Топсъдийка търсела „расови чернокожи жребци” за групов секс

Лори Дъглас лъснала в повече от 30 порноснимки
6 сеп 2010 13:05,
120
Топсъдийка търсела „расови чернокожи жребци” за групов секс
Снимка: Аbovethelaw

Шефката на бракоразводните съдилища в канадската провинция Манитоба лъсна на повече от 30 неприлични снимки в порносайт в интернет, съобщи Си Би Си, цитиран от в. „Труд”.

Лори Дъглас, назначена на поста си през 2005 г. лично от премиера на Канада Стивън Харпър, се показала чисто гола в най-различни пози с вибратори и как прави фелацио.

Заедно с фотосите в сайта Darkcavern.com била поместена и обява как Лори „дава всичко от себе си” да попадне в компанията на няколко „расови чернокожи жребци”, за да правят групов секс.

Никой нямало да разбере, че обявата всъщност се отнася за висша съдийка, но тъмнокожият компютърен програмист Алекзандър Чапман (44 г.) се оплакал от сексуален тормоз и завел дело за $ 64,4 млн. компенсации, посочва Си Би Си.

Сюжетът започнал да се завързва още през 2003 г., когато съпругът на Лори – Дъглас Джак Кинг (64 г.), адвокатствал на Чапман в бракоразводното му дело. Двамата намерили бързо общ език и Кинг предложил жена си на програмиста.

Изпратил му на електронната поща снимките на Лори, която тогава още била само адвокатка, и упорито настоявал да им уреди сеанс.

До секс така и не се стигнало. Но когато делото на Чапман приключило в негова полза, Кинг го накарал срещу $24 000 да подпише споразумение, че няма да разгласява историята.

Чапман обаче твърдял, че не може да се възстанови след психическия тормоз, и завел иск за обезщетения – за $ 6,7 млн. от Кинг, $ 9,6 млн. от Дъглас и $ 48 млн. от кантората на адвоката. Докато те подготвят защитата си, съдийката временно е отстранена от работа.

Мъжът й признава аферата, но се заклева, че тя не е знаела нито за пускането на снимките в „Тъмната хралупа”, нито че е трябвало да прави секс с Чапман.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обожавам дърти *** и ***.
66
3
 
34
 
! Отговори
вишни и череши преди 13 години
само не разбрах като си "топсъдийка" не трябва да правиш секс, или трябва само в мисионерската поза - и ако може даже без да се събличаш.. Що за глупости?!?! Секса е най естественото нещо и това че иска разнообразие (без да навреди други му) не я прави по - лоша от всички нас. А тоя дето получил стрес - ама след 7 години - това си е чист рекет и безочие
65
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жената е малко над 40, мъжа и с поне 20 години по-стар, какво искате,да стои на сухо ли?Влизали ли сте в тнаши сайтове за запознанства?Пълно е с жени над 45, търсещи секс.Физеологията си иска своето-едни се справят ръчно, други с играчки, а трети имат смелостта да търсят.
64
1
 
28
 
! Отговори
леллел преди 13 години
Забележете, това се случило през 2003г., но *** сега се сеща, че "не може да се възстанови от психическия тормоз". :DDАма и тия са страшни в САЩ и провинцията им Канада... само гледат как да изнудят някой за пари, възползвайки се от законните си права.
63
1
 
4
 
! Отговори
Др.Кимбъл преди 13 години
Ех,Лори Лори......
62
8
 
4
 
! Отговори
до Pin преди 13 години
Pin,знаеш ли,че най-голямото ***,което е *** ***,си ти?Е,аз ти го казвам.P.S.Не завиждай на ***,че са върховни любовници,а ти си импотентен!Някои,като теб са родени да не могат да правят качествен секс,особено ако са с психични отклонения!Коментара ти го доказва,че чичко доктор-психиатърът трябва да те посети!да почука на вратата ти.
61
2
 
4
 
! Отговори
до 61 преди 13 години
Ха сега си дай и телефона и на кой километър да те намерят :)
60
3
 
10
 
! Отговори
Pin преди 13 години
До 61:Ако продължава тази деградация скоро такива като теб ще си умират от кеф ако бяха - пор, ***, *** или някакъв друг *** !!!
59
9
 
4
 
! Отговори
до 58 преди 13 години
Какво искаш да кажеш-че съм ***?Не,не съм ***,но имам същия темперамент.Щях да се размажа от кеф,ако бях ***.
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
pogleda kato na KIMI RAIKONEN oba4e vadi
57
7
 
4
 
! Отговори
Angel преди 13 години
Знаем колко са смели господа пандурите като са по 10-20 срещу един и задължително с качулки. И ако случайно падне качулката после идват, плачат целуват ръка и се наакват (истински случай). Ти от тях ли си? Качулат петел? :Д :Д :Д
56
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 57 Бас ловя че не си чернокож , италианец или латиноамериканец.... познах , а?
55
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми,че чернокожите и *** нямат равни в секса!Италианци и латиноамериканци също!Колко проста истина.
54
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам Лори как си върши работата, но на снимката е със съдийска тога, а погледът и е втренчен някъде дълбоко в нея си. Като че ли усеща черния жребец .
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Точно така 54-ти, но няма как да го обясниш на *** който скачат да я защитават и се чудят после що така България все неможе да се оправи ?! Ами просто е, щото матреала е слаб....
52
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не си чешете изиците отново с глупости!Там, поне хората веднага е отстраняват и тази няма да бъде вече съдийка никога! И това не за корупция, а за секс скандал, който не се е отразявал предполагам на работата и като съдийка. А тук, нашите са корумпирани, обвързани с мафията, глупировките и всички знаят това, но никой не прави нищо!! Така че...според вас къде е разликата???Там хората реагират мигновено на всяка ситуация, не влизат в изрични обяснения, а просто действат, за разлика от тук!
51
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сложих ти едно + да ти се дига самочувствието :) ...цццц, пълно с ***..
50
2
 
2
 
! Отговори
до 45 преди 13 години
дай си кординатите всички лоши ги призовавам да ти се предадат,ай *** само глупости пишат
49
0
 
3
 
! Отговори
41 преди 13 години
451.Не съм казал че АЗ крада!!2.А ако теб те хванат че през работно време(ако си полицай) щракаш в нета да не плачеш.3.И не се прави на бабаит!
48
2
 
0
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
Ти си някъв гей!!!