Руски военни не били блокирали летището в Севастопол

Опровержението направи пресслужбата на Черноморсикя флот
Обновена: 28 фев 2014 11:16 | 28 фев 2014 11:15, Елка Василева
117
Руски военни не били блокирали летището в Севастопол
Снимка: Reuters

Пресслужбата на руския Черноморски флот, базиран в украинското пристанище Севастопол, опроверга съобщенията, че руски военни са участвали в блокадата на летище Белбек край града, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

"Никакви подразделения от Черноморския флот не са се придвижвали към района на Белбек и изобщо не са участвали в блокадата му", изтъкна говорител на флота.

С оглед нестабилната обстановка около месторазположението на частите на Черноморския флот в Крим и местата, където живеят военнослужещите и семействата им, охраната им е подсилена с антитерористични подразделения от състава на Черноморския флот, посочи събеседникът на агенцията.

Украинският вътрешен министър Арсен Аваков съобщи по-рано днес, че руски военни са блокирали летище в Севастопол, близо до базата на Черноморския флот. Той нарече блокадата "военна инвазия и окупация", макар да допълни, че летището е било завзето без сблъсъци.

Междувременно медии съобщиха за десетки въоръжени мъже във военни униформи без отличителни знаци, патрулирали известно време тази нощ на летището в Симферопол, столицата на Крим. Засега не е изяснено кои са били те, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може 78, може- Вечнa е и Свещенa!
59
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма вечни неща. И римската империя не може да е вечна.
58
4
 
6
 
! Отговори
спец. нaз.ру. преди 10 години
кaто си спомня кaк ни бихa и ...a в aфгaнистaн, зaдниците ни още не сa мъжки...отивaм нa протест срещу войнaтa пред кремлю. сбирaйте се ветерaни, дa си зaпaзим мъжкото достойство!
57
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Силовите структури пък отказват да изпълнят заповедта на временния вътрешен министър Арсен Аваков (впрочем, разобличен като педофил и хомосексуалист) за разформироване и обезоръжаване на спецчастите Беркут.
56
3
 
6
 
! Отговори
Пич преди 10 години
До neni4aАха, а ти в това време можеш да прескочиш до Leadway за заплатата и бонуса. Хайде марш, гнусен червен *** такъв! Много *** се навъди напоследък ...
55
4
 
5
 
! Отговори
ВЕТЕРАН от ВИЕТНАМ преди 10 години
Може и да не са руснаци.То и нас преди години едни двуметрови руси виатнамци които си дърпаха очите,ама като ни заритаха,заритаха та .... абе знаете.Още ни болят задниците.Та може и да не са руснаци. :-)
54
5
 
18
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Oще една новина. Превзет е въздушния контрол в Крим. Горките в Киев,за днеска смениха толкова ***,а сме едвам 13.20. Я по-добре да отидат във WC-то и с лаптопче да следят новините,поне няма да им се налага все да сменят ***
53
1
 
3
 
! Отговори
Говорит Москва преди 10 години
В Госдуму внесли законопроект, который позволит украинцам в ускоренном порядке получить российское гражданство. Документ подготовили депутаты от Справедливой России. Второй законопроект справоросов позволяет в упрощенном порядке включать в состав России части иностранного государства.
52
2
 
10
 
! Отговори
Сашо преди 10 години
До Анонимен/Целия свят знае и вижда какъв е Путин!Велик човек,миротворец, президент на Велика и братска Русия.......
51
3
 
8
 
! Отговори
до 61 преди 10 години
Етническите украинци са като поляците - католици
50
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скъпи украинци! Олимпиадата свърши! Дупе да ви е яко!
49
6
 
27
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Я критиците на Русия да си представят как САЩ биха действали,отдавна да са изпратили кораби самолети,войници и кръв да се лее,така че гледайте реално на нещата и стига сте писали глупости!
48
25
 
6
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ПРЕСТЪПНИКА КАСАПИН И УБИЕЦ ПУТИН КОЛКОТО ПО-СКОРО БЪДЕ УБИТ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА СВЕТА!
47
8
 
31
 
! Отговори
Наско преди 10 години
Русия не е слабата и разграбена държава която беше преди 10-15 години,нова Русия е силна и мощна световна сила с която света трябва да се съобразява е това дразни някой който са свикнали да безчинстват и да променят съдбите на цели народи!Русия е братска,православна държава и никой с нищо не може да промени това!
46
2
 
19
 
! Отговори
до пич преди 10 години
Сравнението на отношенията на България и Турция с тези между Украйна и Русия са неуместни. Украйна и Русия ги свързва обща история, език, религия, култура и етнически особености.
45
8
 
5
 
! Отговори
Пич преди 10 години
До Много интересноЩо, теб тази ситуация кефи ли те? Украинците да са гости в собствената си държава? Всички субсидии и държавни пари да отиват приоритетно към областите с преобладаващо руско население. Доставките на газ да са на различна цена за руските райони. Това забавно ли ти е? Защото на украинците (на истинските украинци) не им е забавно от години. Как се чувстваш когато Доган налива пари по турските райони, а ти *** мухите? Хайде малко се замислете преди да му пляскате на Путин.
44
3
 
11
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Анонимен 51 Е то не е ли истина а ?Ако Великобритания се намеси по някакъв начин със сила,то референдума в Шотландия е със 100% ясен край. А следващите които ще се активизират за ИРА. КАкто и да е. Научи хсъщо,че руски хеликоптери са кацнали в Севастопол. Ако в Киев са оцапали гащите като са научили за летището,то като разберат и това,пак ще трябва да си ги сменят. Ей сега ако са хитри от PAMPERS ще отидат пред Киевския парламент и ще направят акция .2 памперса на цената на един
43
3
 
15
 
! Отговори
Много интересно преди 10 години
къде ще закотвят украинците фрегата Гетман Сагайдачный , който спешно се връща в Севастопол. Дали ще има място за него в РУСКАТА БАЗА. Може да им предложат или да вдигнат трикольора или на рамо и да си го карат в Киев. Май сега украинците ще плащат наем за базата, ако им разрешат. То не че имат много кораби. 1 подводниаца, дето не плува, няколко кораба от съветско време. Недостроения самолетоносач го продадоха на китайците за 20 млн $ като скраб и те си го достроиха. Голям срам..
42
0
 
5
 
! Отговори
Пич преди 10 години
До neni4aНенич, днес кой е на смяна с този профил? Кажи, поне да знаем с кой си пишем, че иначе е малко тъпо така.
41
1
 
1
 
! Отговори
Булава преди 10 години
До БулаваКъдето! Извинявам се за грешката!