Огромни вълни погълнаха коли в Япония

Потресаващи видеокадри от силното земетресение
Обновена: 16 мар 2011 14:43 | 11 мар 2011 10:35,
134

Източник: YouTube

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Напиши коментар Коментари
84
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
666
83
8
 
5
 
! Отговори
ava преди 13 години
ДО ВСИЧКИ АТЕИСТИ -четете ФИЗИКА - последните открития и експерименти, които са направени от известни учени от цял свят, недвусмислено разкриват, че БОГ има... Купете си такива книги - научно-популярни, написани от ФИЗИЦИ, и ще се убедите сами.
82
2
 
31
 
! Отговори
писна ми от луди преди 13 години
кога ще спрете да преписвате на маите думи които никога не са казвали и предсказания които не са правели никогаааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! цунамита винаги е имало и ще има и то много по-силни и разрушителни,земетресения също,урагани също !!! просто спрете да говорите глупости зашото когато дойде 2013 ще изглеждате като шизофреници и абсолютни *** !!!!!! как може група шарлатани да промият мозъка на толкжоа много хора по света... но какво да се прави такъв е савременият свят
81
8
 
11
 
! Отговори
нн преди 13 години
като чета коментарите съвсем се отчаях,толкова безверници и атеисти,които се поставят над Господ,ами ето заради вас са тия бедствия и като гледам колко сте много,ще става още по-страшно
80
2
 
4
 
! Отговори
sweden преди 13 години
do 666 abe tiya dirjavi 6te se opravyat ako bg udari za kakvo li 6te stane vipros ne6tasno ku4e
79
6
 
8
 
! Отговори
NEMO преди 13 години
На религиозните недорасли фанатици не им трябва да знаят трябва им да вярват на кого обаче да вярват.Слаби хора на които им трябва вяра, на силните не им трябва вяра защото те вярват в себе си и знаят истината.Приказките станали популярни през последните 2000 години са смешни в очите на повечето съвременни хора.
78
2
 
12
 
! Отговори
Гадняра преди 13 години
Това, което се случва днес в Япония е ужасно! Но, страданието и нещастието прави тези хора силни и организирани, прави ги гражданни в държава, а не като у нас, роби на мафиоти. Кокво ли трябва да ни се случи, за да разбереме, че бивши комунисти няма и че и демокрация и комунисти са несъвместими?!
77
2
 
8
 
! Отговори
Hm преди 13 години
Господ няма нищо ощо с новия световен ред или щатите удариха япония щото не им играе по свирката или *** я наказаха заради курилите се симисля че системата хаарп действа безотказно за справка помислете хаити разрушено а доминиканската република няма съборена къща
76
12
 
13
 
! Отговори
до разумен преди 13 години
Понеже ви опростачиха и ви научиха да нямате страх от Бога, а някои дори се поставят над Господ, ще се случват все повече и по-страшни катаклизми ...Не се ли вразумим - човечеството ще загине !
75
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
76Стига с тоя господ!Може и да има там сила някъква,но съм убеден,че не е това което ми говорят в храмовете.Иначе нямаше да има попове собственици на бинго зали!Религията е вършила работа когато не е имало знание.Добър метод за възпитаване на раята.Днес науката е водеща.И да се молиш и да не се молиш все тая!Бръкни в контакта и хвани фазата и се моли колкото искаш!Писна ми от болни мозъци печелещи от свещоливници!
74
6
 
13
 
! Отговори
до ИСТИНАТА преди 13 години
Неграмотен, неук и *** си. Типично за религиозен фанатик.
73
21
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
ДО СЕГА СЕ СЪЗДАВАШЕ ВСИЧКО СЕ УБИВАШЕ .ЗЕМЯ СЕ РУШЕШЕ .НО ГОСПОД ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИ ТОИ СЪЗДАДЕ СВЕТА И ПОЧВА ДА ГО РУШИ .ЗАЩОТО АЛЧНОСТТА С ГЛ БУКВА В СЪЩЕСТВОТО ЧОВЕК ВЕЧЕ НЯМА ГРАНИЦИ .ТОВА Е ХОРА .МОЛЕТЕ СЕ .НО ВЕЧЕ Е МНОГО КЪСНО.ТОИ ДАВАШЕ МНОГО СИГНАЛИ .НО ЧОВЕКА СЕ ПИШЕШЕ ВИНАГИ ПО УМЕН.
72
9
 
17
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
Офф... тъпите божий овчици като този БОТ ли е, ВОТ ли е, трябва някой да ги пердаши от време на време. Хората страдат и умират, той вие за глупавата си религия. Аман от безумници.
71
4
 
5
 
! Отговори
ууууууууууу преди 13 години
КЪДЕ СА *** БЕ ВИЖ ЩО СКРАП ПЪТУВА ПО ВОДА....
70
8
 
9
 
! Отговори
до ВОТ преди 13 години
Що бе, ***? В религиозните овце ли е бъдещето?
69
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
69Aбе ти да не си душевно болен?Какво е религията според теб?И каква е разликата между нея,демокрацията,социализма,сектата и т.н.?Всички тези неща са измислени за да се ръководят масите от нискообразовани хора.Няма значение дали се нарича религия или с друго име.За времето си когато е измислена религията е вършела работа, нямало е масово образование.Но днес когато се откриват факти ,че е имало хора още преди 6000 и повече години да ми твърдиш,че господ има само от 2011 години е чиста измама!!!
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
добавен от: СССР! преди 7 минут------- ТИ СИ ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!
67
0
 
20
 
! Отговори
Аделина преди 13 години
Хората измират, погледнете само какво става там! Как по дяволите може някой да се усмихне в коментара си, как може да пишете глупости и да се шегувате???? Именно защото повечето от хората са назад с "материала" и са способни да иронизират човешкото страдание - затова и още катаклизми ще има... Докато не се научат такива *** КАК трябва да се мисли!
66
16
 
8
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
СЪДЕЙКИ ПО ГЛАСУВАЛИТЕ ИМАМЕ 50% АТЕИСТИ В БЪЛГАРИЯ.Е КАК ОЧАКВАТЕ ТАЯ ДЪРЖАВА ДА ПРОСПЕРИРА?
65
7
 
10
 
! Отговори
СССР! преди 13 години
Много просто! Това се нарича HARP, кризара при американците тепърва започва, и сега използваха своето оръжие да скапят бюджета и икономиката на Япония, защото техните корпорации са на плюс, както и китайските. Просто си скапват конкуренцията и искат да повлечат в гроба и някои друг със себе. Грозно, но факт! Все пак говорим за капитализъм и неговото поприще(бърлога)!