Обама: Отвратително е да твърдиш, че 11.ІX. е US заговор

Непростими са думите на Ахмадинеджад, смята американският президент
25 сеп 2010 00:49,
353
Обама: Отвратително е да твърдиш, че 11.ІX. е US заговор
Снимка: БГНЕС

Барак Обама нарече отвратително и обидно изявлението на Махмуд Ахмадинеджад, с което иранският президент намекна, че атентатите от 11 септември 2001 г. са плод на американска конспирация.

Още по темата

В интервю за Би Би Си американският президент изтъкна, че подобно изявление в Ню Йорк, станал жертва на атаки на ислямисти, е непростимо.

В четвъртък в словото си пред Общото събрание на ООН Ахмадинеджад представи тази цинична версия за събитията на 11 септември с фразата "някои хора по света смятат, че бомбените атентати са организирани от САЩ".

Конспирацията целяла "спасение на световната икономика от падение и съхранение на ционисткия режим в Близкия изток".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
9
 
10
 
! Отговори
USA=USSR преди 13 години
Кой спечели от взривяването на кулите?Или ок, кой загуби от взривяването на кулите?Целият свят загуби.Почнаха да взимат отпечатъци от пръсти.Уж се борят с тероризма, и ограничават свободата.
310
3
 
8
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: номер 312Според теб, всеки който не е съгласен с твоето мнение че американците сами са си гръмнали небостъргачите изпада в телешко възхищение пред Америка ли?Е да, ако мислиш така то аз също изпадам в "телешко възхищение". Въпреки че знам доста неща за мръсните игри на ЦРУ, за демагогията в Белия дом и много други неща! Но извинявай, да твърдиш че американците сами са направили това на себе си е повече от перверзия! Аз съм реалист, не съм комунист!
309
10
 
2
 
! Отговори
Привет от Каспичан преди 13 години
До кукригу, лъжата и прочие.Хубаво е, че у наше село са останали хора със здрави политически убеждения, които вярват на USA и не вярват на фактите.
308
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До двамата кенефочистачи в Осло и Лондон. Не че вярвам, че ще си размърдате промитите мозъци, но ако все пак решите да го направите си отговорете на въпроса коя страна спечели нещо след 9/11? Арабските страни може би? Или САЩ като си намериха повод да завладеят маковите полета и петролните кладенци.
307
9
 
10
 
! Отговори
truth преди 13 години
Америка ги взриви.
306
2
 
10
 
! Отговори
някой-Алф преди 13 години
До: НякойХа, ха! Очевидно съм на повече години от теб, щом искаш да спорим за ник-а.Това е много често срещана дума и е нормално да не си единствен който я използва. Нямам желание да споря за това.А за годините - на достатъчно години съм за да ми промиват мозъка със съветски и български филми за войната, като "17 мига от пролетта" и "На всеки километър".А ти гледал ли си филма "Майкъл Мур мрази Америка"? Да видиш какво се казва комунистическа манипулация!!!
305
6
 
11
 
! Отговори
Привет от Лондон преди 13 години
До не се старай, някой,истината, доктор, странджата и ослоХубаво е че все пак са останали разумни и културни хора в България. Иначе четейки коментарите на тази умопомрачена пасмина с техните глупави конспирации е достатъчно да ти се повръща.
304
2
 
9
 
! Отговори
Аз съм 313 преди 13 години
Е това и аз им го казвам и вече не споря с тях(некадърниците). Оставам ги да си отмират по естествен начин. За съжаление трябва да минат три-четири поколения.
303
7
 
12
 
! Отговори
Oslo преди 13 години
Обикновенно когато некадърните хора не могат да постигнат нищо в живота си изпадат в паника и безумие. Започват да вярват в конспирации и незнам си какво още. Ето това точно се случва тука с тази червеноподобна сбирщина на която САЩ, Западна Европа и останалият цивилизован свят е виновен за техният личен неуспех.
302
7
 
7
 
! Отговори
lulu преди 13 години
Истината в този свят, вече е относително понятие.
301
0
 
2
 
! Отговори
Брей преди 13 години
А стига бе! Нима има още заблудени индивиди?
300
10
 
12
 
! Отговори
Бореца преди 13 години
Че атентатите на 11 септември са вътрешна работа на САЩ няма съмнение за това! Само че искам да кажа нещо както у нас политиците са кукли на конци това е валидно за САЩ. Президентите се избират от банкерите на Уолтстрийт а на американският народ му се поднася сапунена опера на демокрацията. Както знаете избирателната система на САЩ съвсем не е най-демократичната!Така че Махмуд е прав само че това не е изгодно на световната империя но истината ще излезе наяве много по-късно,да имаме търпение!!
299
1
 
8
 
! Отговори
Не спори с тях преди 13 години
Не спори с тях. Виждам че си прочел 313.
298
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва ти професионална лекарска помощ - явно и денем и нощем сънуваш комунисти и мюсюлмани
297
2
 
12
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
За всички големи събития винаги е имало конспирации направени от самите извършители или подкупени от подражниците им. Те винаги са добре дошли за стари продънени комунисти или техните надъхани отрочета. Да не говорим каква приятна музика са за мохамеданчетата.
296
5
 
10
 
! Отговори
Не се старай преди 13 години
Не се старай да отговаряш на тоя или оня защото тези статии се пускат с единствената задача да дадат фронт за повсеместни *** на разни комуниги и лузъри за които винаги някой им е виновен. Така получили своята душевна ч..и..к..и..я те се чувстват велики защото са успяли да заклеймят американци, ционисти, разни гадни капиталисти и всички други които руските сайтове ги анонсират. Не искат да схванат че ислям с човешко лице няма, а когато четвъртития с шплент е вътре ще ореват орталъка.
295
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе ***, за теб освен черно и бяло други цветове има ли? Който не изпада в телешко възхищение пред САЩ значи задължително е комунист? Аман от ***
294
8
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
По всичко си личи че в този форум е пълно с нещастни дебели пъпчиви селски тинейджери, които не могат да се покажат навън в събота вечер. Подведени от някакви скалъпени глупави конспирации крещият в един глас анти американски идиотщени. Предлагам им да си стегнат по едно куфарче и да заминават в иран или ирак, дори в куба и северна корея не е лошо за промити мозъци. Хайде всички отрочета на червените *** да си сложат по една *** и бурка и в иран. Западна Европа, САЩ и Цивилизованият свят няма нужда от такива.
293
3
 
12
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: мартиДа те светна малко: Дядо ми на времето е станал човек не защото не е ял различни видове сирена (кой е казал че трябва да са вносни?), а защото се е изучил при старата, капиталистическа система от "мръсните" капиталисти, като е минал през всичките фази на обучение - от чирак през калфа до майстор.А след 1944 година всичко е започнало постепенно да рухва и упада, та до ден днешен!!! И за всичко това са виновни "братушките" от бившия СССР, а не Америка.
292
7
 
4
 
! Отговори
bg преди 13 години
Murshata Obama skandirashe:promeni,promeni,promeni.Kude sa ti promenite be mursho?"Promenite"vklu4vat priznavaneto pred cel svet za gnusnoto falshificirano "kacane" na Lunata ot amerikanskite masoni.