Топсъдийка търсела „расови чернокожи жребци” за групов секс

Лори Дъглас лъснала в повече от 30 порноснимки
6 сеп 2010 13:05,
120
Топсъдийка търсела „расови чернокожи жребци” за групов секс
Снимка: Аbovethelaw

Шефката на бракоразводните съдилища в канадската провинция Манитоба лъсна на повече от 30 неприлични снимки в порносайт в интернет, съобщи Си Би Си, цитиран от в. „Труд”.

Лори Дъглас, назначена на поста си през 2005 г. лично от премиера на Канада Стивън Харпър, се показала чисто гола в най-различни пози с вибратори и как прави фелацио.

Заедно с фотосите в сайта Darkcavern.com била поместена и обява как Лори „дава всичко от себе си” да попадне в компанията на няколко „расови чернокожи жребци”, за да правят групов секс.

Никой нямало да разбере, че обявата всъщност се отнася за висша съдийка, но тъмнокожият компютърен програмист Алекзандър Чапман (44 г.) се оплакал от сексуален тормоз и завел дело за $ 64,4 млн. компенсации, посочва Си Би Си.

Сюжетът започнал да се завързва още през 2003 г., когато съпругът на Лори – Дъглас Джак Кинг (64 г.), адвокатствал на Чапман в бракоразводното му дело. Двамата намерили бързо общ език и Кинг предложил жена си на програмиста.

Изпратил му на електронната поща снимките на Лори, която тогава още била само адвокатка, и упорито настоявал да им уреди сеанс.

До секс така и не се стигнало. Но когато делото на Чапман приключило в негова полза, Кинг го накарал срещу $24 000 да подпише споразумение, че няма да разгласява историята.

Чапман обаче твърдял, че не може да се възстанови след психическия тормоз, и завел иск за обезщетения – за $ 6,7 млн. от Кинг, $ 9,6 млн. от Дъглас и $ 48 млн. от кантората на адвоката. Докато те подготвят защитата си, съдийката временно е отстранена от работа.

Мъжът й признава аферата, но се заклева, че тя не е знаела нито за пускането на снимките в „Тъмната хралупа”, нито че е трябвало да прави секс с Чапман.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
напиши си адреса тоя лошия ще дойде да се предаде
46
4
 
4
 
! Отговори
НЕМА МАЙТАП преди 13 години
Тая ми прилича на 100% в сората на бившата ми.Ако е 162 висока и около 60 с леко широк ханш вече ще е 1000% тя.
45
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как ще си върши работата както трябва когато явно непрекъснато, и то много яко, я сърби между краката?И защо я защищавате, след като заради сексуалните си практики е уязвима за изнудване и манипулация, а опищяхте орталъка заради Красьо черничкия?
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако всички канадки имат нейния вкус може пак да я изберат !
43
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 41, е няма лошо, ама като те хвана или хванат да не плачеш че има полицейщина и терор :) .....Е може да си поплачеш, ще ти е за последно :) .
42
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А каква е тя че да съди и репава животите на други хора ??? Зле си много.....мъжът и знаел...Абе клоун, кво ме интересува мъжа и дали знае, аз искам човекът който съди другите човеци да е със класи над тях както морално така и културно така и интелектуално! То затова ще ви съдят все такива *** и винаги ще сте в ***....
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти па какво имаш против различните видове секс ? Митъо Крика каза .че било висш пилотаж!
40
4
 
1
 
! Отговори
do 36 преди 13 години
че кой те излъга, че тая *** някой я издига на пиедестал? Нещо се самозаблуждаваш. Тая *** оттук нататък ще затъва само надолу и ако не я уволнят само ще напусне.
39
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
24И какво лошо има в това да крадат и чукат???Ами кради и е.и и ти.Кой ти пречи??Ааа,ама ти си бил *** и не знаеш как да го правиш.A щом еб.ьото не може знаюи и другите НЕ ТРЯБВА..ХА-ха
38
3
 
1
 
! Отговори
lily преди 13 години
iskala e da opita ot chernata magia
37
2
 
5
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
Че тая кой я е издигнал ? Просто правят от мухата слон. Какво ги интересува а и нас вкл. какво си прави жената в къщи?
36
3
 
13
 
! Отговори
брей преди 13 години
до 33 Ами то мъжът и е адвокат , не я съди , знае за тия нейни занимания и няма нищо против /даже и съдейства!!!/ , тогава какъв си ти да я съдиш. Жената е морална щом мъжът и знае. А и никъде не пише че не си върши работата както трябва!
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е в това проблема.Номерът е, че там ги избират. И носят отговорност след като са ги избрали. На следващите избори. А някои, глей ти чудни хора! , си подават и оставките заради нарушаване на общоприетия морал! Тцъ, тцъ, тцъ! Да им се не начудиш на акъла!
34
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може и да има зверове, но ги укротяват а не ги издигат на пиадестал.....
33
2
 
8
 
! Отговори
джес преди 13 години
е дайте някоя снимка де, *** новината
32
6
 
10
 
! Отговори
do 31 преди 13 години
ти откъде знаеш, че в Иран не се *** както им дойде на акъла. Откъде знаеш какъв звяр се крие зад фереджето? В ислямските държавни аналния секс е на почит-това ли ти харесва. А да имаш харем от няколко жени много ли е морално?
31
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е точно така, ЗАЩОТО : 1. Работата и и свързана със решения които променят съдби и животи на ХОРА !2. Човек който има отговорна работа, би трябвало да има висок морал и КултУрна ИЗГРАДЕНА ценностна система !3. Моралът и ценностната система би трябвало да отговарят не на култУра към :педофилия, зоофилия, некрофилия, групови сексуални изпълнения със животни и хора и т.н.То това зависи от въЗпитанието и културата на човек, дълго е за обяснение...или го имаш или така си умираш...празен
30
5
 
12
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
Има право да прави каквото си иска, като е съдийка да не би да не е човек? А повечето който я оплюват тук дали знаят какво правят жените им докато те си мислят че са им много верни?
29
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какво казвате за Иран, че били изостанали, прости и без култура и т.н. А я вижте запада каква култура и какви ценности има!!!
28
5
 
16
 
! Отговори
edna преди 13 години
Това си е лична работа- ч*ука и се на жената, ч*ука се, голяма работа!