Американски военен самолет падна в Киргизстан

Причината за инцидента вероятно е буря в района
3 май 2013 18:04, Бойчо Попов
52
 Американски военен самолет падна в Киргизстан
източник: Reuters

Американски самолет за зареждане с гориво е паднал в Киргизстан, а причината за катастрофата вероятно е буря, съобщава Интерфакс.

„По предварителни данни причината за авиокатастрофата на американски самолет КС-135 в близост до село Чаловдар е бурен фронт, който се наблюдава в този район”, заявява източник от департамента по гражданска авиация на Киргизстан.

По заповед на премиера на Киргизстан, Жанторо Сатибалдиев, е създадена специална комисия за разследване на катастрофата на самолета от ВВС на САЩ, разбил се в Чуйска област, предаде РИА Новости.

„Министър-председателят нареди да се създаде специална комисия за проучването на причините на самолетната катастрофа и последствията от нея. За ръководител на комисията е назначен министърът на транспорта и комуникациите на Киргизстан, Калибек Султанов”, се посочва в прессъобщение на киргизкия министерски съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
GLUPEC преди 10 години
Ei,MALOUMNICI,ako mejdu dvete VELIKI,njama BALANS,V SILITE,I EDNA OD TJAH SE POCHUVSTVA PO SILNA,I RESI DA GO POKAJE,STE IZSCHEZNEM,KATO BIOLOGICHNI EDINICI,.Pritesnenieto,e che,ponjakoga ALCHNOSTA,VZIMA PREVES NAD RAZUMA,.............MISLI,TOZI,KOITO IMA S KAKVO..........!!!!!!!!!!!!!!!
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Историята е показала че,Русия е успяла горе долу с потенциала на 90% Руски учени,да псотига нещо,било то Икономика,Оръжие Космос,а Америка изпозлва потенциала на дота повече нации-и това ли ви е честният двубой между тези Важни за света Страни,а,относно Бг-нека не си правим илюзии че,Америка би похарчила и долар без д аси вземе пет след това.Няма такъв филм.
33
2
 
6
 
! Отговори
до 38 преди 10 години
Америка се крепи на източването на ресурси от целият свят-и не си мислте че,е много демократично да източваш,целият свят,техен ли е все пак-хайде нека с еднакви равни сили учени и бюджети и разработки да се пробват ама няма как нали-като не им стига нещо ,почват по американски вербуван,ето това е изкуственото на америка-а,относотно ядрен конфликт Америка има повече да губи от Русия помислете.3
32
2
 
5
 
! Отговори
до 40 преди 10 години
А,тази ядрена мощ на Амеркиа се крепи на милиарди,източни от целият свят,а Русия успява с доста по-малки средства да,компенсира-и нека се пробват двете сили с еднакъв бюджет без да се експлоатира целият свят гениите,само американски и Руски учени и ще си проличи коя е изкуствената нация.
31
7
 
2
 
! Отговори
US преди 10 години
САЩ ще скапе русия в директен конфликт..Големи русофилски смешни сте тука!русия вече не е СССР Не притежава и 10% от потенциала на някогашния СССР! Живеете в миналото и си мислите че статуквото днес е същото както през 1985г.. сила са руснаците но има и по-голяма и велика сила от тях. И това е именно САЩ, точно това ви е болката и сте се вглъбили в инфантилната си носталгия към миналото, и се опитвате да го пренесете в настоящето.
30
2
 
0
 
! Отговори
do 38 преди 10 години
А според теб САЩ нямат ли ядрена мощ??А за този номер 32 ще му кажа(напиша) само едно нещш: русия..русия...русия...!!!
29
1
 
4
 
! Отговори
до 23 преди 10 години
Смяташ ли че,Русия ако удари с ядрената си мощ-би останали бази,на САЩ,или дали изобщо би останало нещо от САЩ.Никой не може да подценява стратегическите и конвенционални сили на Русия,плод на Руски разработки а,не на цялото НАТО,и с цената на милиарди.
28
1
 
3
 
! Отговори
сбасиба преди 10 години
Браво на РУСКАТА буря,ръководителя на "бурята",получава награда точен стрелец-и така буря след буря нека империалистите,"борците за демокрация",си я развиват на тяхна територия-а,не да я налагат с капитали,изнудвания където никой не ги е викал.
27
0
 
