Обама раздели Холивуд

Клинт Истууд е против него, Джордж Клуни го подкрепя
Обновена: 3 ное 2012 17:17 | 3 ное 2012 17:17, Петя Славова
27
Обама раздели Холивуд
Снимка: БТА

Легендарният актьор Клинт Истууд твърди, че Холивуд не е крепостта на демократите, както всички си въобразяват, но фактите са красноречиви и Джорд Клуни е само един от многото първокласни звезди, подкрепящи Барак Обама в надпреварата му за втори мандат за Белия дом, информира АФП.

Незабравимият инспектор Хари (превъплътен от Истууд - бел. ред.), чийто диалог с празен стол по време на конгреса на републиканците във Флорида бе изненадал наблюдателите, оттегли подкрепата си за Мит Ромни миналата седмица, заявявайки: "Не остава много време. Става дума за страната ни". Барак Обама може да се радва на подкрепата на Джорд Клуни, Робър де Ниро, Самюъл Лирой Джаксън, Скарлет Йохансон, Леонардо ди Каприо, Морган Фрийман и Робърт Редфорд, а това е само част от спикъса.

"Холивудските актьори продължават да са на страната на демократите", обяснява пред АФП Стив Рос, професор в Университета на Южна Калифорния. Той е и автор на книга за политическата ориентация на Холивуд, пише БТА.

Клинт Истууд твърдеше противното при представянето си в Тампа, точно преди Ромни да излезе на сцената. "Знам какво си мислите. Казвате си: "Какво прави тук професор по кино. Мислите си, че всички те (кинаджиите) са с леви убеждения, леви като на Ленин", заяви Истууд. "Само че вярвайте ми, в действителност не е така. Има много консерватори,много умерени хора, републиканци и демократи в Холивуд".

От другата страната на политическия спектър Джордж Клуни напълно открито проявява предпочитанията си та било то и като организира през май в дома си на хълмовете на Холивуд гала вечеря, за да събере пари за кампанията на Обама. Организирана от шефа на DreamWorks Animation Джефри Каценберг, вечерта донесе 15 милиона долара, а сред присъстващите бяха Барбара Стрейзънд, Робърт Дауни Джуниър и Джак Блек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
9
 
32
 
! Отговори
муспи преди 11 години
В сащ гласовете се броят колкото в България, и навсякъде. Но те са много по оглупяли от нас след дългата демокрация, - ние на тези избори казваме - е, какво от това, а те - не може да бъде.
17
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В САЩ ПРАКТИЧЕСКИ ИЗБОРИТЕ СА ФАРС.ИЗБИРАТ СИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ ДА ПРОМЕНИ НЕЩО, А ДА ЗАПАЗИ СТАТУКТОВОТО КЪМ МОМЕНТА Т.Е. ПРОДЪЛЖАВА СЕ ЛИНИЯТА КЪМ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД КЪДЕТО НЕКОЛЦИНА ЩЕ СА ГОСПОДАРИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ -РОБИ И ЩЕ СЕ БЪХТЯТ ЗА 1 КУПАНКА ОРИЗ НА ДЕН КОЛКОТО ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД.И ще си крадат от целия свят където им се позволи под претекст, че ги демократизират.Има много петролни залежи в Тексас, я да отидем и ние да ги демократизираме тия ЯНКИ като им отмъкнем всичките ресурси под носа !
16
10
 
33
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Колко сте ограничени само...избираме не бял или черен президент,а по-добрия кандидат ;)
15
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да си *** в хамерика и да подкрепиш обама е разбираемо. Но да си бял и да гласуваш за *** е най-малкото странно. Видно е че хамерите са изперкали тотално щом се примиряват с това , хак да им е.
14
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Клинт Истууд не е отменял подкрепата си за Ромни пишете глупости ..напротив подкрепя го все още
13
17
 
35
 
! Отговори
CIGANINA преди 11 години
SABUDETE SE BE HORA ,OSAMA BIN LADEN E JIV ,TOVA E BARAK OBAMA AMERIKANCITE MNOGO DOBRE SI GO ZNAYAT TOVA AMA SI TRAYAT ,ZA6TOTO AKO NE BYAHA GO POSTAVILI V PREZIDENSKIA STOL BARAKA(OSAMA TOVA E TOI OBAMA) DO SEGA AMERIKA NYAMA6E DA YA IMA VAV GTEOGRAFSKATA KARTA ZAPOMNETE !!!
12
11
 
35
 
! Отговори
New World Order преди 11 години
We own them both.
11
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ейййййййййййййййййййй,*** И ЗЛОБРН НАРОД СМЕ!
10
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единственото правило за изборите в САЩ е: хвани единия, удари другия. Който и да спечели, кукловодите си остават същите.
9
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Клинт Истууд е личност!
8
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИЯ измислени дългове от ЦИОНИСТИТЕ, да цакат цивилизованият свят с напечатани пари без абсолютно никакво покритие, каквито са щатския долар и еврото а после получават реални активи.ТОВА СИ Е КРАЖБА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ СВЕТА ДОКАТО НЕ ПРОГЛЕДНЕ ИНАК ЩЕ РАБОТИМ КАТО РОБИ ДА ИМ ОБЕЗПЕЧИМ НАПЕЧАТАНИТЕ "ВЕСТНИЦИ" /ПАРИ/.Затова нападнаха Кадафи искаше да направи Африканска Банка и по курса на тяхната валута да си продават петрола, а не сега дето ти цакат с ТОПЛА БИРА АМЕРИКАНЦИТЕ и техните рожби ЕС, МВФ,СБ
7
15
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
това е то човешката простотия.и големите с пари се разграничават в убежденията си.спомнете си в началото на лъжливата ни "демокрация".тогава на кръглата прословута маса..един много уважаван от мен до тогава ..наш актьор ..ронеше крокодилски сълзи (Йосив Сърчаджиев) и кое беше го подтиснало по Тошово време.така и не разбрах де..та изигра си ролята човечеца плачейки привидно че искал комунистите да слязат от власт.е слязоха..промени ни се живота..(таковаха ни мамата и фамилията до 10 то коляно
6
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
шваргенегер от кои беше?
5
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мерси! :)
4
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чък Норис кого подкрепя?
3
15
 
39
 
! Отговори
МИТ РОМНИ преди 11 години
Обама е ВИНОВЕН !!!
2
12
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Барак Обама и Ромни са подкрепени от 5 от най-големите банки с много стотици милиони. Това дали Клинт Иистууд или Клууни или Майкъл Джексън или американците ги подкрепят няма много значение :)
1
15
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само Клинт Иистуд ве, пич отвсякъде:)