти бяха тръгнали по правилния път,но ги спряха. Русия е родината на сатаната.ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ !
176
6
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Днес точно на Великден, комунисти ми говорят за морал и сякаш чувам какдяволът чете евангелието...
175
3
 
5
 
! Отговори
съсед преди 14 години
Защо обиждаш Паси Той е толкова морален и коректен Подобно на Симеон парадираше със семейството си и казваше че е най ценото нещо за него Скоро заряза жена си и се ожени за Герганчето
174
6
 
6
 
! Отговори
Дуагашвили преди 14 години
Украйна и Русия НИКОГА,НИКОГА няма да тръгнат една срещу друга,а подобни Соломономвци като Юшченко дошли временно на власт,чрез "ПРАВИЛНАТА" вносната "оранжава" революция,ще трябва да забравят що е това власт,за съжаление и на "ГАНЬОВСКИ МЕЖДУНАРОДНИ СТРАТЕЗИ"СЪЩО ТРЯБВА ДА СИ ПОИЗТРИЯТ ПЯНАТА ОТ УСТАТА
173
1
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
Само така Странджа Разкажи им играта на тези повехнали гербери
172
6
 
8
 
! Отговори
баба Хакерка преди 14 години
Аз живея в Гърция и съм писателка Твърдо съм против НАТО и съм за Русия и Китай
171
1
 
5
 
! Отговори
GENCHO преди 14 години
RUSIA E SAS ZAPADA , NO NE POZVOLJAVA DA JA EXPLOATIRAT. UKRAJNA SHTE BADE MNOGO PRIJATELSKI NASTROENA KAM ZAPADA , NO NJAMA DA POZVOLI DA JA IZPOLZVAT SRESHTU RUSIA ! ZAPADA PRINUJDAVA BG DA E VRAJDEBNA SRESHTU RUSIA , DOKATO TE SAMITE SHTE SI IZPOTROSHAT KRAKATA DA PRAVJAT BIZNES S NEJA ! SAMITE USA SE OTNSJAT S RESPEKT KAM RUSIA I SE SAOBRAZJAVAT S NEJA , PROTIVNO NA NEZACHITANATA OT NIKOGO MARIONETKA BALGARIA !
170
2
 
5
 
! Отговори
baykolu преди 14 години
На мен пък, тези "ядра на демокрацията", не знам защо, но страшно ми напомнят за една поостаряла идея за "износ на революция".... :)))))))
169
5
 
10
 
! Отговори
Шматко преди 14 години
Къде са сега нашите клакиори като Надка Михаилова , Асен Агов , Иван Костов и главния маниполатор Сополан Паси всичките са се качили на я американска я израелска хранилка а Сополан и на двете . Прави са украинците и новия президент да се откажат от НАТО на нас какво ни донесе превърнаха армията в шаика наемни бандити обслужващи мерикански интереси . Сложиха ни за министър дементния старец Аню БАБАТА и кво плащаме кат попове . Пият ни кръвта навсякъде а полза никъква
168
4
 
8
 
! Отговори
Николай Чудотворец преди 14 години
Браво на президента на Украйна. На тгози свят не са му нужни военни блокове, а повече човещина и в никакъв случай демокрацията, наложена от САЩ с тотални войни, срещу всичко исрещу всеки, кото не е с тях. Страна, която е независима от военни блокове е много по-достойна от такава като нашата, готова да пълзи и да коленичи пред всеки. Какви предатели сме ние вечно търсим на някой да ближем з... части.Честит Великден сега на всичко Българи! Честит разум!Ако като нашата демокрация ще се установя!
167
2
 
6
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Пак говориш глупости То от комунист като тебе какво може да се очаква
166
2
 
5
 
! Отговори
GENCHO преди 14 години
ZA VOJNATA PLASHTAT TAPITE AMERIKANCI , A PECHALBITE OT KRAJBATA NA PETROLA NA IRAK OTIVAT V CHASTNI DJOBOVE ! T.E. DARJAVATA GUBI , ZA DA PECHELJAT MAGNATITE !
165
5
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
до Генчо:Генчо, Генчо - ти изкара цяла Европа с робска психика - ето дори сърбите, коитотолкова величаете се обърнаха на Запад - извиняват се...
164
2
 
3
 
! Отговори
GENCHO преди 14 години
ROBSKA PSIHIKA IMAT TEZI , KOITO SA S *** , KOGATO E SILEN ,SAS SSSR , KOGATO E SILEN I SNASJA I SAS ZAPADA KOGATO E SILEN. T.E. TI LICHNO I TAKIVA KATO TEB !
163
7
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Основната цел на американците не е нефтът /разходите по войната в Ирак надминават цената на целия и петрол/, а изграждане зони на демократизъм/ядра/, които по своя пример да бъдат последвани и от съседните тоталитарнидържави и по тоя начин да се възцари сигурност на планетата.Съответните държави обаче, никак не искат да се разделят с неограничената власт и всячески саботират /камикадзета, атентати/ и субсидират запазване на статуквото, но няма къде да ходят - ще клекнат - ето Ирак сама вече ..
162
5
 
7
 
! Отговори
васко преди 14 години
Браво на президентът на Украйна.