1
 
! Отговори
здр. преди 10 години
На американските защинтици,нека Русия и сащ с епробват от равен старт-не нато бато,и милиарди да се изливат-разберете Русия с много по-малко ресурси успява някак да се конкурира-нека има равен старт.И тези бази които ги говорите-дали са създаадени чрез референдум-или с изнудване а господа борци за демокрация.
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американците дават самолета как си лети ( на замята има шосе с две превозни средства ) самолета много леко завива и нямаш чувството , че ще падне и се взриви . Не личеше да има буря , времето беше хубаво .
25
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
32 що не вземеш да хванеш Сибирския експрес ,аз пък най бих се зарадвал на Communists Go home , защото за вас Русия си остава Родина , нямате работа в моята Родина
24
4
 
12
 
! Отговори
До №24 преди 10 години
До до 16 бгНеграмотний, Русия се пише с ГЛАВНА БУКВА. За останалите страни - твоя воля! Знай, че към всяка американска база има насочени по три руски ракети със маневриращи бойни глави. С наземно базиране - шахтно или мобилно изстрелване, от подводни и надводни кораби и от стратегическата авиация. А вече и КНР е подготвила нещо подобно. Иран, КНДР имат с какво да избият по някой кътник. Затова не бързай да се радваш! Всъщност, я обясни на какво се радваш! Аз бих се радвал на "Yankee go Home!"
23
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Жалко за хората които с загинали но аз си мисля,че в тази работа да падне има пръст българин и то от тези които пишат тук много са опасни 30ти така да знаеш и си имай едно наум.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Izrael izprati voenni samoleti nad Siria
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американски военен самолет падна в КиргизстанTova ne e neshto novo :)
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво прави там-защитава демокрацията?
19
18
 
5
 
! Отговори
до 16 бг преди 10 години
Нарушител казваш. Ами те американците си имат свои бази на съветска територия..Какъв нарушител. Къде е великата русия..Защо русия няма бази в Тексас или в Мексико или на о-в Гуам? Къде има бази..Само в една Армения..и В Севастопол където след 2017г изчезват от там! Сирия вече не се брои и базата в Тартус! САЩ имат бази в целия свят къде по-първо да удряш??? Плана Анаконда действа безупречно! Това не е хитлерова Германия. САЩ действат с много по-голяма хитрост.руснаците сами ще паднат!
18
13
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 10 години
А пък съветските самолети и в хубаво време не могат да летят, така че хайде без разсъждения по темата!
17
1
 
8
 
! Отговори
До Лили преди 10 години
До ЛилиМного си права - американците са набичили от тези самолети-цистерни повече от акъла си! Току-що си направих справка в Уикито. Катастрофирали са 64 машини, загинали - 629 души, от които пилоти -134. Та нека не преживяваме много. Не са намерени труповете на екипажа, може до са скочили.
16
3
 
11
 
! Отговори
ШАХ И МАТ?????? преди 10 години
ТАЛИБАНИТЕ СВАЛИХА С РАКЕТА ОЩЕ ЕДИН ВРАЖЕСКИ САМОЛЕТ, САМОЛЕТА СЕ РАЗЦЕПИЛ НА ТРИ ИЛИ ПОВЕЧЕ - ТОЙ ДА НЕ Е ХАРТИЕН БРЕ ИЛИ НЯКОЯ ИГЛА ГО Е РАЗЦЕПИЛА Т.Е РАЗПОРИЛА БИЛА Е БЕЗ ЗАРЯД И Е ВЛЕЗНАЛА ИЗ ОТЗАДЕ И ИЗЛЕЗНАЛА ИЗ ОТПРЕДЕ КАТО ХИРУРГИЧЕСКИ НОЖ. НЕЩО ГО Е ЦАПНАЛ ТОЯ ДАЖЕ ЯНКИТЕ НЕ СА ВИДЕЛИ ИРАНСКИЯ СТЕЛТ БЕЗПИЛОТНИК НАПРАВИЛ ТАРАН НА ЦИСТЕРНАТА А КОТ НЕМА ЦИСТЕРНА ФРОНТОВАЦИТЕ ПАДАТ КАТО КРУШИ? Е КОЕ Е ВЕРНО?