Уволниха руска стюардеса за гавра със "Сухой"

Предпочитала да се разбие самолет на работодателя й "Аерофлот"
11 май 2012 17:15,
84
Уволниха руска стюардеса за гавра със "Сухой"
Суперджетът "Сухой" по време на полет над Москва през март тази година. Снимка: Reuters

Стюардеса беше уволнена от руската авиокомпания "Аерофлот" за дебелашка шега по повод катастрофиралия в Индонезия джет "Сухой", съобщи Лента.Ру.

Екатерина Соловьова проявила черното си чувство за хумор и пуснала в социалната мрежа Twitter коментар, че било по-добре да се разбие машина на работодателя й.

Още по темата

"И какво, суперджетът се разби?! Ха, ха, ха! Скапана машина! Жалко, че не беше на "Аерофлот", щяха да станат с един по-малко. А може и обратно да ги продадат на някого!”, гласяло постването.

Руският самолет "Сухой Суперджет-100" изчезна от радарите по време на демонстрационен полет над индонезийската столица Джакарта на 9 май.

По-късно отломки от аероплана бяха открити в района на планината Салак. На борда е имало 46 души, като всички са загинали при инцидента. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: стюардесакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Източния фронт воювали 85% от германските войски и фактически те вече търпели пълно поражение, когато съюзниците откриват Втория фронт.
35
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първият американски войник загинал във войната е убит от руснаците във Финландия през 1940 г.
34
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Червеноармеецът Дмитрий Овчаренко е сред най-заслужилите званието Герой на Съветския съюз. На 13 юли 1941 г. той пренасял боеприпаси за своята рота. Бил обграден от 50 германски войници и офицери. Отнели му пушката, но той не се паникьосал. Докато го разпитвали, грабнал брадва, която била подпряна наблизо и я забил в главата на старшия офицер. След това хвърлил три гранати, които убили на място 21 от германците. Останалите се разбягали. Той настигнал втория офицер и му отрязал главата с брадвата. След това се прибрал в ротата и докладвал за случката.
33
0
 
32
 
! Отговори
Влади-Мир преди 11 години
И една швейцарска(vibro-meter). По - веселото е ;-)), защо не се споменава новината(в иначе "обективните" медии), че Путин(президентът) има друг "ангажимент" ;-)) и праща Медведев(премиерът) на срещата на Г-8 ;-))
32
1
 
34
 
! Отговори
3434 преди 11 години
тая *** е била поркана и е лъскала щурвала на самолета
31
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То за тоя самолет вече има 150 поръчки, върви си бизнеса,.
30
1
 
37
 
! Отговори
До 35 преди 11 години
По-точно на 4 френски, 7 американски(Боинг главен консултант), 1 германска и една 1 италианска компании.p.s Чудя се само едно, защо за разбилия се в Пакистан самолет, не му разбрахме марката(от така "обективните" иначе медии), а тук има вече пета статия с разбилия се "Руски", "Сухой" и т.н. Скоро СУ-то ще влиза в действие(СУ-27, СУ-30, СУ-33, СУ-35 и Т-50) ;-))
29
1
 
46
 
! Отговори
само до идиотите преди 11 години
На вниманието на ***,пишещи тук,първо изчакайте да чуете причините,пък тогава коментирайте качествата на машината,в чието производство участва и "Боинг"!!
28
1
 
36
 
! Отговори
до жоро-бг преди 11 години
жужи,искаш ли да те повозя на моя суперджет с кожени двигатели-и да падне,докато те возя няма да пострадаш от 1 метър височина!?
27
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми нали писачите и те са такива *** като теб, пишете само когато има такива неща в Русия и мълчите с к.... в устата когато стане такова нещо на запад
26
3
 
36
 
! Отговори
Марш ЗА милиони $-ри преди 11 години
Да вдигнем митинг за възстановяването на работата на уволнената стюардеса ;-)), ако Путин не я е изял(за закуска, обяд или вечеря);-))
25
1
 
46
 
! Отговори
Canon преди 11 години
Като гледам, "Ройтерс" са станали най-големия "производител на фотоапарати"- само техни снимки ;-))
24
12
 
35
 
! Отговори
Киркорчо преди 11 години
Руското е по евтино и на много- вижте руската реклама на "Лада", казват - също има 4 колела, като автобуса и поудобна и по евтина, а децата и баба тях, в колата - се смеят и казват сигурно е, сигурно. И самолета, за какво да плаштате повече за Аербас или Боинг, когато Суперджета има също два криле и мотора. Обаче поевтино не винаги е похубаво!!!
23
2
 
35
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Значи Колата е нещо като наркотик, който се пие по задължение в работното време.Според мен това е нарушение на правото за свободен избор на безалкохолни напитки, което е гарантирано в американската конституция - чл. 1239, ал. 65431.
22
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам защо но така един възрастен мъж на 79 г. както си дишаше и умря.Според мене дишането е опасно.Но ако не дишам и без това ще умра.Въобще животът е опасна работа.И малко странна.Накрая умираш.
21
8
 
32
 
! Отговори
Стар циганин преди 11 години
Ако работиш на Coca-Cola, цял ден пиеш кока кола, колкото искаш. Отидеш на вън разбирасе искаш някокво разнообразие и пийнеш Pepsi или бира и -нямаш вече работа - това е червени приказки за възрастни деца.
20
3
 
57
 
! Отговори
статистика преди 11 години
ох, добре че най-великото ни откритие е чушкопека. на стотици хиляди часове печене на чушки до сега не е оповестявано да има жертви.
19
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аа, ъъ, такова... аз такъв самолет не бих си купил...Мислих за колело, ама и то ми е скъпо...
18
2
 
36
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
Пиши се инджинер.Те тва некои ора не знаят българската език.
17
15
 
34
 
! Отговори
Жоро-бг преди 11 години
20 тъпирчо, много ясно че че няма "марка", както ти се изразяваш, която да не е падала. Въпроса е че да направиш статистика, гледаш на колко десетки хиляди летателни часа даден модел самолет е паднал. Докато при Боинг и Еърбъс на десетки хиляди летателни часа става авария, то при руските кочини, такива неща стават на чисто нов самолет, докато го представят на клиентите си.