Родна жрица на съд за насилие над 14-годишна французойка

Заедно с българката, подсъдими по делото са и трима турци
Обновена: 21 май 2012 14:49 | 21 май 2012 12:00,
43
Родна жрица на съд за насилие над 14-годишна французойка
Нашата проститутка била приятелка на един от турците. Снимка: Reuters

Процес срещу трима турци и българска проститутка стартира днес във френския град Тулуза.

Тримата мъже от кюрдски произход са подсъдими за това, че са се възползвали от уязвимостта на 14-годишна френска тийнейджърка, която избягала от вкъщи и я изнасилили, пише френският сайт TF1.

Жули избягала от къмпинг Елн на 21 август 2009 г., където била на почивка заедно с баба си и дядо си.

На 25 август, в 3 часа през нощта, тя е намерена по бельо да блуждае безцелно недалеч от моста Миним в Тулуза.

Медицински преглед показва, че момичето е изнасилено.

От разследването става ясно, че след като е избягала от къмпинга, Жули е била откарана в Тулуза от мъж, на когото доверила, че иска да избяга.

След като се озовала в търговски център в Тулуза без пари, Жули срещнала един от тримата си насилници, който я отвел в колата си и я изнасилил в местен парк.

После момичето е насилено от втория подсъдим.

След това двамата я отвели в дома на 31-годишната българска проститутка Величка Найденова, приятелка на един от турците. В дома й мъжете продължили да се гаврят и насилват момичето.

Накрая обвиняемите изоставили Жули и заминали за Испания на 23 август 2009 г.

Подсъдимите твърдят, че са правили секс с Жули с нейното съгласие. Тя обаче отрича.

Нейният адвокат казва, че тя е ужасена от мисълта, че ще види насилниците си по време на процеса.

В навечерието на неговото начало Жули е била настанена в дома за бездомни младежи, но е бягала многократно от там с наближаването на делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NA BESILOTO
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Analov, izvinqvai Alov, za6to kogato stava vapros za takiva temi, vinagi si otli4no zapoznat ?
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aide malko toleratnost !Za momi4eto, ne go poznavam ! Ama 14 , s baba i dqdo ? Problemi v ka6ti, s mama ,tate ,droga, alkohol i t.n.....Vsi4ki sme imali problemi na taq vazrast ! No da se vaspolzva6 ot takiva situaci ? Az li4no ne go razbiram kato maj ? Ako si zagorql tolkova,pa4avri kolkoto iska6 ! P.s kazah ,momi4eto ne go razbiram ! A za rezani svodnici i na6i prostitutki moje da si govorime cqla no6t
25
2
 
1
 
! Отговори
сапортък до - 3 Петь преди 11 години
3 Петьо-Евреи написа:Мрусни *** ще горите скоро във ада всичките!! =========================================================== сапортък до 3 Петьо-Евреи:Ала,Алаа,Алааа! Нашите хора са направо прекрасни! Май те са най-голямата останала забележителност, ще го разбереш, ако ги опознаеш.Анадън му аркадаш?
24
0
 
0
 
! Отговори
do 28 преди 11 години
Няма това няма онова и тя е в кюпа и то здравата и момичето явно е чиста французойка,така че сега ще им сипят и н четиримата с големия черпак...
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбрах само каква рода по каква линия ми е тая:)
22
2
 
7
 
! Отговори
GURU BUDA TRAKIECA преди 11 години
Тази не е българка, а наша *** тракийска уруспу от 100-липиново!
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво мрънкате? Да не би нашата жрица да я е изнасилила?! Не, нали. Единствената вина на нашата *** е, че не е съобщила на полицията и, че не е направила нещо за да го предотврати. Ама ако тия тримата са и били сутеньори, явно я е било страх, че и на нея ще и се случи случка и си е замълчала. Друга вина, тя няма! Ама вие веднага българите това, българите онова... а, че главните виновници са кюрди хич не се и сещате.
20
4
 
5
 
! Отговори
emili98 преди 11 години
Та може ли се да не се прославим ние, било то и с проституция и насилие, нали навсякъде трябва да ни разберат що за стока сме.
19
6
 
7
 
! Отговори
Киркорчо преди 11 години
Какво то искала това момиче, това го и намерила. А с баба и дядо във кемпинга разбирасе много мъчно е.
18
12
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
пада и се на малката кифла, да видим ще бяга ли друг път
17
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 11 години
До 3 Ами ти какъв си , ако не е тайна? Като гледам си добре с писането на български. Много мразя такива като тебе , който отричат народноста си или просто преписват нещо на народа все едно той не е от него.
16
2
 
14
 
! Отговори
@ 24 преди 11 години
Тук е момента да кажа ,че една голяма част от бакшишите са точно *** като теб , а потурчените балъци на ДУана да ги коментирам ли въобще , те приличат на феодални *** от 16ти век , нижат тютюн по цял ден , облъчват ги с анадолски простотии и бият жените си и обличат децата си като нинджи и ги карат да си блъскат главата в една книга ... а когато седнеш да говориш с тях се чувстваш сякаш е проговорил некой тапир !!!
15
5
 
30
 
! Отговори
@ 28 преди 11 години
ГРЕКОС (ВАРВАРИН) ти ги остави българите ами внимавай да не ти ви избягат островите , че немците са свикнали да да ходят на почивка из Гърция , а имате много пари да им връщате , Гърция в България земи няма , но България има да взима земи от Гърция , не клати лодката , ако не можеш да плуваш византийски *** некъпан !
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Особено сърбите как си удвоиха територията хахахах направо цъфнаха :D:D:D
13
4
 
10
 
! Отговори
. преди 11 години
Самия факт , че са му сложили толкова плюсове на тоя *** с "еврата" говори достатъчно , че тук гъмжи от отчаяни от живота турко-*** полухора , смърдят от далече , само че потурчен *** аз познавам българите и тия неща с проституцията и просията из Европа са дело точно на такива *** като теб с резани *** , забележи проститутката с какви се е събирала , чети бе животно ТУРЦИ от кюрдски произход , а сега познай какво ги е сближило , *** *** сте безнадежнда :D
12
10
 
11
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Малката френска *** е била обучена за куртизанка от опитната ни труженичка и 3-*** *** ***. Да е жива и здрава
11
6
 
12
 
! Отговори
ссс преди 11 години
До 12: Тц, не Бай ***, а такива като теб (и другите, поставили плюсове на този коментар) са най-пропадналите мижетурки. Да висиш в български сайт и да говориш така за сънародниците (бившите) си, означва, че си една комплексирана мишка. Голяма час от българите са бедни и са в чужбина, но нито са бършат *** по 10 евро, нито си "продават сливите".
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има един начин да се справим с тези хора , които не само вършат престъпления тук, но и носят лошо име на страната в чужбина. Решението е големи присъди за *** и за сутеньори , така че да не си струва да се занимаваш с проституция.
9
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
българите пак се прочуха с негативната си страна