"Враждебни сили искат да изтласкат Русия от световната арена"

Американските спецчасти са замесени в убийството на Кадафи, твърди Путин
Обновена: 15 дек 2011 12:55 | 15 дек 2011 12:52, Елка Василева
96
"Враждебни сили искат да изтласкат Русия от световната арена"
Снимка: Reuters

Враждебно настроени към Русия сили на Запад, които сравняват Путин с Кадафи, се стремят да изтласкат федерацията от световната арена. Това заяви днес руският премиер Владимир Путин, който отговаря на въпроси от граждани в пряк телевизионен ефир.

"Чух тези изказвания. Всъщност там не се говори за мен. Говори се за Русия - някои искат да изместят Русия, за да не им се пречка, да не им пречи да господстват на земното кълбо", коментира Путин.

"Все още има страх от нашия ядрен потенциал, затова (Русия) е толкова силен дразнител. Освен това водим независима външна политика. Което естествено пречи някому", добави руският премиер и подчерта, че Русия има на Запад "повече приятели, отколкото врагове".

По повод думите на Джон Маккейн, който го сравни с Муамар Кадафи, Путин припомни, че американският сенатор е участвал във войната на САЩ с Виетнам.

"Според мен ръцете му са доста оцапани с кръвта на мирни граждани и много му харесва, той не може да живее без тези ужасни сцени - разправата с Кадафи, когато на екраните в цял свят бе показано как го убиват", предположи руският държавник.

"Това да не би да е демокрация?" - възмутено коментира той убийството на Кадафи без съд и следствие.

Руският премиер припомни, че Маккейн е бил пленник във Виетнам "и е лежал не просто в затвора, а в яма, и е лежал няколко години". "На всеки ще му се разхлопа дъската - затова няма нищо особено тук", констатира Путин.

Силният човек в Русия обвини специалните сили на САЩ, че са замесени в смъртта на Кадафи.

"Безпилотни летателни апарати, по-специално американски, атакуваха колоната на Кадафи, а после, чрез специалните сили, които не би трябвало да са там, извикаха по радиото така наречената опозиция и бойците, които го ликвидираха без съд и следствие", каза Путин.

Руският премиер коментира и парламентарните избори, които бяха спечелени от управляващата партия "Единна Русия", а опозицията организира множество протестни митинги.

Резултатът от парламентарните избори в Русия отразява реалното разположение на силите в страната, а опозицията винаги ще смята изборния резултат за нечестен, заяви още руският премиер.

Той предложи на руската ЦИК да монтира уеб камери във всички избирателни секции по време на президентските избори през март догодина, в които ще участва като кандидат за висшия пост.

"Имаме 90 хиляди такива секции. Нека страната вижда какво става край всяка конкретна урна. Опозицията трябва да получи възможност да контролира в пълен обем онова, което става в избирателните секции и това е напълно възможно да стане чрез уеб камери", заяви Путин по време на "пряката линия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
18
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Путин е велик!
52
0
 
25
 
! Отговори
Глаша преди 12 години
"""""Руският премиер припомни, че Маккейн е бил пленник във Виетнам "и е лежал не просто в затвора, а в яма, и е лежал няколко години". "На всеки ще му се разхлопа дъската - затова няма нищо особено тук", констатира Путин."""""""" ПУТИН.......Мой герой....
51
0
 
16
 
! Отговори
славянин преди 12 години
Тези враждебни сили са познати на световното информирано общество като юдо-масони и на тях не им пука дори за страната подслонила най-много от тях! ГМО-културите и сондите за шистов газ са най-доброто доказателство за това твърдение! Въпросните сили са световно безродни и за тях единствените ''ценности'' са мангизите и властта!
50
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало 50 защо не се опиташ да продадеш един литър мляко или един килограм сирене в Щатите , нещо да си чувал за техните стандарти особено в хранителните стоки , опитай и ще видиш ***
49
0
 
16
 
! Отговори
ДО 48 преди 12 години
В ЩАТИТЕ ПОГОЛОВНО СЕ СЕЯТ ГМО *** ,ЗАТОВА 90 % ОТ ПИНДОСТАНЦИТЕ СА ДЕБЕЛИ НЕНОРМАЛНИ МУТАНТИ ,ЛОШОТО Е ,ЧЕ И НАС НИ НАТИСКАТ ДА ИМ ОТГЛЕЖДАМЕ ГМО *** ,ДАНО ПО СКОРО ИЗЧЕЗНАТ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ,ЧЕ ДА СПРАТ ВОИНИТЕ И ДА НИ ТРОВЯТ С ВАКСИНИ И ГМО ***
48
8
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
В Щатите работят само 3% в земеделието не 10% и произвеждат толкова че половин свят могат да изхранят , но примера с Югославия е че когато там са им оставили земята те са си я обработвали и то машинно , дръг въпрос е че както и в останалите отрасли и в земеделиото игре роля глобализацията само че не соц . такава , защото е потсвена грешна основа , интерерса при нея се губи
47
0
 
