Седем души пострадаха при катастрофа в Норвегия*

Микробусът с българска регистрация се блъснал в бетонна мантинела
Обновена: 25 авг 2012 16:57 | 25 авг 2012 13:14,
20
Седем души пострадаха при катастрофа в Норвегия*
Пострадалите са откарани в болница. Снимка: архив Reuters

Седем румънци са пострадали при инцидента с български микробуси в Норвегия, съобщиха от Министерството на външните работи.

Инцидентът е станал в петък сутринта към 5.20 ч. на около 80 км от Осло. Микробусът „Фолксваген Транспортер” се е ударил в бетонни блокове, поставени заради ремонт на пътя.

Ранени са пътувалите в него 7 румънци. Намиращият зад него автомобил „Мерцедес”, също с българска регистрация, леко се е ударил в катастрофиралия микробус.

В него е пътувал един български гражданин, който не е пострадал сериозно. Прегледан е на място и е освободен.

Първоначално местните медии разпространиха информация, че пострадалите при катастрофата са българи.По думите на Арне Олав, представител на местната полиция, единият от ранените е транспортиран с хеликоптер в болницата в Улеваал, а друг е откаран с линейка до болницата във Фредрикщад.

Мантинелата, в която се е ударил българският микробус била съставена от бетонни блокове, поставени заради строителни дейности в района на един от пунктовете за плащане на магистрални такси.

Информацията е актуализирана към 14:00
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
до 8 (с отровата) преди 11 години
вземи за децата и за приятелчетата на децата- нека раздават нататък, барем се изпонатръшкате всичките- дано измислят генетичен вирус да ви поразява мигновено барабар с парцалите и само златните Ви зъби да остават да напълните гетото с усмивки!
17
0
 
4
 
! Отговори
а на бас преди 11 години
Сто процента че не е виновен българският шофьор! След Брайвик, норвежците се видяха в чудо и за да намалят и спрат засилената експанзия на българите започнаха да поставят внезапни скрити смъртоносни пътни капани и изненадващи бетонни блокове и заграждения по пътищата, под предлог,че уж ги ремонтират,само и само за да могат да възпрепятстват и спрат отдалече нарастващата българска инвазия към страната им!
16
0
 
5
 
! Отговори
do 17 преди 11 години
ave *** ne6tasten koi ta rezili tebe ve ami onq balgarin det 6te ebat *** 4 godini vav sa6t kvo renometo li ti vdigna kradlivo pleme ste i vie vreme e da sigo priznaete
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко са ни нашите ***,та и румънските ни резилят!!!! Ало,правителството,вземи мерки!!!
14
0
 
1
 
! Отговори
без гаранция преди 11 години
че и доста македонци и сърби,пък и други националности вече има в чужбина с българско гражданство и имат право свободно да карат коли с българска регистрация !
13
0
 
24
 
! Отговори
vesko преди 11 години
да ви светна. Румънците масово карат коли с БГ регистрация, защото им е много по-евтино. Като пътувам от УК до БГ с колата си нямате на представа какви гнусни същества, карат коли с български номера и по растстейшъните се държат вулгарно-викат като диваци и всички ги мислят за българи. Ужас е направо. Случая е такъв сигурен съм-тези микробуси нямат нищо общо с България, освен документите им.Трябва да се вземат мерки срещу това...
12
0
 
10
 
! Отговори
РОС преди 11 години
.." ..на около 80 км от Осло. Мантинелата, в която се е ударил българският микробус била съставена от бетонни блокове, поставени заради строителни дейности в района на един от пунктовете за плащане на магистрални такси."П.с МАГИСТРАЛА ИМА САМО ОТ ОСЛО ДО ЛЕТИЩЕ ''ГАРДАМОН'' И Е 80 КМ-БЕЗПЛАТНА !КАКВИ МАГИСТРАЛИ,КАКВИ БЪЛГАРИ(В БУСА-РУМЪНЦИ),КАКВИ ПЛАЩАЧКИ ,КВИ 5 ЛЕВА...
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Микробусът с българска се блъснал в бетонна мантинела".===С българска какво???
10
1
 
19
 
! Отговори
Бай Хой преди 11 години
От подзаглавието сте изяли цяла дума! Редакторчетата пак спинкат.
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Микробусът с българска се блъснал в бетонна мантинела............................подзаглавието пак КЪРТИ мивки!
8
1
 
10
 
! Отговори
jivkov преди 11 години
къде са нашите институции защо не са ги спряли тия незаконни превозвачи и сега бедния българин ще им плаща лечението
7
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На злобарите,писали по-долу:По-добре берачи на боровинки,отколкото паднали от Марс на кораб без никакъв друг товар,освен отрова за децата ни!Разбрахте ли ме добре,злобни ***?
6
4
 
14
 
! Отговори
wryzka преди 11 години
Микробус, Бълг.- Норвегия. Трябва да са пак хора, берящи боровинки. Да видим.Ше ни намразят и норвежците. Сега ще има едно лежане по болници, лечение, "па'ри нема", норвежки социални фондове за бедни - ще им хареса....
5
2
 
9
 
! Отговори
Mikrobus преди 11 години
S mikrobusi postojanno prevozvat "ROMI" nasam- natam ! Balgaria- Zapadna Evropa ! Ne zman 6ofiorite dali izob6to spjat i imat li razre6itelni !
4
12
 
19
 
! Отговори
### преди 11 години
Четейки коментарите....разбирам,че ДЕГРАДАЦИЯТА е пълна...!!!И аз имам много против ***,но когато нещата опрат до човешки животи всичко губи смисъл...Явно много хора не биха се съгласили с мен...
3
6
 
20
 
! Отговори
muncho.munchev.50 преди 11 години
До 3 Анонимен: Голяма гад си, знаеш ли ?!
2
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само ранени..жалко,и там ще ги лекуват на аванта
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ама българи ли са били или "бългаРоми" да знам да преживявам за възстановяването им, че не са отишли там от хубаво, а някой заем тука да платят или да жалея,че не са се утрепали повечко- можеше още 2-3 места свободни да се намерят ако се бяха сгъчкали повечко...