Трима палестинци, сред които 5-годишно дете, бяха убити в Газа

Новият въздушен удар е бил рано тази сутрин
19 ное 2012 07:44, Петя Славова
83
Трима палестинци, сред които 5-годишно дете, бяха убити в Газа
18 ноември бе най-смъртоносния ден от началото на израелската военна операция.Снимка: БТА

Трима палестинци, сред които малко дете, бяха убити при нов израелски въздушен удар в ивицата Газа рано тази сутрин, предаде Франс прес, като се позова на говорител на министерството на здравеопазването на контролираната от ислямисткото движение Хамас палестинска територия.

23-годишна жена, 35-годишен мъж и 5-годишно момче загинали при бомбардировката в квартал Зейтун в Газа, предаде БТА. Израелската военна авиация освен това разруши полицейски участък в най-големия град в крайбрежния анклав. Ивицата Газа бе обстрелвана през нощта и от израелски бойни кораби.

С последните жертви броят на убитите от началото на израелската военна операция в крайбрежния анклав в сряда достигна 83 - 80 палестинци, половината от които цивилни, и трима израелци. 660 палестинци и 41 израелци бяха ранени. Общо 31 палестинци, мнозинството от които жени и деца, бяха убити вчера - най-смъртоносния ден от началото на израелската военна операция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
41 остави ги света инквизиция бледнее пред тях , невежеството , неграмотноистта и слабата информираност са основен двигател на тяхната омраза , по нищо не с различват от онези беззъби , дрипави и мръсни средвновековни хора , които са се кефили че на кладата гори някоя вещица или местния сараф на когото местния феодал е дължал много пари.
31
5
 
3
 
! Отговори
До Олиговрена 39 преди 11 години
Скрий се с промитото си антисемитксо мозъче!! Да не би Христос да не беше евреин? Както и всички апостоли, както и първата църква? Колкото и да цъкаш минусчета, този стар рефрен, че евреите са най-голямото зло на човечеството е отдавна изтъркан - само ***, незапознати с историята безмозъчни могат да го твърдят...
30
5
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
А защо от днес.бг не пишете колко ракети бяха изстреляни към Израел за тази една седмица? И от къде точно бяха изстреляни? Защо не пишете как гадините използват цивилни, жени и деца за щит и изтрелват ракети от жилищни блокове??? Много пристрастна статия, определено непрофесионално поведение и не представя обективните факти - от всякъде лъха антисемитско лоби...
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕВРЕИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖАТ ДО ПОСЛЕДНАТА ***.. ТЕЗИ ИЗЧАДИЯ НА ДЯВОЛА СА НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО КОЕТО НЯКОГА Е СЪЩЕСТВУВАЛО НА ЗЕМЯТА. УБИХА ХРИСТОС А ИСКАМЕ ДА НЕ УБИВАТ НЕВИННИ МАЙКИ И ДЕЦА. ЩЕ УБИВАТ ДОТОГАВА ДОКАТО ПЕДЕЛВАЙСИТЕ ОТ ХАМЕРИКА И ДРУГИТЕ МЕКИ КИТКИ ГИ ПОДДЪРЖАТ. И ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО ПЛЕМЕНАТА ОТ ВСИЧКИ ТЕРИТОРЙИ СА СЪС ПРОМИТИ МОЗЪЦИ. ТРАЯТ СИ И ГЛЕДАТ СЕИР. МНОГО Е ЛЕСНО ОТ СТРАНИ ДА ГЛЕДАШ КАК УБИВАТ НЕВИННИ ДЕЦА НО ДАНО ДАДЕ ГОСПОД ДА УБИЯТ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евреите използват холокоста, като искат компенсация за него от победителите във втората световна война във вид на териториии за своя държава.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ne razbiram zashto narichat Hamas dvijenie. Te sa si chisti teroristi. nito puk se spomenava che tezi tvari sa izstreliali nad 1000 raketi kum Israel v poslednata sedmica.Tezi raketi se iztrelvat ot mesta kudeto ima mnogo civilno naselenie. Te izpolzvat palestinski deca i jeni kato shtit. Ne se zablujdavaute hora!!!
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Израел е създадена съвсем умишлено, когато след първата свтовна война на тези теритрии се преселват 90 000 ционисти и успяват да завземат много от държавните институции. И тъй като евреите-ционисти са успели да се внедрят на най-високи поличиески постове в Британската империя, просто убеждават младата и неопитна тогава английска кралица да се откаже от тези територии за създаването на нова държава там.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До работещия беденА добре че ислямистите със измисления от пророка им Коран преди само 1300 години не считат земята за тяхна. Да не намесвам и хан Аспарух с неговата дружина, дето завладели византийска територия и направили държава. Защо. завладяване на територия през 7 век е хубаво нещо, а когато турците взмеат същата тази територия през 14 век е лошо? Тоест, искам да кажа - войните са кофти, и кой бил колил и бесил по рано, не е за хвалене или за гордост
24
0
 
