Уволниха руска стюардеса за гавра със "Сухой"

Предпочитала да се разбие самолет на работодателя й "Аерофлот"
11 май 2012 17:15,
84
Уволниха руска стюардеса за гавра със "Сухой"
Суперджетът "Сухой" по време на полет над Москва през март тази година. Снимка: Reuters

Стюардеса беше уволнена от руската авиокомпания "Аерофлот" за дебелашка шега по повод катастрофиралия в Индонезия джет "Сухой", съобщи Лента.Ру.

Екатерина Соловьова проявила черното си чувство за хумор и пуснала в социалната мрежа Twitter коментар, че било по-добре да се разбие машина на работодателя й.

Още по темата

"И какво, суперджетът се разби?! Ха, ха, ха! Скапана машина! Жалко, че не беше на "Аерофлот", щяха да станат с един по-малко. А може и обратно да ги продадат на някого!”, гласяло постването.

Руският самолет "Сухой Суперджет-100" изчезна от радарите по време на демонстрационен полет над индонезийската столица Джакарта на 9 май.

По-късно отломки от аероплана бяха открити в района на планината Салак. На борда е имало 46 души, като всички са загинали при инцидента. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: стюардесакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
34
 
! Отговори
Ей 61 преди 11 години
Да не се обиждаме, не са малко. При 3-тата ще си проличи.
55
4
 
35
 
! Отговори
Така, така! преди 11 години
Тази ***, стюардесата, са я уволнили съвсем правилно! На й сега пилотски или щурмански!
54
4
 
36
 
! Отговори
Рус преди 11 години
Дааааа.... Все по малко и по малко остават свестни Българи, който не забравят история.... Все повече промити малки мозъци който смятат че европа и америка са братя :(
53
2
 
33
 
! Отговори
До Къркорчо преди 11 години
Суперджетът е направен с толкова модерни материали, можеш да видиш справки за това в % от масата на самолета, с такава пластичност (в смисъл комплектация с уреди и двигатели от различни производители, че е 1 в класата си и ще има голем търговски успех! По-добре си трай!
52
0
 
33
 
! Отговори
До 57 преди 11 години
Може и да съм послъгал малко, Ти разбра ли същността, на "риторичното" питане , обяснено в 52
51
1
 
35
 
! Отговори
До КИКО преди 11 години
Би ли обяснил, КОЙ ТОЧНО се шегува с нещастието на хората "Уволниха руска стюардеса за гавра със "Сухой" сн "Ройтерс", А ЧЕ ПИША ТАКА Е ПОРАДИ СЪЩАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ИСКАМ ДА СЕ МАХНЕ ГАВРАТА, КОГАТО ПИШАТ ЗА РУСИЯ.
50
0
 
39
 
! Отговори
Четящ преди 11 години
51-ви, не разбираш руски? Лошо, такова кннижнина остава недостъпна за теб! Да не говорим за това, колко нещо има във всеки дом на културните българи. А в библиотеките! Боя се, че когато говориш френски или английски, трябва да стоим далеч от теб, да не ни свърже някой с твоя интелект. Срам ме е от такива! Някога знанието на езици беше на почит.Малко инфо: Обама също няма да иде на о-в Русский (до Владивосток). Големите си дават знаци, които някои не могат да разчетат.
49
3
 
40
 
! Отговори
Al преди 11 години
*** ***
48
0
 
39
 
! Отговори
KIKO преди 11 години
GREXOTA E DA SE 6EGUVA6 S NE6TASTIETO NA XORATA !!!!
47
3
 
37
 
! Отговори
Дипломат преди 11 години
"Позовавайки се на необходимостта да завърши формирането на руското правителство(Той е президент ), Путин е изразил съжаление във връзка с това, че не може да посети срещата на Г-8. Направо си умирам от кеф. Това не "дипломатически шамар", това си е направо кроше.;-))
46
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от днес ,бг целят да представят руснаците като полухора пред българските читатели ,също както Хитлер промиваше мозъците на германците преди повече от половин век , от днес бг са американски *** а новините им касаещи Русия са смешни ,*** и идиотични . дори и превода от руски не го правят пълноценен ,или пък умишлено извъртат преведения текст .
45
0
 
