Путин може да се окаже със зет южнокореец

Малката му дъщеря Екатерина щяла да се жени
Обновена: 29 окт 2010 22:04 | 29 окт 2010 16:50, Елка Василева
18
Путин може да се окаже със зет южнокореец
Путин и съпругата му Людмила. Снимка: БГНЕС

Плътната стена от секретност, ограждаща от любопитната общественост дъщерите на руския премиер Владимир Путин, се пропука за пореден път.

От Южна Корея тръгнаха слухове за готвеща се сватба на по-малката от тях – 23-годишната Екатерина, чийто избраник по данни на местната преса е 25-годишният син на бивш служител на корейското посолство в Москва.

Позовавайки се на анонимен източник, популярният англоезичен вестник Korea Joong Ang Daily, който е част от една група заедно с The International Herald Tribune, пише, че за предстоящото бракосъчетание е станало известно през август, когато бащата на евентуалния бъдещ младоженец, бившият адмирал Йонг Гу и съпругата му са били на почивка в Япония.

В същия японски курорт по същото време е бил южнокорейският посланик в Токио Квон Чул Хюн и точно на него на един обяд бившият адмирал разказал за предстоящата женитба на малкия си син с малката дъщеря на Путин.

Скоро след това и самите щастливи влюбени пристигнали в курорта и посланикът имал удоволствието да се запознае с тях. Екатерина през цялото време е била съпровождана от двама руски телохранители.

Самият Юн Йонг Гу, с когото се е свързало изданието, е потвърдил, че скоро ще бъде официално съобщено за годежа, но помолил да не се изпреварват събитията.

По данни на източника на вестника Путин бил против избора на дъщеря си, но си променил мнението, след като лично се запознал с бъдещия жених.

В момента бъдещите младоженци продължават заедно да следват в университет в САЩ. 

NEWSru припомня многобройните слухове за предстоящи сватби на дъщерите на Путин.

Преди година стана куриоз в ефира на радио „Ехото на Москва“, когато известният писател Александър Проханов явно се изпусна, като каза, че дъщерята на Путин се била омъжила за олигарх.

Веднага след това Проханов изключи мобилния си телефон и като че се скри от Москва.

Предишният слух за сватба на дъщерите на Путин е от 2005 г. Гръцката телевизия „Стар“ тогава съобщи, че или Екатерина /родена 1986 г./, или Мария /родена 1985 г./ се готвят да правят сватба на остров Санторини.

Кметът на острова Ангелос Русос твърдеше, че дори вече имало резервирана стая в луксозен хотел. Местни жители също уверяваха, че сватбата наистина се е състояла в православна църква във Фира – столицата на острова.

NEWSru припомня и шумния скандал с вестник „Московский кореспондент“, който през април 2008 г. писа, че Путин се бил развел с жена си  и готвел сватба с олимпийската шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева, която влезе в политиката. Тези слухове бяха подхванати активно от западните медии, те бурно обсъждаха и слуховете, че Кабаева била родила син на Путин.

Вдигналият се шум принуди лично Путин да коментира: „В това няма и дума истина. Съществува личен живот, намесата в който не е позволена на никого. Винаги съм се отнасял отрицателно към онези, които с някакъв грипав нос и с еротичните си фантазии се врат в чуждия живот“. Малко по-късно вестникът беше закрит и не излиза и досега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
14
 
! Отговори
Eros преди 13 години
Volodq zaslujava nay-dobroto.Vse pak koreytcite trqbva da se obedinqt i ako ne e sano sluh,moje da stane ne6to v tazi nasoka!
16
1
 
15
 
! Отговори
Иванчо преди 13 години
Следователно, по всичко личи че цар *** ще се сродява с Изтока а не със Запада. Като гледам разликата в габаритите на снимката - тежката дума ще има царица Путятина. А може би това е причината са посинената скула на Негово Величество от миналата седмица?
15
1
 
18
 
! Отговори
спомен преди 13 години
Такава журналистика Димчо Дебелянов нарича "***" - изреченията винаги започват с "може" и "щял"! Отврат!
14
2
 
16
 
! Отговори
чч преди 13 години
Те имат слабост към южнокорейците-нали им свалиха един граждански самолет по "погрешка"!Ето,че обръщат палачинката!Сега южнокорейците "свалят"жените им!И това,ако не е демокрация-кое е?
13
5
 
20
 
! Отговори
някой преди 13 години
"По данни на източника на вестника Путин бил против избора на дъщеря си, но си променил мнението, след като лично се запознал с бъдещия жених."Или по-скоро бъдещият жених е бил с черен колан по кунг-фу и Путин не е успял да го победи с неговото самбо, в резултат на което е получил синина под лявото око и ще не ще се е съгласил да даде дъщеря си на южнокорееца.
12
3
 
19
 
! Отговори
Putin преди 13 години
Ако не е *** няма страшно.
11
4
 
18
 
! Отговори
КГБ преди 13 години
Комуниста много морален го раздава.Седнал до тая... типична посткомунистическа... жена.А зад гърба и си хойка с една друга.
10
2
 
15
 
! Отговори
Инвазия преди 13 години
Корейците явно и те са влезли в битката за завладяването на света. Севернокорейците ще осигурят армията, а южнокорейците ще се плодят навсякъде като албанци.
9
7
 
25
 
! Отговори
КГБ преди 13 години
Абе какво ни занимавате с тоя?Вчера паднал от стола.Днес дъщеря му.Да не ви плащат и за него да пишете (другия е Гоце)?
8
5
 
17
 
! Отговори
PUTKIN преди 13 години
NE KOMENTIRAITE JIVOTA MI , DA NE VI HAKNA KOMPUTRITE !
7
4
 
21
 
! Отговори
mvbhmcgh преди 13 години
Те жълтичките имат в гащите си....едни фасчета
6
4
 
23
 
! Отговори
Hans Rus преди 13 години
Значи Путин се очертава да има жълти внучета...да му е честито!
5
2
 
30
 
! Отговори
мелодия преди 13 години
Живи и здрави да са и винаги да се отнасят към клюките по този начин - с мълчалива усмивка
4
3
 
24
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Като се запознаят, корейчето май ке се скрие вдън земите Сибирски.Тъста джудист ,та дрънка,тъщата-мамаша.Ке му се изправят очите от зор.
3
0
 
24
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Супер!!!Династичен брак,както в древността.Русия-на много морета!
2
0
 
28
 
! Отговори
rge преди 13 години
Тъщата :)на корееца
1
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tova na snimkata li e malkata mu dyshteria?