Обама е решил да номинира Джон Кери за държавен секретар

Очаква се изборът да бъде обявен през следващата седмица
16 дек 2012 11:26,
17
Обама е решил да номинира Джон Кери за държавен секретар
Снимка: Ройтерс

Американският президент Барак Обама е решил да номинира сенатора от щата Масачузетс Джон Кери за държавен секретар на САЩ. Това съобщиха телевизиите CNN и ABC News, цитирайки неназовани източници. Същото е потвърдил за Ройтерс източник, запознат с процеса.

Номинацията на Кери няма да бъде обявена незабавно по редица причини, включително необходимостта от финализиране на процеса и от уважение към националния траур във връзка с училищното клане в Нютаун, Кънектикът, посочва ABC.

CNN, цитирайки неназован представител на Демократическата партия, отбелязва, че номинацията може да бъде представена още през следващата седмица.

Кери, който бе кандидат на демократите за президент в изборите през 2004 г. и председател на Комисията по външните работи в Сената на САЩ, ще замени Хилари Клинтън, която обяви, че се оттегля от поста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 11 години
Hazarite sa sadisti.
11
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 11 години
John Kerry e sushtija *** kato Hilari Klinton,Barak Obama,Susan Rice,Mit Romni,Sarah Palin,John McCain,Josef Liebermannnnn,Kondoleeza Rice,Joe Biden,George Bush,John Bolton.
10
1
 
1
 
! Отговори
$!(@) преди 11 години
Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~.~1<@>13~$!.Приятно Прекарване.Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледах едно кратко видео с Хилъри Клинтън, където и показват гавренето, мъченето и смъртта на Кадафи.По начина по който се смееше и радваше на новината си направих извода, че има големи психически проблеми и е тежко болна.
8
1
 
2
 
! Отговори
$!(@) преди 11 години
Човекът е Обществено животно.Обществото Ви е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.Това, което може да се Каже, няма да е истина и Истината не може да се Изкаже. Само толкова може да се Каже и само това е Истина.Богове няма, Както Вие си МислИте, защото при Вас, има само МислИ.Даже и тези МислИ, не са Ваши.Да МислИш,че МислИш Не Означава, че МислИш, а само, че Спиш!W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~. ~1<@>13~$!.
7
2
 
5
 
! Отговори
Перко Наумов преди 11 години
Вие спомняте ли си че преди четири години на Бил Клинтън му оставаха 6 месеца живот!Явно че и Хилари Клинтън предпочита да се прави на умряла за да я съжаляват вместо да даде обяснения защо в Кънектикът бяха зверски избити повече от 20 невръстни деца!?!
6
3
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 11 години
Такива с увредени мозъци като хиларто стават президенти на сащ
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той и Джим Кери щеше да свърши работа!
4
3
 
11
 
! Отговори
dsa преди 11 години
Истинската информация за Сирия се обновява ежедневно на 'anna news' - като го напишете в гугъл ще отидете там. Западните медии са манипулатори.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато този Кери се беше кандидатирал от демократическата партия за Белия дом в едно от изказванията си беше казал ,че се гордеел с еврейския си произход ,е ми то това май казва всичко о дава отговор на всички въпроси относно назначаването му........
2
1
 
11
 
! Отговори
съгласен преди 11 години
До МаркМда, щом се подготвя със сътресения на мозъка...
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
местя