36
 
! Отговори
До 50 преди 11 години
Интересно ми е за що тази новина, която си написал не се публикува и обсъжда тук, а коментираме уволнението на стюардеса, да не забравя "руска стюардеса".
44
5
 
35
 
! Отговори
До 50 преди 11 години
Не разбирам руски, говоря английски и френски. Добре е, това което си написал в коментара си, да се преведе и публикува(да го разберем всички ;-)))......и да коментираме после.
43
2
 
34
 
! Отговори
до 49 преди 11 години
Президент РФ Владимир Путин не поедет на саммит "Большой восьмерки", который пройдет в США 18-19 мая, сообщает Reuters со ссылкой на пресс-службу Белого дома. Россию на G8 в Кэмп-Дэвиде будет представлять премьер-министр Дмитрий Медведев. Об этом Путин в среду, 9 мая, уведомил президента США Барака Обаму."Сославшись на необходимость завершить формирование российского правительства, президент Путин выразил сожаление в связи с тем, что он не сможет посетить саммит G8 в Кэмп-Дэвиде 18-19 мая", говорится в сообщении пресс-службы Белого дома. Как позже уточнила пресс-секретарь главы государства Наталья Тимакова, президент намерен лично встретиться с претендентами на посты министров.Президенты России и США, сообщает РИА Новости, смогут встретиться на саммите "Большой двадцатки", который пройдет 18-19 июня в Мексике. В ранге президента Путин будет встречаться с Обамой впервые.Первоначально встречу лидеров стран "Большой восьмерки" в мае 2012 года планировалось провести в Чикаго. Однако за несколько недель до саммита Барак Обама принял решение перенести G8 в президентскую резиденцию Кэмп-Дэвид в штате Мэриленд. Проведение саммита в Кэмп-Дэвиде, пояснили тогда в администрации президента США, будет способствовать более доверительным дискуссиям мировых лидеров.
42
0
 
31
 
! Отговори
Ap, Dpa, BBC, FP,бтв преди 11 години
У-а- о-у "Анонимен" - ти си същински "Ройтерс", а нещо за вчерашната новина спомената в пост(40)(да не забравя усмивката) ;-))
41
0
 
34
 
! Отговори
до 46 преди 11 години
13 июля 1941 года из района Песец, красноармеец Овчаренко вез боеприпасы для 3-й пульроты, находясь от своего подразделения в 4-5 километрах. В этом же районе на красноармейца напали и окружили две автомашины в составе 50 германских солдат и 3-х офицеров. Выходя из машины германский офицер скомандовал красноармейцу поднять руки вверх, выбил из его рук винтовку и начал учинять ему допросы.У красноармейца Овчаренко в повозке лежал топор. Взяв этот топор, красноармеец отрубил голову германскому офицеру, бросил три гранаты вблизи стоящей машины. 21 германский солдат был убит, остальные в панике бежали. Вслед за раненым офицером, Овчаренко с топором в руках преследовал его и в огороде м. Песец, поймал его и отрубил ему голову. 3-й офицер сумел скрыться. Тов. Овчаренко не растерялся, забрал у всех убитых документы, у офицеров карты, планшеты, схему, записи и предоставил их в штаб полка. Повозку с боеприпасами и продуктами доставил вовремя своей ротеЧитать полностью: topwar.ru/14249-terminator-iz-krasnoy-armii.html
40
0
 
33
 
! Отговори
бг приятели преди 11 години
Български войници и офицери, участвали във втората фаза на Отечествената война се върнали с много и различни трофеи. Сред тях били над 2500 шевни машини и 2560 велосипеда. Почти всички те били германско производство.
39
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
41 - а сутринта се събудил с отвити крака и силен главобол, което го подсетило да намали водката и пиянските лъжи
38
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
50 милиона души загиват по време на Втората световна война. От тях близо 22 милиона са руснаци. По-голямата част от жертвите са сред цивилното население. Близо 30 на сто са хора с висше образование. Над 2000 тона заграбено злато, валута и скъпоценности от германските войски са все още в неизвестност. Малцина знаят, че най-големият враг на Хитлер през войната е радиоводещ.
37
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
През 2 св война руснаците свалили над 500 германски самолети на таран.