5
 
! Отговори
wergh4trhh преди 11 години
Ситуация в нынешнем конфликте в Секторе Газы такова, что за всеми противоборствующими сторонами в итоге стоят очень серьзные дяди из элиты США. Для Израиля нынешний конфликт в Секторе Газы - это проба сил. Основных целей у Израиля также две. Первая - это проверить боеспособность ЦАХАЛ и ПВО Израиля перед атакой на Иран. А вторая - это ликвидировать в ходе этого конфликта всех лидеров "ФАТХ" и "ХАМАС", которые имеют или имели тесные отношения с Сирией и Ираном.
23
5
 
5
 
! Отговори
работещия беден преди 11 години
тия са по-зле от македонците... преди 2 хил. години в една книга написали, че земята била тяхна... после ги няма никакви и сега след ВСВ се сетиха, че Земята била тяхна. няма по-агресивна страна от Израел, политиката им е на регионална империя
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
реших да прочета малко информация в интернет от английски източници да видя кой е прав, кой крив. Оказва се че Израел са изтеглили всичките си цивилни граждани и войски от Газа. Тоест Газа е тотално свободна от евреи. Проблемът е че ислямистите от Хамас, не се спират, ами постоянно изстрелват ракети в израелска територия и убиват невинни граждане. Е, какво повече искат? Нали са свободни? Като не се спират ислямистите, сега да им "налеят" малко акъл в главите
21
1
 
9
 
! Отговори
до 25. преди 11 години
Евреите си били купили земята. Ми тогава обяви независимост от България от твоята нива на село и почни да воюваш с околните села да видим дали някой ще те търпи?
20
6
 
11
 
! Отговори
АМАН преди 11 години
Лично на Мен, ако някой *** всеки ден ми хварля камъни по къщата няма да ми е много приятно... накрая... Бой!!! Били Слаби и Неграмотни... ***
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха. Евреите просто се защитавали. Все едно сега в България да нахлуят турците, да завземат 80 % от областите и другите нации да твърдят че ние сме агресорите, а турците просто се защитават.
18
10
 
11
 
! Отговори
До 22 преди 11 години
Това че са по слаби Палестинците (***) не ги оправдава затова че всеки ден от Някой "Кюнец" изтрелват ракета .... Била преди Хилядолетия земята тяхна... Евреите са си я Купили... хората си продават Земята... какво сте седнали да защитавате по *** Маймуни
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе тия що не вземат да се избият накрая и да се приключи драмата? От 70 години все воюват и все с техните глупости занимават цял свят. Ако воюваха качествено, отдавна всичко да е приключило, ама те май си играят на стражари и апаши.
16
5
 
8
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
И от кого се защитават Израел? Може би от хората, които изгониха и навряха в една ОГРАДЕНА ивица, за да могат после по-лесно да си пускат бомбите над тях!? Я си направи справка в историята - Израел е държава на 60г. и няма да ти се наложи да се връщаш много назад във времето. И на децата им е ясно, че ако сега някой каже давате една част от БГ да направим държава на *** например, аз не вярвам да има човек, който да се съгласи да си даде родната земя? Ти би ли я дал?
15
10
 
5
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
тия маймуни не разбраха ли че са по-слаби от евреите и трябва да преклонят глава. не 80, а всичките трябва да ги избият, най-лошо е човек да не си знае мястото
14
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо сте против Израел - те просто се защитават. Палестинците започнаха този конфликт - те са агресорите в случая.Не защитавайте злодея!
13
2
 
6
 
! Отговори
ПорЦелан преди 11 години
До АМАН - В Газа не съм бил, но Zападният бряг изглежда поне 100 пъти по-добре от софийските панелни гета! :idea: