Най-богатите евреи в света притежават 812 $млрд.

Най-най-най е Лари Елисън – генерален директор на Oracle
Обновена: 19 апр 2013 21:31 | 19 апр 2013 21:31, Елка Василева
166
Най-богатите евреи в света притежават 812 $млрд.
Лари Елисън. Снимка: архив, Reuters

Списанието Forbes Israel публикува списък на 165 еврейски милиардери, съобщи MIGnews.com.

По данни на списанието най-богатият от тях е Лари Елисън – генерален директор на компанията Oracle. Активите му са за 43 милиарда долара – със 7 милиарда повече от миналата година.

На второто място е кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг. Неговите капитали възлизат на 27 милиарда долара – с 5 милиарда повече от 2012 г.

Третото място заема Шелдън Аделсън с богатство от 26,5 милиарда долара.

8 от първите 10 места се заемат от милиардери от САЩ, а 9-ото и 10-ото място са за милиардери от Русия - Михаил Фридман (16,5 милиарда) и Лев Блаватник (16 милиарда).

Общото богатство на 165-те еврейски милиардери възлиза на 812 милиарда долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
Libre comme air преди 3 месеца
Да. Си. Ги. Носят. На. Оня. Свят!!!
92
5
 
2
 
! Отговори
Иван Драганов преди 5 години
Който твърди, че не е имало холокоста, e ***.А който възхвалява Хитлер е за затвор, където да го ограмотят по темата.
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Почти всички милиардери са с еврейски произход,което подкрепя твърдението за световната конспирация на евреите,целящи да затрият бялата раса,която е единствената продуктивна раса в културно и научно отношение от другите цветни раси и така да използват докрай потенциала на белите! Арийците да подсигурят на евреите необходимите технологии за манипулация и контрол върху народите,и тогава да бъде заличен и последния бял човек от лицето на Земята чрез претопяване с другите раси!!!
90
0
 
4
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Иване - бизнесът е крайнта степен на падението на човека. По същестно то е егоизъм доведен до крайност, грабеж за самия грабеж, узаконен по закони направени от вече награбилите се. Това че прави и в най критичния момент от живота си бизнес, значи че дявола убива хора и пред вратата на ада, защото не може нищо друго, дявола няма право на избор.
89
1
 
7
 
! Отговори
ivan преди 11 години
еврейна и в най критичния момент от живота си пак прави бизнес и пари затова имат.гледайте пияниста и ,ще разберете какво имам в предвид та те нямат милост към собствения си народ какво остава за такива като нас .гледайте го ,филмът е създаден по истински случаи.
88
6
 
2
 
! Отговори
Моше преди 11 години
До муспи Не усещаш ли, че Бог скоро ще те прибере и ще те прати в ада??!
87
2
 
3
 
! Отговори
Моше преди 11 години
До Анонимен- Да им ги вземем и да ги избием!
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ето че което се твърди се потвърждава,една шепа хора управляват света,и то наи вече евреите,с тяхните пари може да се оправи цялата световна икономика
85
1
 
6
 
! Отговори
Онуфрий преди 11 години
То бива простота и невежество, ама по българските села било страшна работа, брей...По правописа им ги познавам...Жалки селски атакистчета-почти комунистчета...
84
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kolkoto i da ni e nepriatno da go priemem kato fakt Isus se e rodil evrein, jivial e po zakonite na staria zaveit evreiskia. Na osmia den mu napraveno obriazvane, na tridecetia den mu e napraveno "pideon ben" odkupvane ot boga na vsiako parvorodno majko bebe. Ne samo che e bil evrein no e bil mnogo religiozen chesten i sprsvedliv evrein za razlika ot drugite evrei.
83
6
 
8
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Неизвестен - ти си евреин, щом мислиш Исус Христос за евреин! Доказателствата че е имало изсраелски народ, че е бил в Египет, че моше го е прекарал през пустинята като преди това разсякал морето, че е имало геройско възстание и римляните са го потушили, и че там се е въплатил Христос са като доказателствата за холокоста. Колкото е имало този огромен гешефт холокост, толкова е имало и изсраел. Цялият е надупчен от археолози но не са намерени и два камъка един върху друг.
82
5
 
15
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Честит рожден ден Адолф Хитлер! Нашето поколение ще довърши започнатото от тебб!
81
8
 
8
 
! Отговори
Неизвестен преди 11 години
Абе,кой наскоро е влизал в църква?Доколкото си спомням Исус е чист 100% евреин.Всички които мразят евреите мразят бога, религията, науката и разбира се себе си.Скоро ще се родят нови хора от рода на Алберт Айнщайн.Богатите ще стават все повече ,докато с увеличението на световното население, броят на бедните ще се увеличи още повече. Никакв човешки световни революции няма да успеят и няма да променят естествените природни закони.
80
1
 
4
 
! Отговори
11 преди 11 години
До 120Като не си чел, защо отричаш работи като не ги знаеш, а пък после другите не били с всичкия си.Ти ако си мислиш, че тук на Земята има някой, който е с всичкия си много се лъжеш.
79
4
 
22
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
НАИ НИСКА Е БИЛА ЦЕНАТА НА ЕВРЕЙТЕ ПРИ НАЦИСТИТЕ.....КАЛЪП ***.....
78
14
 
6
 
! Отговори
Мотек Хамуди преди 11 години
Брей, мааму стара, ама вие по селата сте били големи разбирачи брей...Ако не бяха *** сега нямаше да стоите в селската кръчма , а още щяхте да скачате по клоните...
77
1
 
9
 
! Отговори
Ах че си прост 119 преди 11 години
Не е въпроса кой клуб чия собственост е бе глупии..Самата ШЛ като замисъл, организация е направена от евреи с цел печелене на огромни пари! И колко клуба са на араби?не повече от 2..А тези олигарси където викаш те какви мислиш че са светци и ангели небесни ли! Абсолютни долни алчни еврейчета са! Накарал съм те да се разсмееш. Ще се смееш ми като не влагаш и капка расъждение..ще се смееш като тиква! Евреите точно от такива будали като теб си правят парите(като стадо овце податливи на манипулация)
76
1
 
19
 
! Отговори
Отвратен преди 11 години
ЕС е една от най-долните еврейски организаций.В спорта също кипи и гъмжи от гнусна еврейщина Най-ярак пример за това е Шампионската лига!Този турнир е ярък пример за еврейщина в спорта Направен само за богати клубове,с огромни и непосилни изисквания за малките клубове.Абсолютна боза е тази шампионска лига Всичко само за пари говори.Не знам си колко пари щял да вземе отбора ако се класирал напред.Коментаторите не гледат играта като игра а парите,сякаш са борсови анализатори а не спортни жрналисти
75
1
 
3
 
! Отговори
Отвратен преди 11 години
ЕС е една от най-долните еврейски организаций.В спорта също кипи и гъмжи от гнусна еврейщина Най-ярак пример за това е Шампионската лига!Този турнир е ярък пример за еврейщина в спорта Направен само за богати клубове,с огромни и непосилни изисквания за малките клубове.Абсолютна боза е тази шампионска лига Всичко само за пари говори.Не знам си колко пари щял да вземе отбора ако се класирал напред.Коментаторите не гледат играта като игра а парите,сякаш не са борсови анализатори а не спортни жрнали
74
2
 
15
 
! Отговори
Аарец преди 11 години
САЩ и русия (преди СССР) са две еврейски творения..Управляват се от евреи. Всичко лидери на СССР в миналото са евреи от сталин, хрушчов..брежнев..горбачов! Ленин е бил евреин. Еврейска клика управлява САЩ и русия..Президентите на тези държави реално са назначени от евреите и обслужат техните интереси по света. Страдат малките държави, като БГ! Най-голямата заблуда е че путин е враг на еврейщината. Та той е ръководен именно от тях руските евреи.русия същата еврейска помия както САЩ и ЕС!