Унгарски депутат антисемит призна еврейския си произход

Друг пък иска генетично изследване, за да докаже, че няма еврейска и ромска кръв
28 юни 2012 12:30, Елка Василева
21
Унгарски депутат антисемит призна еврейския си произход
Чанад Сегеди. Снимка: архив, Reuters

Един от лидерите на крайнодясната унгарска партия Йоббик - Чанад Сегеди, известен с антисемитската и антиромска реторика, призна, че е открил еврейските си корени, което предизвика многобройни коментари в социалните мрежи, предаде Франс прес.

"Неотдавна разбрах, че родителите ми са от еврейски произход. Ето я голямата новина", заяви Сегеди в интервю за вестник "Барикад", близък до партията Йоббик.

"Не казвам, че не бях учуден от тази нова информация", допълни Сегеди и подчерта, че ще му е необходимо известно време, за да осмисли новината.

"Смятам, че важното е не да знаем кой е чист унгарец, а начинът, по който се държи като унгарец. За мен винаги е било отговорност към страната ми да бъда унгарец, това няма нищо общо с расово превъзходство", каза той.

Неотдавна друг депутат от Йоббик привлече вниманието на медиите, след като поиска разрешение да се подложи на генетично изследване, за да докаже, че няма еврейска или ромска кръв, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
6
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Старият еврейски номер за самосъхранение - щом някой надигне глава и муказват че е евреин.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 17 сигурен ли си че си българин , хахахахаха , знаеш ли няма нищо сигурно на този свят , по важно е че се чувстваш такъв независимо от коя нация или народ.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз, като съм българин,тъпан ли да бия.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя, какво е ревнал за расата си,боли ме к..а.светът без вас нема да се свърши.я ходи да пасеш.
15
3
 
10
 
! Отговори
ами те преди 11 години
расистите са 100% евреи. нали именно те са го измислили а старият завет е най-расистката книга на света:):):):):)
14
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Stom Evreite se mraziat sami nisto dobro ne caka Sveta
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ее, то се знае, че антисемитизмът е еврейска болест.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 10 като кажеш а трябва да кажеш и б , наистина комунизма като теория е създаден от евреи , въпреки че Маркс не е имал озобщо в предвид Русия а Англия и Германия , революцията в Русия бе дело на евреи , да така е , но трябва и да кажеш че най-големите противници на комунизма са пак евреи , тоест те са и от двете страни , иначе за евреите комуната е като че ли заложена донякъде и генетично с времето , има разкопки на комуни преди христа, а днес в Израел има кибуците истински комуни на практика.
11
2
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Прав си, че евреите имат огромно влияние в развитието на комунизма като политическа идея. Маркс е бил покръстен евреин. Той често е критикувал евреите затова че тяхната ценностна система се върти около това, да придобиват материални блага. Според Маркс, религията(юдаизма) е виновна за подлостта и алчността на евреите.
10
1
 
11
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
отново дезинформация. Истината е че комизма е измислен от евреина Карл Маркс, спонсориран е с 20 млн златни долара за закупуване на оръжие от американски евреиски кръгове, осъществен е от евреите Ленин, Берия, Троцки, Ягода и остатъка от върхушката, като Троцки заявява, че ще избие 90% от населението ако трябва за да наложи новия ред. Всички ръководни функции от 1917 са в ръцете на евреи. Избитите руснаци по време на кървавия еврейски комунизъм са 60 милиона души. The Red Symphony
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има един известен швейцарски институт който прави ДНК-тест , всеки може да си поръча и срещу 200 евро да получи сертификат с произхода си , много интерсни неща могат да излязат от генетичните изследвания , в сайта им четох че съгласно някакво проучване са открили че при германците има 10% еврейски гени като цяло , в Германия това е избухнало като бомба , какво ли би казал Хитлер , въпреки че има някакъв резон , все пак Германия е моторът на Европа.
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е нужно да си евреин, за да вярваш в това че евреите са богоизбран народ. Справка- Чърчил е бил ционист, нищо че не е евреин. Комунистите евреи са били анти-ционисти - те са били против всякакви националистически движения, включително и ционизма. А и всеки знае че 80% от сегашните евреи са потомствени хазари(тюрки). Чистите(ортодоксални) евреи са анти-ционисти и са стабилно тъпкани от юдеохазарите.
7
6
 
4
 
! Отговори
JEWESH PRIDE преди 11 години
Българската дума ТОР е от женски род.Ти явно *** българин, защото и написаното от тебе е нелепост.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И сега какво ще правиш? Дълга ти повелява да отидеш да сринеш няколко палестински къщи и да ги превземеш?
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Антисемитизмът е торът, върху който расте буренът на ционизма. Затова и ционистите и антисемитите са си все един дол дренки.
4
0
 
5
 
! Отговори
чичо Челебонов преди 11 години
Очевидно формацията Йоббик рекрутира представителите си от по-глупавите маджари.
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами те най-големите антисемити са с еврейски корени.Торкемада,Хитлер...
2
1
 
5
 
! Отговори
коки! преди 11 години
мине не мине и антисемизъм, глупости!
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Poredniq nacionalisti4en ***. Ako se brykne w rodoslownoto si dyrwo powe4eko godini nazad, 6te widi 4e prizliza ot negrite w Afrika i bqlata mu koja se dylji na ni6to drugo, oswen na mutaciq. Rasisti w dne6no wreme sa naj-prostoti i neobrazowanite.