22
 
! Отговори
до 47 преди 12 години
Пудел не пудел, никой не смее да му мери плешките с педи или да го потупва снизходително по рамото. За сегашните възможности на Русия, води перфекта външна политика. Знае много добре силните и слабите места на родината си.
46
16
 
1
 
! Отговори
6789 преди 12 години
Putin e nai-dobriat pudel na Zapada! Ku4e, koeto lae ne hape!
45
9
 
6
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
Нека работят, не са пример за икономическо развитие. В САЩ само 10 процента от населението е заето в земеделието, което е достатъчно да се хранят и даже да изнасят зърно. Дребното земеделие е пълна затра и българите го разбраха много скоро след , като им върнаха земята в реални граници. Честа гледка беше , някой да оре с кон и рало, като преди 100 години, или да сее жито на ръка. Смешна работа, ентусиазмът отмина бързо и се ориентирахме към вносът от страни дето знаят как се прави.
44
2
 
27
 
! Отговори
:) преди 12 години
Да Живее Велика Русия.Не зависима и некотрулирана от никой. а не като нас мишките робите.
43
0
 
14
 
! Отговори
До г-н 41 преди 12 години
Уважаеми, в съседната ни братска страна земята се обработва с малки и големи трактори до канавките на пътищата и до граничната бразда, както видях това лято на събора на Кадъ Боаз (какво звучно българско именце!). Хората работят, а не се вайкат! А на въпроса, по колко пари биха взели за декар, отговорът бе смазващ: " Jебем ти маjку! Ово jе српска землjа и она не се продавлья!"
42
1
 
30
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Молодец, Володя! Так держать! Покажи им кузькину мать! Ей, този наистина ме изкефи с Маккейн! Виетнамците са били много жалостиви!
41
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
запада загива и в своята агония и злоба се мъчи като удавник за сламка да се докопа до природните богатства на Русия ,та да отложи във времето неизбежния си край,затова бяха тези смешни режисирани протести с които се опитват да дестабилизират Русия ,но вместо любимите на щатите либера;стващи демокрадци излязохо крайно леви и ултра десни които още по люто подхванаха циониските еврейски щати и прислужващата им западна Европа
40
4
 
8
 
! Отговори
до 40 преди 12 години
Тия тракторчета в Югослявия бяха все китайски дараци. Мисля, че в цял свят вече е прието, че дребното земеделие не е печелившо. Само в слабо развитите страни всеки има земя и ходи да рови в нея. Земеделието не е това което е било преди 70 години.
39
2
 
3
 
! Отговори
До 32 преди 12 години
Да но и тогава преди 22 години щеше да има най- модерните заа времето си трактори , но не руски забележи. Не знам дали си ходил в Югославия но Тито на времето им беше оставил земята е вярно по 10 хра но това са си нащо 100 дка , колко от нас имаха по толкова и във всеки двор по селата им има трактор , а единствения им проблем по време на войните беше нафтата за да могат да орат , така изкараха войните и ни продаваха жити по време на кризата при Жан Виденов
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Група български учени за 20 годишни изследвания са стигнали до извода че демокрацията е болест:Демокрация (или СПИН - синдром на придобитата имитация на независимост) Вирусно, силно заразно инфекциозно-респираторно заболяване, пренасящо се от американски морски пехотинци, предаващо се по въздушно-десантен път. Практиката показва че особено уязвими към инфекции са страни с лоша екология( излишъци на пясък, нефт, газ и липса на патриотизъм). Вход на инфекцията в този случай са най-големите платформи за петрол в региона. Макар че в някои страни като Бг например имащи добра экология инфекцията използва за вход мозъка на хора с известни генетически отклонения(т.нар. лош материял). Съвременните учени различават няколко вида на причинителя на това заболяване. Но най-тежката форма е Американската демокрация ( Бушизъм ); Предполага се че първият човек, заразен с демокрацията, е протестантския проповедник Джими Картър. Неговия случай протича безсимптомно и с подобряване във фазата на инкубационния период, което помага да се избегне смъртта. Въпреки това, в 1980 с демокрация се заразява Роналд Рейгън, лош президент и още по-лош актьор. В резултат на това цели държави били обхванати от епидемия на демокрацията. До неотдавна основният преносител на демокрацията е бил Джордж Буш, който причини световна пандемия от демокрация. Например само в Ирак, смъртността в резултат на тази пандемия е 99,9%. По последни данни Джордж Буш е имал тесен контакт Барак Обама, което навежда учените над мисълта че и той също е заразен.СИМПТОМИ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО(не се отнася за преносителите):Признаци, че в страната бушува епидемия на демокрацията в остра форма (може да има само някои симптоми, а може и всички наведнъж): -Нефт, газ и др. ресурси започват да изчезват в неизвестно направление. -Масово започва да се предвижва идеята за добив на шистов газ, в следствие на което экологията става още по-лоша и се налага внос на продукти, разбира се за долари. -Унищожаване на фонда за семена и запасите от зърнени, бобови и т.н. култури. -Унищожаване на всички производства в страната и засилване на вноса на всякакви ***. -Масово започва да се предвижва идеята за отглеждане на ГМО, зърната за посев които обезателно се купуват за долари. -Масова пропаганда че ГМО е безвредно и трябва да се яде вместо обикновенната храна(следствие: низка раждаемост,малформации, болести и зависимост от разпространителите на демокрация. -Увеличаваща се корупция. -Масовата концентрация на KFC и McDonalds по ъглите, площади, алеи, търговски центрове и по принцип навсякъде -Голямо количество патрулни коли с ченгета дъвчещи понички и кафе -Множество постове с американски войници; -Програми по телевизията, в които президента на страната се здрависва с Барак Обама и го нарича брат, колега, или просто добър човек; -Ежечасова поява на Кондолиза Райс или Уорлик в новините, където те изразяват удоволствие от процесите развиващи се в тази страна; -Висящи навсякъде флагове на Сащ; -Билбордове с търговска реклама по средата на пустинята; или просто пред НДК -Спонтанно преименуване на улици в булевард; -Продаващи се на всеки щанд Талмуд, порнографски списания, и книги с инструкции и правила "Как да направим евреите по-щастливи"; -Кръжящи в небето, американски Апачи; -Тайно намигващи си брадати мъже с ***, с колани боеприпаси и взривни вещества; -На всяка крачка - хора, които говорят на английски лошо, но на собствения си език още по-лошо. Конкретно за отделния човек симптомите са следните: -прогресивна загуба на тегло, изтощение, перманентен глад, замътняване на съзнанието, което прехожда в зомбиране, импотенция, дезориентация, параноидален страх, депресия, повръщане(стомашен сок само, заради липсата на храна), и др.Бг учените отбелязват и почти магическите симптоми при заразените с демокрация:внезапно стопяване на спестените финанси, загубата на работа, пълно отсъствие на средства за съществуване, масови обръщения на хората в банките за кредит, внезапно възникващо в човека желание да продаде част от органите си, внезапно възникване на желанието да станеш ***(проститут:))), голяма част от заразените започват да продават децата си на педофили или просто в добри ръце, забелязва се отсъствието на желание за живот в следствие на което заразените завършват своя жизнен път със самоубийство.Българските учени в резултат на изложените факти са стигнали до извода че основните преносители са президентите на Сащ, Израел, Англия и техните пионки в европа, африка и азия, които доброволно подлагат на заражение своите граждани. Имайки предвид сериозността на даденото заболяване съвременната медицина предлага и съвременно лечение.ЛЕЧЕНИЕ: Симптоматическо, Радикално и Имунизация.Бг учените утвърждават че в условията на нашата страна, където заболяването е придобило пандемичен характер е възможно само симптоматическо лечение с помоща на революционния препарат "Бензиплам". Болния се полива с бензиплам, драсва кибритена клечка до появата на пламък, после което заболяването напълно изчезва, както впрочем и самия болен:)))) Между другото руски учени казват че дадения метод лечение рано или късно развива имунитет в хората(както в 1991г. в Москва) и те избягват всякакви контакти със заразените с вируса на демокрацията, и съответно не заболяват. За сега съвременната медицина знае само две държави които използват Имунизация- Русия и Китай. Същите тези държави имат и препарати за радикално лечение на вируса на демокрацията, най-известните от които са Топол-М, Булава, Синева, Сатана, и др. препарати в които активни вещества се явяват Уран, Плутоний, Цезий и др. вещества с период на полуразпада хиляди години. Както се казва търсете в аптеките:)))ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Демокрацията е опасно заболяване от което умират милиони хора и единствения начин да се защитим е да не го допускаме на територията на страната и да не позволяваме да ни управляват продажни политици които за пари са съгласни да пожертват собствения си народ и страна. А също, все още не е късно да се обърнем за помощ към страните които имат опит в лечението на вируса на демокрацията. Бъдете здрави! С уважение БАН.
37
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направи си труда да прочетеш американската конституия правена когато ние сме били част от една крайно изостанала империя а обичните ви руснаци са били крепостници сиреч по зле и от нас. и после говори за америкаската демокрация
36
2
 
26
 
! Отговори
я преди 12 години
Америка е най -голямата демократична държава.Затова президентите им кривнат ли от тяхната "демокрация"и ги трепят като кучета.Справка Кенеди.
35
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво значи че Полша точи зъби на руската земя , може ли да учониш кое точно е руската земя тази империя в момента ли , май ще ти се обидят нашите националисти за Волжко Камска България ,която е половината от европейската и част , кое е руска земя Сибир или Крим , та това е последната империя на земята в чиийто граници влизат чужди народи
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това за Маккейн си е истина, то си му личи по приказките и държането.